facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Marrea Hotelarrangementen

Marrea Hotelarrangementen

Info

Marrea Hotelarrangementen

Geschiedenis

Marrea Hotelarrangementen verzorgt de leukste hotelarrangementen in goede en bijzondere hotels in Nederland, België en Duitsland. Wij onderscheiden ons door leuke extra's in onze arrangementen te plaatsen. Dus zoekt u een hotel aan de kust, op de Wadden of juist in Drente? Met Marrea kunt u altijd een weekendje weg of een midweek er tussen uit.

Onze taak

Veruit de beste in reisjes dichtbij

Producten

Hotelovernachtingen, arrangementen, weekendjes weg



"Veruit de beste in reisjes dichtbij!"
Adres: Molenstraat 17, 7391 AA Twello
Telefoonnummer: 0571 277744
ln.aerram@ofni
Stad: Twello
Route: Molenstraat 17
Postcode: 7391 AA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: marrea hotelarrangementen douglas, marrea eindeloos genieten, marrea hotelarrangementen veluwe, marrea noordwijkerhout, marrea arrangementen 2018, marrea hotel hoog soeren, marrea zuiderduin, marrea terschelling
Recensies
Hotel Post Plaza in Leeuwarden. Top hotel mooie kamer, luxe ontbijt. Top restaurant super aardig en gepassioneerd personeel. aanrader!!! Super 3 daags arrangement. Keurig geregeld allemaal goed geregeld door Marrea.
Oeps, iets verkeerd gedaan. Het betreft geen slechte review, omdat we er niet zijn geweest Zijn ons juist aan het oriënteren om een keer gebruik te gaan maken van een arrangement van Marrea
We hadden een prijs gewonnen via Marrea op Texel . Een overnachting in Grandhotel Opduin in de Koog. Super geregeld door Marrea zoals gewoonlijk. We zijn al een paar keer met Marrea weggeweest. Het is altijd heel goed. Bedankt Marrea voor de gewonnen prijs.
Een heel leuk arrangement via Marrea. Amai Antwerpen. Fijn hotel. Goed ontbijt. Lekkere bedden en een Bourgondische stad om te vertoeven.
Alle arrangementen zijn gebaseerd op 2 personen. Als je alleen gaat, verdubbelt de prijs. Dat je iets meer moet betalen voor alleen gebruik van een kamer, kan ik me nog iets bij voorstellen. Maar als alleengaande ook 2x ontbijt en 2x diner te moeten betalen, is gewoon absurd en oplichting.
Van 27-30 maart jl. hebben wij genoten van een bij Marrea geboekt auto-arrangement bij drie Populushotels, te weten in Delden, Raalte en Markelo. Een fantastische belevenis, zowel vanwege de leuke routes, die we aangereikt kregen in de vorm van puzzelritten die ons door een steeds weer prachtige omgeving voerden als vanwege de drie geweldige hotels. Uitermate vriendelijk en behulpzaam personeel, ruime en mooie kamers en prima maaltijden hebben dit arrangement voor ons onvergetelijk gemaakt, kortom: een echte aanrader.
Perfecte reis bemiddeling. Een verademing om mensen aan de telefoon te hebben die kundig zijn. Top.
Mail gestuurd inzake prijs van glas kraanwater in hotel in Makkum. Nooit enige reactie ontvangen. M.i. schoffering van potentiële gasten of sprake van laffe houding van organisatie Marrea. M.v.g. A. Dijkman
Golden Tulip Noordwijk Erg kleine kamer en gehorig. Als dat had geweten had ik liever iets extra betaald voor ruimere kamer. Kon de buren horen. Verder wel netjes.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Marrea Hotelarrangementen met het openbaar vervoer


Twello, Molenstraat 180 meter
15
Twello, Oude Rijksstraatweg 240 meter
15

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid