facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Martin Cuypers BV

Martin Cuypers BV

Info

Bij Martin Cuypers BV bent u aan het goede adres voor kantooroplossingen. Get Inspired in ons Office Inspiration Center.

Geschiedenis

Martin Cuypers BV is in 1975 opgericht door Martin en Leonie Cuypers. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een regionale partner op het gebied van kantooroplossingen van volledige inrichting tot specifieke producten op het gebied van kantoormeubilair, kantoorartikelen en kantoormachines. We zijn met twee locaties gevestigd in Venray en ons werkgebied behelst heel Zuidoost-Nederland.

In 2007 is het bedrijf overgenomen door Bart Everaerts en Eric Arts. Beiden waren al jaren bij Martin Cuypers BV werkzaam. De huidige organisatie is gericht op de professionele business-to-business markt zoals het MKB-bedrijf, groot zakelijke markt, zorg en onderwijs. We zijn specialist in drie kennisgebieden, waarbij we synergie creëren.

• Kantoorartikelen
• Kantoorinrichting
• Kantoormachines

In 2012 is er een Office Inspiration Center toegevoegd, waarmee ook de (interieur)architecten en projectontwikkelaars belangrijke opdrachtgevers voor Martin Cuypers BV zijn geworden. Onze enthousiaste medewerkers zetten zich in om voor opdrachtgevers de perfecte kantooromgeving te creëren, waar mensen gezond, efficiënt en met plezier kunnen werken.

Het Office Inspiration Center met ontwerpstudio en ergonomiestudio is gelegen aan de A73, Keizersveld 65 in Venray. In het centrum van Venray hebben we daarnaast nog een winkel met kantoorbenodigdheden voor particulieren.



"Martin Cuypers BV is in 1975 opgericht. Inmiddels zijn wij gegroeid tot een partner op het gebied van kantooroplossingen en volledige inrichting, met specialisme op het gebied van:kantoor- en projectinrichtingkantoormachines en audiovisuele oplossingenkantoorartikelen en facilitaire productenkantoormeubelsJe kunt ons vinden in ons clubhuis in het Office Inspiration Center, aan de A73 in Venray.Martin Cuypersdat werkt prettig!"
Adres: Keizersveld 65, 5803 AP Venray (gemeente)
Telefoonnummer: 0478-551800
Stad: Venray
Route: Keizersveld 65
Postcode: 5803 AP


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Martin cuypers bureaustoel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Liever Sociaal Liever Sociaal 2 km Wie is nou niet liever sociaal? Wij geven advies en maken content voor social media.
Recensies
De website draait veel te zwaar. Het is wel een duidelijke en overzichtelijke website.
Gering aanbod, prijzen redelijk oke.
Professionele kantoorinrichter en verkooppunt van Klöber zitmeubilair
Vertaald door Google Er was een gratis café en gratis eten in de kantine voor 5 euro Origineel Gratis Café und parken essen gab es für 5 Euro in der Kantine
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid