facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Martine Hoving ontwerp en fotografie

Martine Hoving ontwerp en fotografie

Info

FULLSERVICE team dat creatieve concepten ontwikkelt voor online en offline media. WAT WIJ DOEN: strategie, concept, ontwerp, fotografie, tekst, social-media, WEBdesign, campagnes, brand-marketing.

Geschiedenis

MHontwerp
Een FULLSERVICE team dat creatieve concepten ontwikkelt voor online en offline media. Met de juiste balans tussen creativiteit en effectiviteit.
WAT WIJ DOEN: strategie, concept, ontwerp, fotografie, tekst, social-media, WEBdesign, campagnes, brand-marketing.

MHontwerp bestaat uit een team van zelfstandige professionals die hun krachten hebben gebundeld. Zeer deskundig, geen overheadkosten. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

MHstockfoto.NL
Dé beeldbank van NEDERLAND, met uitsluitend foto’s van alledaagse dingen die typisch Nederlands zijn!
Dagelijks wordt de beeldbank aangevuld met beeld uit heel Nederland en daarnaast biedt de beeldbank een specifieke selectie met foto's van Drenthe. Ga direct naar de beeldbank...

CJGPlatform.nl... Producten voor het Centrum Jeugd en Gezin
Vanuit het idee dat het wiel niet door elke gemeente opnieuw hoeft worden uitgevonden, biedt initiafnemer MH ontwerp & fotografie met dit platform alle mogelijkheden tot communicatie omtrent het Centrum voor Jeugd en Gezin.


Op het CJG Platform worden voorbeelden getoond van communicatie-uitingen voor het CJG welke reeds uitgevoerd zijn voor diverse gemeenten. Mogelijk brengt dit ook voor andere gemeenten nieuwe ideeën en inzichten. Het CJG Platform kan collectief voordelig of op maat communicatie-uitingen leveren.



"Samen zorgen wij voor debeste uitstraling voor uw organisatie!Als bedrijf, product of dienst, wil je graag een blijvende, positieve indruk achterlaten bij de ontvanger. Samen gaan we op zoek naar de beste communicatiestrategie voor je bedrijf. En daar zijn wij goed in.Effectief beeld en grafische vormgeving prikkelt de ontvanger tot kijken, tot lezen tot interesse hebben. En activeert.We luisteren graag naar je, stellen vragen, begrijpen en verdiepen… Zo krijgen we feeling met de doelstellingen en vertalen dit naar een creatief concept in een sterk grafisch ontwerp of beeld. Effectieve grafische ontwerpen met pakkende inhoud om uw boodschap te versterken met een sterke beleving in identiteit, sfeer, emotie en/of verhaal."
Adres: De Vallei 116, 9405 KM Assen
Telefoonnummer: 0612198914
Stad: Assen
Route: De Vallei 116
Postcode: 9405 KM


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Weerstation Assen Zuid-West Weerstation Assen Zuid-West 965 meter Jammer dat de letters op de smartphone zo klein zijn,maar wat een goede informatie en...
JayBD Media JayBD Media 1 km JayBD Media is gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie, internet marketing, het ...
De Ommekeer Persoonlijk Advies De Ommekeer Persoonlijk Advies 2 km Bijzonder prettig onderzoeksbureau, waar je hartelijk ontvangen en op je gemak gestel...
Image Assen Image Assen 2 km Geweldig geadviseerd en het resultaat is echt prachtig!! 3 Thaise haven gezichten la...
PartyNL PartyNL 3 km Je party is geslaagd met partyNL
AFP-Sport AFP-Sport 3 km Sport bij AFP-Sport kan alleen, maar óók onder deskundige begeleiding van je eigen AF...
Pw painting Pw painting 4 km Erik bedankt, blij met je deskundigheid. Een speciaal klusje met inktlak en het kunst...
Buysrogge Buysrogge 4 km Buysrogge Safe BV
Special Event Service Special Event Service 4 km Mobile rental facilities for (sports-) events & exhibitions. Hospitalty units, roadsh...
Esp Assen Esp Assen 5 km Zeer gespecialiseerd bedrijf
Blue Media Blue Media 5 km Veel meer dan een professionele montagestudio alleen. Het is prettig samenwerken, ook...
PB-producties PB-producties 5 km Peter Bosman Producties heeft zich gespecialiseerd in digitaal geprint binnen- en bui...
Pedicurepraktijk Sandra Kist Pedicurepraktijk Sandra Kist 9 km Om de 6 week ga ik heen voor mijn voeten. worden uitstekend goed verzorgt.
Praktijk Confiant Praktijk Confiant 36 km Praktijk voor mental sportcoaching, psychosociale therapie, workshops & mentale train...
Recensies
Het logo dat Martine voor mij ontworpen heeft is echt helemaal naar mijn wens! Ook ben ik super blij met de website die ze voor me gemaakt heeft en de cadeaubonnen die ze ontworpen heeft! Echt top!
Martine is een top vakvrouw met jaren ervaring. Ze denkt met je mee, is creatief en een perfectionist. Zeker een aanrader!
Martine is een vakvrouw met heel ervaring. Ik zou haar zeker aanraden als je opzoek bent naar een nieuwe huisstijl.
Top ontwerper en fotograaf. Ik en mijn broer hebben samen Martine gevraagd om content en foto’s te maken voor onze website.
Martine weet voor ons bijzonder doeltreffende concepten te bedenken, en deze om te zetten in een krachtig ontwerp... Top!
Creatief in hart en nieren met altijd een UP TO DATE oplossing……
Zeer professioneel en grote kwaliteit van werk.
Goede service en erg professionele werkwijze.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid