facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MarrakeZ

MarrakeZ

Info

Sfeervol restaurant in Haarlem.
Coffee Food & Happiness

ontbijt | koffie | lunch | diner
& Afternoon Tea

Geschiedenis

Gevestigd in een mooi pand in hartje Haarlem kun je bij MarrakeZ de hele week terecht voor een goed ontbijt, heerlijke broodjes, salades, soepen, wat lekkers voor de kids én gerechten met een Arabische twist!

Openingstijden:

zondag en maandag gesloten
dinsdag van 9:00 - 17:00 uur (keuken open tot 16.00 uur).
woensdag t/m zaterdag van 9:00 - 23:00 uur
(keuken open tot 22.00 uur).
*afternoon tea mogelijk van 13.00 - 15.30 uur*

Adres: Gedempte Oude Gracht 11, 2011 GK Haarlem
Telefoonnummer: 023-8445635
Stad: Haarlem
Route: Gedempte Oude Gracht 11
Postcode: 2011 GK



op zoek naar gerelateerd: marrakez haarlem groupon, marrakez social deal, marrakez groupon, marrakez haarlem social deal, marrakez haarlem ah restaurantactie, arabisch restaurant haarlem, marrakez reserveren, iens marrakez
Recensies
Gisterenavond hier gegeten en gekozen voor het 6 gangen verrassingsmenu van de chef. Elk gerecht smaakte fantastisch en was met zorg bereid. Complimenten aan de jonge chefkok en de sous-chef. De kwaliteit doet wat mij betreft niet onder voor een sterrenrestaurant. Mocht ik weer in Haarlem zijn dan kom ik zeker weer langs.
Geweldige culinaire ervaring. Een echte aanrader. Prima bediening, ongedwongen en attent.
Wij hebben heerlijk genoten van ons bezoek aan Restaurant Bodega, mooie locatie, lekker ongedwongen maar toch op niveau! De smaken van de kabeljauw met tomaat en mosselen kwamen ontzetten goed samen en de vis was perfect gekookt! Mooie wijnen, top service en heerlijke desserts maakten het bezoek compleet. Tot wederzien!
Voor de tweede keer het chef’s menu gegeten, een aanrader!!! Eten en bediening is top hier!!!
Shared dining concept. Vond dat minder geslaagd wel lekker eten.
Fantastisch pintxos en tapas menu afgehaald. Prima verzorgd! Chefs favoriet, de croissant met pata negra en eendenlever is ook een echte aanrader. Wij gaan zeker weer bestellen en wanneer het restaurant weer open gaat zijn wij heel graag van de partij!
Qua eten, zit je hier uitstekend. Een chef die met alle gerechten positief weet te verassen en daarbij heel goed weet te spelen met de balans in smaken. Het personeel is erg aardig en netjes, maar komt licht chaotisch over in de organisatie en zou wat beter kennis op kunnen doen van wat er geserveerd wordt.
Heerlijk gegeten fijne sfeer echt een avondje relax genieten van fijne gerechten.
In de krant lees je dat de horeca moeite heeft om aan goed personeel te komen. Restaurant Bodega heeft hier geen last van, bediening is van hoog niveau. Kundig over de gerechten die ze serveren, attent en positieve energie. Dat gecombineerd met het uitstekende eten, maakt dit restaurant voor mij een nieuwe favoriet.
Voor ons een nieuw restaurant in Haarlem. Maar wat een aanwinst! Heerlijk gegeten en gedronken. Naast dat het lekker was, was het eten ook mooi opgediend. Vriendelijk personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid