facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Marque Restaurant

Marque Restaurant

Info

Intense Mediterrane beleving
In onze keuken ligt het accent op de smaak, kleur, geur en emotie van wat het seizoen te bieden heeft.

Geschiedenis

tasting menu's, international cuisine

Producten

signature lunch
signature diner



"A Mediterranean SoulMarque Is Located In a V.O.C. Warehouse From 1618.The Charming Old Beams Mixed With A Contemporary Interior Create A Very Pleasant Atmosphere. Intimate And Romantic At All Times, Secretly A Bit Modern And Yet A Bit Casual.Mediterranean Cuisine Comes First And We Carry In Our Hearts, We Love Italy, Spain, Portugal And Greece And Embrace Traditional Flavors And Ingredients.We Create Tasty Sensations, Memories And Experience In Our Own Unique Way. Always Looking For That Perfect Wine Or Perhaps The Best Lemon From Sorrento Or Sicily.Marque Stands For Brand And We Have Found Our Brand In The Mediterranean, This Is Our Passion And We Want To Show It."
Adres: Bierkade 2, 1621 BE Hoorn
Telefoonnummer: +31 229 50 83 23
ln.tnaruatsereuqram@ofni
Stad: Hoorn
Route: Bierkade 2
Postcode: 1621 BE



op zoek naar gerelateerd: marque restaurant menu, frans restaurant hoorn, marque hoorn michelin, restaurant lucas rive, beste restaurant hoorn, kroft hoorn, restaurant hoorn haven, iens hoorn
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant De Hoornse Kogge Restaurant De Hoornse Kogge 172 meter Super lekker gegeten. Personeel is ontzettend open en gastvrij. Leuke variaties in de...
Restaurant-Brasserie Velius Restaurant-Brasserie Velius 485 meter Weer eens neergestreken op het terras van Velius . Snelle service, fijn. De gevraagde...
Van der Valk Hotel Hoorn Van der Valk Hotel Hoorn 2 km Zo als altijd super gegeten. Gebruncht vanmiddag kon weer na alle corona perikelen
Marmaris Hoorn Marmaris Hoorn 2 km Lekker en goed eten. Waar voor je geld. Gezellige sfeer en vriendelijk personeel. Pa...
Recensies
Restaurant Marque zit op een prachtige lokatie in een zeer mooi karakteristiek pand in de oude VOC haven. De vriendelijke Oekraïense, perfect Engels sprekende, serveerster wist zelfs nog wat interessante informatie omtrent de historie van het pand te vertellen. Heerlijk gegeten met mijn partner. Wij namen beiden het 5 gangen Signature Menu. De kaasplank hebben wij overgeslagen. Prachtige gerechten met perfect bijpassend wijnarrangement. Mijn partner nam het “Bob”-arrangement, welke nog steeds goed gevulde glazen bevatte. Een nette, strakke moderne open keuken, waarbij de versheid van de ingrediënten en bereiding van de gerechten goed te zien is. Uiteraard zoals het betaamd, een mooi praatje bij elk gerecht, en bij de wijnen van de sommelier. Prijzig, maar qua eten, wijnen en ambiance absoluut de moeite waard voor wie van goed eten houdt en bereid is daar wat meer voor te betalen. Wij waren voor ons samen inclusief een welverdiende 10% fooi €300,- kwijt. Dit bestond uit 2x het 5 gangen menu, inclusief 2x een wijnarrangement waarvan 1 Bob, een fles plat water, en elk een mooi glas mousserende Italiaanse wijn vooraf. Wel jammer dat er geen amuse of extra tussen gerecht, toetje of koffie van het huis werd aangeboden, wat meestal wel gebruikelijk is, en gepast zou zijn bij een restaurant met klasse en in deze prijs categorie. Desalniettemin een geweldige avond gehad. Een mooie website waarbij de ambiance van het restaurant ook terug te zien is, en daarbij wordt omschreven als “casual dining”, wat het eigenlijk perfect samenvat. Niet te veel poespas, goede bediening, lekkere zachte achtergrond muziek. Gewoon ontspannen genieten, intiem en zelfs romantisch, waarbij men zeker niet heel erg chique gekleed hoeft te zijn. Een aanrader voor mensen die in omgeving Hoorn een goed restaurant zoeken.
Heerlijk gegeten! 5 gangen verrassingsmenu met bijpassend wijnarrangement. Gedurfde maar perfect matchende wijnen bij de originele gerechten. Gemeend betrokken en vriendelijke bediening. Aanrader!
9/10 - wij zijn zeer verrast en hebben echt genoten van de gerechten die klassiek, maar met gepaste spanning uit de keuken kwamen. De wijn waarmee we zijn verrast, maar ook de kennis in wijn -spijs. Correcte en zeer vriendelijke gastheer, hartelijke keukenbrigade. Een aanrader voor culinair WestFriensland! Bedankt, wij komen terug.
We hebben hier goed gegeten in een fijne ambiance met een aardige gastvrouw die niet op haar mondje is gevallen. Goud waard dus. We kozen voor een 6 gangen verrassings menu met bijpassende wijnen. Al met al was het goed en proefde ik mooie smaken. Wat verfijning op combinaties zou fijn geweest zijn. De sinaasappel crème was heel zuur en te aanwezig in sommige gerechten en dat gaat ten koste van hoofdingrediënten. Het olijfijs was te heftig als laatste gang. En de rekening was ondehevig aan flinke inflatie.
Het eten verrassingsmenu was fantastisch en er was erg goed rekening gehouden met dieetwensen. Heerlijk gegeten. Om drinken moesten we tijdens het diner gaan vragen. De flessen water en de wijnglazen waren al even leeg maar er werd niets aangeboden. Weet dat het lastig is om aan goed personeel te komen maar een dame die geen enkel woord Nederlands spreekt en verstaat .... Dat kan naar mijn idee niet in een restaurant van dit niveau. Vegetarische menuopties: Prima, passen het menu aan indien gewenst. Speciale dieetwensen: Top! Wordt op verzoek aangepast.
Zinnenprikkelende en sensationtionele gerechten, wijnen en cocktails. Mooi in balans en stijlvol. Prachtige ambiance en gelegen op een bijzonder mooie plek nabij de oude haven in Hoorn. Vakkundige en deskundige gastvrouw en gastheer.
Fantastisch gegeten. The Italian Job is echt de moeite waard. Neem een Bellavista bij binnenkomst. Echt heerlijk. Bediening is erg gemotiveerd en heeft aandacht voor de gerechten en de algehele beleving. Wij komen zeker weer.
Heerlijk afhaalmenu. Je zou bijna vergeten in welke tijd we leven... Zeker voor de hobbykok makkelijk af te maken. En dan genieten! Met playlist van het restaurant erbij. Een aanrader. Ik mis alleen het foto van het avondmaal achter mij.
Wat een heerlijke avond hebben wij gehad. Het eten was echt heel erg lekker vooral de risotto en het dessert echt heerlijk. Kan niet anders zeggen dat dit een culinaire ervaring was. En de bediening van Thomas maakte het echt helemaal af. Wat een passie voor zijn werk. Wij hebben meteen gereserveerd voor de Italian Job......wij kunnen niet wachten.
Uitgenodigd voor een Italiaanse verwennerij in restaurant Marque. Wat een geweldige avond en restaurant. Twintig gangen vol verrassing en heerlijke smaken. Bediening super vriendelijk en behulpzaam. Je wordt een avond in de watten gelegd. Absolute aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid