facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Martin Gaus Hondenschool Katwijk

Martin Gaus Hondenschool Katwijk

Info

Binnen, in onze Trainingshal staan wij u graag voor u klaar om u te helpen bij het opvoeden en begeleiden van uw hond.

Geschiedenis

Binnen, in onze Trainingshal geven wij Indoor Hondentraining voor iedereen uit Katwijk en omgeving die op een positieve manier hun hond wil opvoeden en trainen.

Van puppyles, basis- en vervolgcursus tot de Kind-Hond cursus, actieve Sport & Spel of de apporteertraining; in al onze lessen staat samenwerking en plezier hebben met uw hond centraal!

Een Martin Gaus Hondenschool is een professionele organisatie met vakbekwame instructeurs. Het zijn geïnspireerde leraren die enthousiast hun kennis uitdragen. Alle Martin Gaus Hondenscholen werken volgens dezelfde leermethode, gebaseerd op de meest recente inzichten. U kunt rekenen op optimale voorlichting en zorgvuldige begeleiding van zowel bazen als honden. Er is altijd ruimte voor gedragstherapieën, thuis- en/of privé-begeleiding bij probleemgevend gedrag van uw hond en nazorg. Een hoogwaardige serviceverlening staat voorop!



"Indoor hondenschool. Samenwerking tussen begeleider en hond, met plezier voor beiden is ons doel."
Adres: Indoortrainingslocatie: Katwijkerbroek 8 c, 2223 XP Katwijk aan den Rijn
Telefoonnummer: 0639424852
Stad: Katwijk aan den Rijn
Route: Indoortrainingslocatie: Katwijkerbroek 8 c
Postcode: 2223 XP


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Martin Gaus trekken aan riem, Hondentraining, Alert Katwijk, Dierenwelzijnskeurmerk
Recensies
Heel erg tevreden tot nu toe basiscursus en net gestart met vervolg 1. Onze Thaise Ridgeback heeft heel wat karakter en moet nog veel leren en ik ook!, maar Mariella kan daar perfect mee omgaan en geeft goede tips en uitleg bij de oefeningen. Ook fijn dat het een indoor trainingslokatie is. De training gaat altijd door.
Geweldig vriendelijke gezellige hondenschool die van de laatste technieken en ontwikkelingen op gebied van trainen en begeleiden op de hoogte zijn en zich hierin bekwamen. Wij onze honden en ondergetekende zijn hier in zeer vertrouwde handen
Training gehad 1 op 1. Onwijs fijne warme en duidelijke sessie!
We Pup en baasje hebben het erg naar ons zin gehad en veel geleerd. Mooi hoe Sylvia alle deelnemers en honden aandacht weet te geven op eigen ontwikkeling!
Sylvia is super met alle soorten honden, ze kijkt ook wat jij als individueel nodig hebt om met je hond samen te werken. De band met mijn hond is echt sterker geworden en het was altijd leuk om samen met mijn hond naar de cursus te gaan.
Super fijne hondenschool! Puppycursus en basis cursus gedaan. Altijd een feestje voor Jake en mijzelf. Sylvia is echt een topper. Tot snel voor de vervolgcursus!
Wat een geweldige ervaring om zo met je hond om te gaan. De rust die tijdens de les ontstaat zeker door de leiding is aanstekelijk. De hond leert veel en als baas leer je nog meer..Ik raad iedereen aan deze lessen te volgen
Leuke en gorde hondentraining. Ik leer meer van Sylvia dan de hond....
Mooie locatie overdekt,goede sfeer en instructie leer hier veel. Aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid