facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Marsman Caravans B.V.

Marsman Caravans B.V.
Adres: Handelsweg 4, 3641 RC Mijdrecht, Nederland
Telefoonnummer: 0297 242 234
Staat: Utrecht
District: De Ronde Venen
Stad: Mijdrecht
Route: Handelsweg
Huisnummer: 4
Postcode: 3641 RC


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: 09:00–17:00
woensdag: 09:00–17:00
donderdag: 09:00–17:00
vrijdag: 09:00–17:00
zaterdag: 09:00–17:00
zondag: Gesloten

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ALDI ALDI 109 meter Groot en ruim opgezet Aldi-filiaal midden op een industrieterrein.nnDe parkeerplaats ...
Triumph Mijdrecht Roké Motors Triumph Mijdrecht Roké Motors 586 meter Via google gezocht naar speciale motor voor mijn man. En dan kom je die tegen en leuk...
Brouwer Logistics Brouwer Logistics 988 meter Zeer snelle service
Recensies
Als je een caravan gaat kopen raad ik je zeker aan omdat te doen via Marsman Caravans. Wij zijn heel tevreden over onze aanschaf en wij zijn nog veel meer tevreden over de nazorg en service, dit laatste vinden wij nog veel belangrijker ! Bij elk telefoontje of bericht wordt altijd goed opgepakt.
Alle gemaakte afspraken over onderhoud en reparaties zijn prima nagekomen! En dat alles tegen een zeer schappelijke prijs waarbij de uiteindelijk prijs door meedenken en niet klakkeloos vervangen lager uitkwam dan verwacht. Daarbij vonden wij de medewerkers erg prettig.
In 2022 een nieuwe caravan gekocht bij de gebroeders Marsman .nHeel vriendelijk en meedenkend geholpen . In juli 2022 hebben wij een ongeluk met de caravan gekregen en helaas is toen gebleken dat de empathie van deze firma ver te zoeken is .. Contact met hen was moeilijk te krijgen en de medewerking al helemaal niet .nHelaas moeten wij constateren dat nadat de caravan betaald is , de service en medeleven van de gebroeders Marsman ver te zoeken is.Nooit meer een telefoontje gekregen hoe het nu met ons en de caravan is . Dit is de grootste ergenis .
Beste medewerkers van Marsman,nAfgelopen week onze Kabe voor onderhoud gebracht, allereerst de fantastische ontvangst. Wij voelden ons zeer welkom. Koffie erbij, heerlijk.nDe onderhoudsbeurt is fantastisch uitgevoerd. Alles wordt gecontroleerd tot de hefboompjes, de blindering van alle ramen en de dakluiken aan toe etc.etc. De verduistering van het dakluik rolde niet goed af, zat gaatje in en functioneerde niet juist meer. Ook dat was door Leon opgevallen . Onderdeel vernieuwd en het werkt nu weer geweldig fijn. Geluid bij de remmen. Wordt geen risico genomen. Leon heeft mij gebeld, alles doorgenomen en er moesten onderdelen vernieuwd worden. Alles laten uitvoeren. Zo fijn dat we weer veilig met de caravan op weg kunnen. In mijn beleving is er geen enkel detail overgeslagen, alles is gecontroleerd en zonodig vernieuwd. Ook de bekabeling bij de accu was een “ rotzooitje”, heel erg mooi alles weggewerkt, heel blij mee. We gingen vrijdag met een zeer fijn gevoel weer met de caravan naar huis. Nogmaals bedankt voor de zeer goede service en aandacht die jullie als bedrijf aan ons en de caravan hebben gegeven. Tot de volgende keer.
Zojuist onze eerste Kabe opgehaald bij Marsman. We zijn heel erg tevreden met de verleende service door de heren. Zo kregen wij in de meivakantie kostenloos een caravan mee, vanwege de levertijd van een nieuwe Kabe. Zojuist bij de aflevering 3 uur lang door Vincent persoonlijke uitleg gehad over elk detail van de caravan, super. We voelen ons overigens altijd erg welkom, met een kop koffie en een leuke speelhoek voor onze kinderen. Het laagdrempelige contact per whatsapp met Barry voorafgaand aan de levering was ook altijd erg prettig. Wij raden iedereen aan om bij Marsman een caravan te kopen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid