facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MarQus Hypotheken - Financieel Zeker

MarQus Hypotheken - Financieel Zeker

Info

MarQus Hypotheken

Wij verzorgen onafhankelijk advies op maat. Ons team bestaat uit deskundige medewerkers die uw belang voorop stellen.

Geschiedenis

Hypotheekadvies bij MarQus Hypotheken - Financieel zeker is volstrekt onafhankelijk. We zijn verbonden met onze klanten en op geen enkele manier gebonden aan geldverstrekkers. MarQus hypotheken dient uitsluitend jouw belangen. Daarom zitten we om de tafel met geldverstrekkers en staan we sterk in de onderhandelingen.

Samen met jou stellen we je wensen en behoeften vast. We vergelijken alle banken. Ook jouw eigen bank. Zo heb je bij ons de breedst mogelijke keuze Na vergelijking selecteren we de hypotheek met de gunstigste voorwaarden en desgewenst de laagste maandlasten. Bij ons ben je er zeker van dat je de beste deal krijgt.

Bel gerust voor een vrijblijvend adviesgesprek 06-41222134



"Hypotheekadvies bij MarQus Hypotheken Barendrecht is volstrekt onafhankelijk. We zijn verbonden met onze klanten en op geen enkele manier gebonden aan geldverstrekkers. MarQus hypotheken in Barendrecht dient uitsluitend jouw belangen. Daarom zitten we om de tafel met geldverstrekkers en staan we sterk in de onderhandelingen.Samen met jou stellen we je wensen en behoeften vast. We vergelijken alle banken. Ook jouw eigen bank. Zo heb je bij ons de breedst mogelijke keuze Na vergelijking selecteren we de hypotheek met de gunstigste voorwaarden en desgewenst de laagste maandlasten. Bij ons ben je er zeker van dat je de beste deal krijgt.Bel, app of mail me gerust voor een vrijblijvend adviesgesprek 06-41222134"
Adres: Catharinapolder 48, 2992 ZL Barendrecht
Telefoonnummer: 06 41222134
Stad: Barendrecht
Route: Catharinapolder 48
Postcode: 2992 ZL


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 20:00
Dinsdag: 09:00 - 20:00
Woensdag: 09:00 - 20:00
Donderdag: 09:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 11:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Raev-advies Raev-advies 1 km Zeer goed geholpen door Martin en Patricia, deskundig en een goed advies. Ook erg goe...
Tinke Assurantiën B.V. Tinke Assurantiën B.V. 2 km Al jaren heel tevreden met Tinke Assurantiën. Direct contact, snelle en vakkundige af...
Hypotake4you Hypotake4you 2 km Je krijgt hele goede uitleg Een top adviseur
IFA Verzekeringen IFA Verzekeringen 3 km Super ervaring mee, perfecte ondersteuning
Recensies
Mijn partner en ik zijn door Mark geholpen bij het regelen van onze hypotheek. Wat zijn wij tevreden! Mark heeft ons door elke stap heen geholpen, met ons meegedacht en bijgesprongen waar wij dingen niet geregeld konden krijgen. Verder is het ook nog eens een aardige gast! Ik kan iedereen aanraden om je hypotheek via Marqus Hypotheken te regelen!
Als ondernemer is het hele traject hypotheek aanvraag een zware dobber. Als je denkt nu hebben we alles wel gedaan dient zich het volgende alweer aan. Als wij Mark niet als adviseur hadden zou ik denk de handdoek al lang neer gegooid hebben. Denk niet dat ik een makkelijke klant ben nee in tegendeel maar Mark weet zich er gewoon door heen te slaan ! Nu zijn we er bijna en ga er eindelijk geloof in krijgen !
We zijn heel blij dat we voor MarQus hebben gekozen. Een man met geduld, verstand en passie voor zijn werk. Van begin tot eind was alles duidelijk en helder. Doet wat hij beloofd en niet onbelangrijk, is heel fijn in de omgang. Dankjewel Mark!
Hypotheek laten oversluiten door MarQus Hypotheken. Mark heeft ons heel goed geadviseerd en denkt positief mee wat de beste keuze voor ons was. Legt ook alles goed uit en is altijd bereikbaar voor vragen. No nonsens betrouwbare deskundige adviseur. indien ik weer een hypotheek ga oversluiten/verlengen zal ik Mark zeker weer bellen.
Adviseur nam de tijd, duidelijk en helder verhaal. Hij is op elk tijdstip bereikbaar, neemt hij niet op, belt hij heel snel terug. Prettig in de omgang, komt afspraken na, betrouwbaar en hij zal voor het best passend advies gaan. Kortom topadvies!
MarQus Hypotheken heeft ons goed bijgestaan met onze woon- en hypotheek wensen, topservice weer Mark!!
Top adviseur echt een aanrader. Mark neemt ze tijd om alles uit te leggen & denkt net dat stapje extra mee zodat alles soepel verloopt. Kortom als je een goeie adviseur zoekt ben je bij Marqus hypotheken bij het juiste adres! Mark je bent een toppertje!
Mark is iemand met veel kennis en ervaring. Daarbij is hij ontzettend behulpzaam en doet hij er alles aan om samen tot het beste resultaat te komen!
Hypotheek laten oversluiten door Mark. Zeer tevreden over zijn ondersteuning. Naast het meedenken zorgt hij er ook voor dat alles geregeld word. Kortom aanrader!
Heel fijn geholpen door Mark. Goed meegedacht met onze situatie met uiteindelijk een resultaat waar wij erg blij mee zijn!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid