facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Marskramer

Adres: 113 Runde Zz, 7881 HR Emmer-Compascuum
Telefoonnummer: +31591351766
Stad: Emmer-Compascuum
Route: 113 Runde Zz
Postcode: 7881 HR



op zoek naar gerelateerd: Marskramer speelgoed, Marskramer Gendt, Marskramer Oss, Marskramer Udenhout, Marskramer Airfryer actie, Marskramer Spijkenisse, Marskramer Nibbixwoud, Marskramer Tuintafel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Over - Transport Over - Transport 2 km Altijd snelle handelingen snel vol snel leeg en altijd tijd voor een bakkie koffie
Recensies
Winkel met vriendelijk personeel. Hier kunt u terecht voor een kadootje maar ook voor bv keuken benodigdheden...enz.
Echt top medewerkers, denken met je mee. Hebben van alles wat en zijn niet of nauwelijks duurder als online. Voordeel is vooral dat dingen live er soms heel anders uitzien en als er wat is, kun je makkelijker terug om te ruilen of iets dergelijks.
Gezellige winkel vriendelijk personeel
Grote keuze speelgoed, huishoudelijke artikelen en nog veel meer. Ik slaag altijd en blij dat zo'n bedrijf in ons dorp Emmercompascuum aanwezig is.
Een stuk leuker dan blokker. Prettige sfeer en vriendelijk personeel. Ruime keus. Regelmatig nieuwe artikelen en leuke aanbiedingen.ze hebben weer leuke paasspulletjes te koop.
fijne winkel met bijzonder vriendelijk en kundig personeel, dit ben ik als inwoner van een grote stad niet gewend. ook het assortiment is erg ruim. ik ga hier zeker vaker heen in de toekomst. auto kan zowat binnen worden geparkeerd
Alles wat je zoekt voor t huishouden vind je bij de Marskramer. Maar ook mooie woonaccessoires en speelgoed voor de kinderen.
Leuke winkel waar persoonlijke aandacht nog aanwezig is. Je ziet vaak dat het allemaal zo onpersoonlijk wordt, en red je maar. Hier wordt je nog goed geholpen, en willen ze best een stapje harder zetten om de klant tevreden te houden.
Goede service en vriendelijk personeel. Groot assortiment voor huishoudelijke artikelen, speelgoed en interieur gadgets
Altijd behulpzaam personeel en zeer vriendelijk. Hier is vanalles leuks te vinden. Zoals voor de kleine kids en tieners leuk speelgoed en keukengerei zoals pannen en ook schoonmaakspullen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid