facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Marry U

Marry U

Info

Het huwelijk is en blijft één van de belangrijkste en mooiste momenten in iemands leven, dus wil je dit vereeuwigen.Marry U maakt van deze speciale dag in
Marry u is een onderdeel van www.peterVideo.nl

Adres: Polstraat 8, 3752 CB Bunschoten
Telefoonnummer: 0625238136
Stad: Bunschoten
Route: Polstraat 8
Postcode: 3752 CB



op zoek naar gerelateerd: Trouwclip
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Poffertjes van Oma Poffertjes van Oma 399 meter Lekker, hoor! Nu is het poffertjes kraam in een vast gebouw! Porties zijn wat groter ...
TS Hosting Services TS Hosting Services 488 meter Goede service en vriendelijke medewerkers
Gastouder Arianne Gastouder Arianne 571 meter Opvang van maandag tot donderdag 7.00-19.00 uur. Andere tijden en dagen in overleg. V...
Van den HOOGEN engineering bv Van den HOOGEN engineering bv 2 km Vriendelijk personeel en supersnelle levering! Top!
Recensies
MarryU via Google gevonden, wij komen uit De Krim ov en Peter komt uit Bunschoten-Spakenburg, hier geen moment aan getwijfeld of we hier goed aan zouden doen. elkaar nooit in het echt kunnen zien en spreken, we deden alles via beeldbellen en gewoon bellen gezien de corona afgelopen jaren tot 3 keer aan toe roet in het eten heeft gegooid. Op 09-09-'22 zijn wij getrouwd, Peter was de gehele dag met ons mee. We merkten niet eens dat hij er was! Heeft vele mooie beelden kunnen maken en ook foto's. We zijn blij dat we hem gevraagd hebben, geen moment spijt van gehad. Toen we de film kregen waren we echt sprakeloos. Mooi en kwaliteitsvol beeldmateriaal van een super gave en onvergetelijke dag. En niet te vergeten een man met een vriendelijke lach, goed humeur en een berg gezelligheid/humor. Een echte aanrader! Super bedankt Peter!!!
Peter heeft een geweldig mooie video gemaakt van onze trouwdag. Hij is stipt, aardig en heeft humor. We hebben een prachtige herinnering om terug te kijken. Dank je wel!
Peter heeft onze droombruiloft op 26 maart 2022 in Doorn fantastisch op video vastgelegd. Je merkt dat hij al veel ervaring heeft bij bruiloften, is fijn in de omgang en tijdens de grote dag was hij nagenoeg onzichtbaar. Precies wat we zochten!
Marry u heeft onze trouwreportage gemaakt en wij zijn enthousiast! Peter is een goede videograaf, heeft humor en is heel fijn om als videograaf op je trouwdag te hebben. Je hebt niet in de gaten dat hij er is en dat levert de leukste beelden op. Hij biedt leuke extra's zoals een app waar de gasten foto's op kunnen zetten en maakt gebruik van een drone. Wij raden iedereen Marry u aan!
Marry u heeft onze trouwvideo gemaakt en wij zijn er heel blij mee ! Peter is heel fijn om als videograaf op je trouwdag te hebben. Jij en de gasten hebben niet in de gaten dat hij er is. Erg fijn als je niet graag in de schijnwerpers staat. Hij biedt leuke extra's zoals een app waar de gasten foto's op kunnen zetten en een mooi kistje voor de USB stick en een foto boekje. Op zoek naar een goede en leuke videograaf? Wij raden Marry u aan!
Bijna een jaar geleden Peter op onze bruiloft gehad als videograaf. Via internet gevonden en geen moment spijt van gehad. Ruim op tijd op locatie, hele dag gefilmd! Het mooiste is hij loopt een hele dag bij je in de buurt maar geen moment last van. Humor heeft hij ook nog, wat wil je nog meer. Hele mooie resultaten, foto's/film met drone en super film! Top.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid