facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mart Stevens Project Fotografie

Mart Stevens Project Fotografie
"Professioneel fotograaf én volledig gecertificeerd dronepiloot voor projectfotografie, architectuurfotografie, interieurfotografie en bedrijfsfotografie. Luchtfotografie, inspectie, mapping en thermisch beeld m.b.v drones. Oók in risicogebied. Gevestigd te Rotterdam, werkzaam Nederland en daarbuiten. Maker van groot formaat panoramafoto's in hoog detail."
Adres: Van der Helmstraat 274 , Rotterdam 3067 HL, NL
Telefoonnummer: 06 30962440
Stad: Rotterdam
Route: Van der Helmstraat 274
Postcode: 3067 HL


Openingstijden

Maandag: 09:00-22:00
Dinsdag: 09:00-22:00
Woensdag: 09:00-22:00
Donderdag: 09:00-22:00
Vrijdag: 09:00-22:00
Zaterdag: 09:00-22:00
Zondag: 09:00-22:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Een prachtige bedrijfspanorama van Jack by Jackie in Den Haag heeft Mart Stevens gemaakt! Vele spiegels en moeilijke hoekjes maakten het een uitdaging, maar de winkel is er prachtig op gekomen!
Vandaag zijn de foto's door mijn ouders in ontvangst genomen die Martin gemaakt heeft. Het ging om een portretfoto van mij en mijn zus voor in het huis van onze ouders. De foto's zijn ontzettend goed gelukt en onze ouders vonden ze prachtig, evenals de rest van de familie! Martin werkt erg professioneel en neemt niet genoegen met half werk. Hij legt duidelijk uit wat hij doet en gaat doen als het gaat om het schieten van de foto's. Ook is hij erg creatief als het gaat om het maken van de foto's. Kortom; samenwerken met Martin hebben wij als plezierig ervaren en in het vervolg zullen wij hem weer vragen als de gelegenheid zich weer voordoet!
Martin is creatief en in voor een uitdaging! Een paard had hij nog niet eerder gefotografeerd. Zijn dochter heeft paardrijles op mijn Fjordenpaard Thor. Thor moest poseren voor die speciale foto die Martin zichzelf ten doel had gesteld. Ik wilde er wel aan meewerken. In mijn werk als paardrijinstructeur staat omgang met elkaar centraal, waarbij we zo veel mogelijk ieder mens en paard in zijn waarde laten. Je begrijpt dat een paard met zoveel ruimte tot zijn wie je bent, zich niet laat positioneren! Dat Martin een vakman is blijkt hieruit. Hij is geduldig, laat mij mijn werk met het paard doen, geeft duidelijke instructies en houdt de werksfeer in de gaten en gaat daarover in overleg met de klant. Heerlijk werken! En uiteindelijk DE FOTO kunnen maken! Die is zo prachtig geworden, dat ik het paard van mijn vriendin in DLD ook door Martin heb laten vastleggen. Ook die foto is te gek!
In oktober 2014 ben ik als begeleiding mee geweest op de reis van Against Cancer waar Martin en Eduard als fotografen aanwezig waren. Vol enthousiasme liepen zij rond door de parken en het hotel waar we verbleven tijdens de reis. Ondanks dat de parken niet groot waren en we regelmatig dezelfde mensen tegen kwamen, hebben we beide heren nauwelijks gezien. Verstopt tussen de attracties en continu rondlopen, schoten zij de meest mooie plaatjes. met gezinnen in attracties maar ook samen met de animatie figuren die rondliepen. Het resultaat mocht er zijn. Schitterende foto's als mooie herinneringen. In mei 2015 zijn we wederom op reis geweest en waren Martin en Eduard ook weer aanwezig. Ze waren zo perfect op elkaar ingespeeld dat nu ook weer de mooieste foto's geschoten werden. Zelfs de fotoshoot met Dora en Diego op de laatste dag werd gewoonweg professioneel. De materialen die ze bij hadden zorgden voor mooie neutrale achtergronden en de samenwerking onderling liep als een geoliede machine waardoor binnen no time alle kinderen op de foto stonden. Wederom met resultaat een pagina vol schitterende herinneringen. Martin en Eduard, ga vooral zo door met het omzetten van schitterende beelden tot blijvende herinneringen. Hopelijk tot oktober 2015 !!
Professionaliteit en service! Martin belde me een dag van tevoren netjes hoe laat ik hem kon verwachten en hij was keurig op tijd. Erg professioneel en uiterst vriendelijk. Mocht ik ooit nog een fotograaf nodig hebben, dan zal ik zeker contact opnemen met Martin.
Heb voor het eerst met Mart Stevens samengewerkt tijdens een familiereis die werd georganiseerd door "Against Cancer". Tijdens die reis hebben Martin en ik gezamenlijk foto's gemaakt van de gezinnen die mee waren. Ik heb Martin leren kennen als een uiterst bekwame, kundige en ervaren fotograaf die tot het uiterste gaat in positieve zin! om de mooiste momenten vast te leggen op de gevoelige digitale plaat. Daarom raad ik iedereen aan om eens contact op te nemen met Martin Stevens , als je op zoek bent naar een allround fotograaf in Rotterdam Zuid-Holland en omgeving.
Martin is een ongelofelijk fijne fotograaf. Hij heeft prima met me meegedacht en bleek een vracht aan creativiteit te hebben. Technisch is het ook dik in orde wat hij maakt. Ik ben zeer tevreden en kan hem echt aanraden. Topper!
Werken met kinderen vereist altijd een hele hoop geduld. Ze doen alles voor je. Ze hebben geen haast, maar hun spanningsboog is niet altijd even groot. Ik weet dit uit eigen ervaring als leerkracht zijnde die 43 jaar voor de klas heeft gestaan. In mijn laatste schooljaar heb ik in de maanden april t/m juli 2015 een speelfilm met de klas gemaakt. Daaruit is een wedstrijdversie gekomen die mee gaat doen aan wedstrijden in Australië en Hongarije. Martin bood aan om hiervoor een poster en een DVD omslag te maken met de vijf hoofdrolspelers van de film. De wijze waarop Martin de jonge acteurs wist te bespelen,was grandioos. In alle rust werd duidelijk uitgelegd wat hij van de kinderen verwachtte. En als het niet helemaal uit de verf kwam zoals hij het in zijn hoofd had werd op een speelse en duidelijke manier aan de leerlingen uitgelegd waarom hij liever een andere serie opnamen wenste te maken. En de leerlingen deden het, zonder te mokken en met veel plezier. Zeer professioneel en het eindresultaat....? Vakwerk. Mart Stevens Project Fotografie... van harte aanbevolen, ook met kinderen.
In het oktober 2014 heb ik voor het eerst mogen samenwerken met Martin en dat verliep meteen helemaal top! Daarna hebben we samen een trouwreportage gedaan en ook nog een klus voor AkzoNobel. Nu mag ik begin mei wederom met Martin samenwerken voor "Against Cancer" en dat wordt ongetwijfeld weer grote pret en mooie prenten. Ik kijk er weer naar uit!
Erg prettige samenwerking gehad. Martin was professioneel en vriendelijk. Foto's waren van zeer goede kwaliteit. In de toekomst zeker voor herhaling vatbaar. Tessa - team Mainport, by Inntel Hotels
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid