facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Martin van der Kruijk

Martin van der Kruijk

Info

De vogelhut Thornspic is gelegen in een landelijk gebied aan de rand van de noordzijde van de Veluwe in het dorp Doornspijk tussen Nunspeet en het vestingstadje Elburg.

De hut is in 2014 gebouwd in een voormalige paardenweide die mbv het Gelderlands land



"Vogel/wild fotografie vanuit een schuilhut in een vogeltuin met vijver voor de hut op privéterrein."
Adres: Bovenweg 80, 8085SK Doornspijk
Telefoonnummer: +31683271053
Stad: Doornspijk
Route: Bovenweg 80
Postcode: 8085SK


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Duivendirect.nl Duivendirect.nl 2 km Vlotte reactie, prijs is goed en afspraken worden nagekomen.
Recensies
Al in veel hutten gezeten maar deze is wel heel top. Na gezellig te zijn ontvangen door Martin heerlijk in de verwarmde hut gezeten. Je kan een bakje koffie of thee pakken met een koekje. Ook voor de hut toch nog steeds het belangrijkste is alles piek fijn in orde. Sperwer is een vaste klant aan huis. Deze hut is zeker een bezoek waard!
Hele mooie en comfortabele hut. Van alle gemakken voorzien koffie - thee koekje erbij zelfs cup a soup. Zeer vriendelijk eigenaar Martin. Ik heb en mooie dag gehad en kom zeker terug.
Vandaag 4/3/'22 wederom een dagje in deze mooie hut vertoefd. Naast de gastvrijheid van Martin ontbreekt het de hut aan niets, luxe comfort, schommelkoppen e.d. We hebben een fantastische dag gehad met o.a. de eekhoorn, sperwer en steenuil. Absolute aanrader deze hut.
Mooie ruime hut met een mooie setting. Je kan gewoon staan, de hut is 2 meter hoog, er is stroom en zelfs wifi. Er staat koffie en thee en soep wat je kan gebruiken en je kan gebruik maken van een wc in het woonhuis. Bij aankomst word je opgevangen door de eigenaar die alles uitlegt wat het voer en dergelijke betreft. Ik ga hier zeker weer een keer naar toe.
Fotohut Thornspic is een pracht fotohut gelegen in een tuin. Naast de nodige tuinvogels is er de kans om een groene specht te fotograferen of een steenuil of sperwer. De hut zelf is van alle gemakken voorzien en je kan er makkelijk staan. Kortom, een heel fijne fotohut om er een dag in door te mogen brengen.
Echt een superplek. Luxe hut, met veel ruimte, wifi en koffie/thee mogelijkheden. Prachtige vijver met mooie beplanting erom aan alle kanten. Zeker dat ik gauw weer terugkom.
Fotohut in een tuin. Dus veel tuinvogels. Maar ook een ransuil.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid