facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MarQuis Makelaars En Taxateurs

MarQuis Makelaars En Taxateurs

Info

MarQuis makelaars & taxateurs

Geschiedenis

In het centrum van ’s-Gravendeel staat de fraai gerestaureerde boerderij waarin MarQuis makelaars & taxateurs sinds 1998 is gevestigd.

MarQuis is een makelaars- en taxatiekantoor, dat is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars – de NVM. Dit kenmerk staat voor vakbekwaamheid, betrouwbaarheid en onafhankelijkheid. Het team van MarQuis wordt gevormd door Cobi Bos en Carsten Tieleman (beiden NVM makelaar en beëdigd taxateur), Yvonne Corlemeijer (NVM assistent makelaar), Nely Kerkstra (secretaresse) en Annerisca Monster (makelaar in opleiding). Met veel plezier in het werk staan zij dagelijks van maandag t/m zaterdag voor u klaar.

Op jaarbasis verwisselen door bemiddeling van MarQuis veel woningen in de Hoeksche Waard van eigenaar. MarQuis is daarmee een grote speler in de markt. Het verkopen van woningen gaat echter niet vanzelf en vergt een heel andere aanpak dan een aantal jaren geleden.
Van de moderne informatietechnieken wordt steeds intensiever gebruik gemaakt. Naast de gebruikelijke vermeldingen op de internetsites, waarvan www.funda.nl de belangrijkste is, wordt door MarQuis natuurlijk ook geanticipeerd op de nieuwste ontwikkelingen.
Daarnaast is en blijft een persoonlijke en vakkundige benadering van opdrachtgevers en kopers onmisbaar. Ondanks alle technieken, blijft het kopen of verkopen van een huis ook emotie en daarmee mensenwerk.



"Marquis Makelaars & Taxateurs B.V. is vanaf 1998 gevestigd aan de Kerkstraat in ’s-Gravendeel, in een karakteristieke boerderij uit 1862. Huiselijk en sfeervol en vooral laagdrempelig. Even binnen lopen om bij te praten en gelijk een kopje koffie te drinken kan altijd. Persoonlijke aandacht en niet teveel formaliteiten, dat is waar MarQuis voor staat. Gecombineerd met gedegen vakkennis en aanpakken."
Adres: Kerkstraat 7, 3295 BD 's-Gravendeel
Telefoonnummer: 078-6737244
Stad: 's-Gravendeel
Route: Kerkstraat 7
Postcode: 3295 BD



op zoek naar gerelateerd: Funda 's-Gravendeel, Vrieling Makelaars, Makelaar Strijen, Makelaar Oud-Beijerland, Spiering Makelaardij, Makelaars Hoeksche Waard, Van der Vinden Makelaars, Aankoopmakelaar Hoeksche Waard
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Maasdam Vastgoed BV Maasdam Vastgoed BV 596 meter Aankoop, ontwikkeling, verhuur en beheer liggen bij ons in één hand. Daardoor hebben ...
Recensies
Na het kennismakingsgesprek, waarin ik mijn wensen had neergelegd, werd ik binnen twee weken verrast met meerdere kijkers en daaruit volgden de juiste kopers van mijn prachtige appartement. Een makelaar die accuraat optreedt en luistert naar de vraag van de verkoper en de koper. Hij denkt mee en weet de juiste match te vinden. De huidige marktkennis is aanwezig die enthousiast ingezet werd door het hele team en dat heeft geleid tot een tevreden klant!
Professioneel makelaarskantoor met fijne mensen en prima service. Dank voor de begeleiding van de verkoop van mijn woning.
Nog nooit zo een fijn ontvangst gehad omtrent een bezichtiging. Makelaar nam alle tijd, had alle kennis en gaf volledige transparantie omtrent de verkoop van het pand. Voorbeeld functie van zaken doen voor de rest van Nederland in onroerend goed.
Vandaag een bezichtiging gehad. We zijn al langer opzoek naar een huis en hebben ook al veel bezichtigingen gehad, maar nog nooit zo’n fijne makelaar gehad!
zeer ontevreden op de manier hoe ze met aspirant kopers omspringen, verdient niet de schoonheidsprijs! Mijzelf maar gelijk laten uitschijven uit de portefeuille voor bouwgrong. Ik vraag me af of de verkopende parij zich kan vinden in deze behandeling. Ik zeker niet en zal ook geen aanbeveling durven geven aan bekenden die een makelaar zoeken........ Zonde gemiste kans! #marktistemakkelijkvoordezemakelaar
Ik heb alleen als kopende partij ervaring met Marquis, en kan hen o.b.v. daarvan zeer aanbevelen. Ook nadat de koop al gesloten was hebben ze voor mij een probleem opgelost zonder daar maar een punt van te maken. Marquis team, bedankt!
Goede informatie, heel prettig geholpen, ter zake kundige mensen.
Erg fijn contact! We zijn goed geholpen.
Zeer prettig makelaarskantoor met professionele medewerkers.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid