facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mart's Ballonfiguren feestje

Info

Ik Ben Mart, ik vind ballonfiguren maken en werken met de Diabolo heel leuk, ik kom graag bij uw evenement, opening of kinderfeestje laten zien wat ik kan!

Adres: bomenwijk, 1702 km Heerhugowaard
Telefoonnummer: 0646714781
Stad: Heerhugowaard
Route: bomenwijk
Postcode: 1702 km


Recensies
Zeer slechte service met niet leverbare artikelen. Een ander artikel leveren was niet mogelijk zonder weer 5,- euro bezorgkosten te rekenen. Telefonisch ook een slechte afhandeling. Niets bestellen dus!
Een lady gaga pruik besteld zoals op de 1e foto te zien, ziet er op de afbeelding top uit. Toen ik hem kreeg geleverd was die totaal anders dan op de foto. Je kan de pruik door de pony heen zien en het haar is niet in model te brengen. Was mij verteld dat het door de verzending komt en het door moest kammen en het haar moest stijlen door er een doek op te leggen en met een strijkbout erover heen te gaan?! Werkt ook allemaal niet, heel veel gedoe om ook mijn geld hiervoor terug te krijgen. Vindt het te bizar voor woorden.
Pakketje stuk binnengekregen terwijl er niks ops rond kwa een stickertje met ‘breekbaar’ of wat dan ook. 1 velletje plastic in de doos gaat niet alle klappen opvangen. Mijn geld teruggekregen via bol.vom en de klantenservice van dit bedrijf is echt super slecht. Super onvriendelijk en kan het probleem niet inzien. Belachelijk. Mijn advies: bestel hier niks.
Wat een aanfluiting. Via bol hoedjes besteld krijg ik er 1 in een kapotte doos. De medewerker geeft aan dat een hoedje maar 1,80 kost en dat Bol de prijs opdrijft. Nergens in dd beschrijving staat dat er maar 1 hoedje geleverd wordt. Ik wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Nooit weer!
Levering was netjes en op tijd. Wel een kleine kanttekening. Ik had o.a. ballonnen besteld 30 rood/wit/blauw. Ik verwachte alle 30 in 1 zakje. Ze zaten per 10/kleur in een zakje. Dit gelde ook voor de bestelling van zwarte en oranje combi ballonnen. Aanvulling : De oranje ballonnen in April gebruikt, ze doen het goed. Zaterdag opgeblazen en trossen gemaakt. Zondag ochtend buiten opgehangen. Dinsdag avond hangen ze er nog goed bij. Er zijn er n paar geknapt. Maar dat omdat ze tegen iets scherps in de tuin aankwamen bomen/struiken enz. Woensdag, er ze beginnen nu leeg te lopen.
Super slechte service. Een mok besteld via Bol.com met leverancier Fun en Feest Megastore. Zou binnen 2 dagen geleverd worden maar het werden 4 dagen. Ivm Corona prima. Hij was dan nog op tijd. Bij het uitpakken bleek de mok beschadigd. Er was een grote chip van de rand. Vreemd genoeg zat deze chip niet in de verpakking, dus moest die beschadigd zijn ingepakt en verstuurd. Gelijk gebeld en zou een nieuwe krijgen en ivm tijd zou de mok naar mijn werk verstuurd worden. Ik kreeg geen tracking nummer of bevestiging dus heb enkele dagen gewacht en geen mok ontvangen en een klacht ingediend bij Bol.com. Daarna werd ik via mail benadert door Fun en Feest Megastore dat er iets was fout gegaan met het afleveradres invoeren van mijn werk. Heb aangegeven om hem dan maar na mij thuis te sturen. Dat was prima, maar had weer geen trackingnummer of bevestiging en mok ontvangen. Na een paar dagen gemailt hoe ze het gaan oplossen. Er was weer iets fout gegaan en het invoeren afleveradres. Aangegeven dat ze nog 1 week de mogelijkheid hadden, anders moesten ze mijn geld terug storten. Na een week geen trackingnummer of bevestiging en mok ontvangen en niets te horen gekregen van Fun en Feest Megastore, krijg ik van Bol.com bericht dat mijn geld wordt teruggestort. Dus beschadigde spullen versturen, problemen met adressen, geen tracking nummers leveren en totaal geen communicatie. Gewoon eerlijk zijn dat ze de spullen niet op voorraaad hebben en langer kan duren. Nee gewoon blijven liegen. Waardeloos bedrijf!!!
Slechte service. Beloven na bestelling via bol.com dat pakket er uiterlijk de 22-23e december zal zijn. Op 23 december krijg ik berichtje dat het druk is en dat mijn bestelling nog niet verzonden is. Gelijk na lezen bestelling geannuleerd met een organisatie die op deze wijze communiceert vlak voor de feestdagen wil ik geen zaken meer doen.
Zeer slechte service en product! Wees verstandig en koop ergens anders! Bestelling ruim een week te laat geleverd. “Klantenservice” want zo kun je het eigenlijk gewoon niet noemen, eerder een huisvrouw met zware arrogantie is totaal niet mee denkend. Producten zijn onder de kwaliteit van Alibaba of wish. Dus kun je net zo goed zelf daar kopen ben je nog goedkoper uit ook. TIP Bij te laat leveren accepteer pakketje niet. Worst dan kosteloos terug gestuurd en krijg je je geld terug. Anders ben je weer €7 lichter om terug te sturen. Helaas las ik de recensies te laat. Dus wees gewaarschuwd.
Zeer slecht webshop! Koop hier niet. Bestelling ruim een week te laat. Dus op laatste moment nog naar action gemoeten om versiering te kopen. Bestel je meer dan een week vooraf zou je denken dat goed moet komen. Niet dus geen mailtje oid Kwaliteit is Zola Sal meerdere mensen zeggen matige Alibaba en wish kwaliteit. Kun je beter she daar kopen scheelt het ook nog behoorlijk veel geld!! Klantenservice tja dat kun je niet zo noemen. Meer iemand die ongeïnteresseerd en totaal niet service gericht is. Hoef je dus echt niets van te verwachten. Al met al een dure les. terug sturen kost je weer geld want is niet gratis. En de producten ..... nee nooit nooit meer. Had ik maar eerder naar de recensies gekeken. Zou me niets verbazen als Dit bedrijf de goede recensies heeft gekocht. : Mijn advies aan consument: koop ergens anders Mijn advies aan eigenaar. Stop met je business want dit slaat echt nergens op. Of misschien een tip gebruik geen fun en feest maar meer ellende en bedrog punt nl
Heb mijn bestelling helaas moeten annuleren toen, zonder dat hierover gecommuniceerd werd, en pas nadat ik hierover telefonisch contact had gezocht, bleek dat deze niet op de juiste dag geleverd kon worden. Lijkt mij dat ze voortaan wat voorzichtiger moeten zijn met de ronkende tekst over leveringsgarantie op hun website. Verder lijkt het mij een goed bedrijf. Wellicht zal ik voor alle zekerheid een volgende keer een wat ruimere marge aanhouden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid