facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Marquette Groen

Marquette Groen

Info

Marquette Groen is een jonge hoveniers onderneming die alle facetten van de groenbranche uitvoert. Ontwerpen, aanleg, onderhoud en gladheidsbestrijdingen.

Geschiedenis

Marquette Groen is een jonge hoveniers onderneming die alle facetten van de groenbranche uitvoert. Ontwerpen, aanleg, onderhoud en gladheidsbestrijding zijn de diensten die Marquette Groen aanbied. Onze sterke punten zijn onze vakgerichtheid, flexibiliteit en het hanteren van scherpe tarieven.

Heeft u een nieuwe woning waarvan u de tuin wil aanpassen of heeft uw huidige tuin een facelift nodig om aan uw wensen te voldoen. Marquette Groen helpt u hierbij!

Wij zetten uw wensen om naar een passend tuin ontwerp. Wij bereiken dit door contactmomenten te plannen waarin we naar uw wensen en ideeën luisteren. Na het ontwerpen begeleidt Marquette Groen u in het samenstellen en indelen van uw planten. Zo wordt uw tuinontwerp omgezet naar uw wensen en hebben de planten een grote kans om vitaal en gezonde exemplaren te worden. Door een plant op de goeie plek te zetten reduceert u de kans van uitval en heeft uw tuin een bloeiende toekomst.

Marquette Groen biedt ook de mogelijkheid om een meer-jaren ontwerp te maken. Dit betekend dat er een ontwerp gemaakt wordt die in fases uitgevoerd kan worden. Zo kan u de kosten van een tuinontwerp over meerdere jaren verdelen en heeft u uiteindelijk het gewenste resultaat.

Na het ontwerpen van uw tuin wilt u dat deze er ook daadwerkelijk zo uit komt te zien zoals u het in gedachten en op papier heeft. Hier hecht Marquette Groen veel waarde aan.

Met Marquette Groen haalt u een complete hovenier in de tuin die alle werkzaamheden aanpakt en professioneel uitvoert.

Na de aanleg van uw tuin moet deze gestuurd worden om daadwerkelijk tot het gewenste eindresultaat te komen. Marquette Groen heeft de vakkennis in huis om uw tuin naar dat gewenste resultaat te brengen. Marquette Groen heeft voor elke tuin de benodigde materialen om uw tuin op het hoogste niveau te brengen en te behouden.

Naast dat we kwaliteit leveren, streven we naar snel en efficiënt werken. Hierdoor heeft u onze buitenmensen zo min mogelijk in de tuin en kunt u maximaal van de tuin genieten.

Marquette Groen is ook in te schakelen voor die ene grote klus. Het snoeien van hagen of het verwijderen van de coniferen. Marquette heeft de nodige gereedschappen om ook de zware klussen snel uit te voeren en u hoeft alleen maar te genieten op uw vrije zaterdag.

Momenteel is het lastig om uw woning te verkopen door de slechte huizenmarkt. Marquette Groen bied u een onderhoudscontract aan waarin alleen het nodige onderhoud gedaan wordt zodat de tuin van het te verkopen pand er continu verzorgt bij ligt. Wij bieden een scherpe prijs om de tuin te onderhouden in de tijd dat de woning in de verkoop staat. Hierdoor heeft u een zorg minder en bent u er zeker van dat u altijd een stap voor loopt op de concurrentie.

Het weer lijkt onvoorspelbaarder te worden wat in de winters steeds meer zware sneeuwval met zich meebrengt. Ook hier wil Marquette zich voor inzetten, om uw oprit, pad of (bedrijfs)parkeerplaats sneeuwvrij te maken. Hierdoor kunnen gevaarlijke situaties vermeden worden en hoeft u zelf niet in alle vroegte de kou in. Hiervoor zijn flexibele sneeuwruim contracten af te sluiten en is Marquette oproepbaar.

Adres: Bedrijvenpark twente 331, 7602 KL Almelo
Telefoonnummer: 0546-574130
Stad: Almelo
Route: Bedrijvenpark twente 331
Postcode: 7602 KL



op zoek naar gerelateerd: Marquette groeit
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
schuttingfabriek.nl schuttingfabriek.nl 929 meter Gerard is fijne man denk met je mee top service Gerard bedankt voor nette levering en...
Eshuis Hoveniers BV Eshuis Hoveniers BV 2 km ESHUIS Hoveniers uit Almelo is specialist in ontwerp, aanleg & onderhoud van tuinen v...
Allround Hovenier P&J Allround Hovenier P&J 4 km Super blij met deze jongens. Prima werk geleverd.
Frans Hofste Groenvoorzieningen Frans Hofste Groenvoorzieningen 4 km Afgelopen week zijn er twee medewerkers bij ons geweest voor een voorjaarsbeurt. De j...
Lucassen Hoveniers Lucassen Hoveniers 5 km Een jong bedrijf dat zich bezighoudt met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van ...
Hovenier Rens Meijer Hovenier Rens Meijer 6 km Hoveniersbedrijf Rens Meijer
Recensies
Goede voornemens om hier te starten. Helaas dat organisatorisch er het een en ander aan ontbreekt. Via Erick flietstra bouw hier ondergebracht, wie helaas een wanbetaler is.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid