facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Marosmeubels

Marosmeubels
"Maron is een warm familiebedrijf. In 1902 besloot Johannes Wilhelmus Fontein een eigen woning met winkelpand te kopen aan de Hoofdstraat in Terborg. Hij startte zijn eigen bedrijf: Zadelmaker en Stoffeerder. De zaak en de passie voor het vak gingen van vader op zoon. Vanaf 1953 kwam Louis Fontein aan het roer. Fontein meubelen werd een begrip in de regio. Midden jaren ‘60 kwam Ron Fontein in het bedrijf van zijn vader werken.Stap voor stap is de winkel uitgebreid tot 4250 m2 woonplezier en de collectie wisselt continu. Leveranciers worden zorgvuldig uitgekozen. De collectie is toegankelijk en de prijzen zijn transparant. Vandaag de dag is Maron officieel dealer van Pronto Wonen, Superkeukens, Keukendepot en LABEL51."
Adres: kerkstraat 41, 1774 av Slootdorp
Telefoonnummer: 31617961200
Stad: Slootdorp
Route: kerkstraat 41
Postcode: 1774 av


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Totaalmarkt John Elfring Totaalmarkt John Elfring 202 meter Hier maakt men tijd voor de vragen van de klant po een vriendelijke en hoflijke manie...
Walburg Technische Installaties Walburg Technische Installaties 317 meter Op aanraden van de buren hebben wij Walburg gebeld voor een kapotte leiding. Gelukkig...
Biesheuvel Knoflook Biesheuvel Knoflook 770 meter Verse knoflook meegenomen, en set potjes met allerlei soorten.
Brands44 Brands44 2 km BRANDS44 is de USA Import webwinkel van Nederland. 100% authentieke Amerikaanse prodc...
Recensies
De hanglampen waren uit collectie dus één lamp zou uit de showroom komen, maar omdat we die niet mooi vonden heeft de verkoopster ervoor gezorgd dat we konden kiezen uit twee exact dezelfde lampen van een ander filiaal, uiteraard voor dezelfde prijs. Heel blij mee!
Heel veel keus maar begint aardig op s&s praktijken te lijken, we stappen binnen en direct werd gevraagd wat we kwamen doen ons antwoord we willen even kijken, oké wat zoekt u? We willen graag even rond kijken. Nou was niet leuk maar hij liet ons met rust maar om de hoek kwam de volgende en konden we weer vertellen dat we even willen rond kijken en serieus een gang pad verder plofte ik op een bank en mijn echtgenoot zei nee ik vind dat niks waarop uit het niets gevraagd werd waarom niet en bingo daar was de volgende verkoper waar we aan uit moesten leggen waarom we dat niks vonden en hij wilde ons gelijk mee nemen naar een andere bank omdat hij dacht dat we dat dan wel wat zouden vinden. Man laat ons gewoon even rond kijken en proberen. Toen medewerker nummer 4 kwam zijn we weg gegaan. Prachtige meubels en veel keus maar hier houden we echt niet van. Daarom de twee sterren
Groot aanbod van meubels, vriendelijk en behulpzaam personeel en zeer zeker ook kundig. Ze denken goed mee met de klant en schuwen niet om ook eventuele nadelen te benoemen. Prijstechnisch wel het midden tot hogere kant van het spectrum. Persoonlijk vind ik het wel relatief donker binnen, weinig daglicht als je wat verder de zaak in loopt. Dat wordt opgelost dmv goede verlichting. Maar het nadeel is dat het geheel te perfect wordt uitgelicht waardoor het een niet natuurlijk gevoel geeft bij mij.
Het meest ongeloofwaardige meubelbedrijf van Nederland! Beloven binnen 10 dagen te leveren, als je de bank betaald hebt, hebben ze de bank niet en schuiven telkens de levertijd op nu 2 maanden later nog steeds geen bank en weten ze niet wanneer er geleverd gaat worden. Benieuwd of de bank ooit gaat komen. Koop hier niets! Ter aanvulling op uw reactie, na overleg zou er ipv na 10 dagen, week 14 geleverd gaan worden, dit werd week 17! Daarna werd het week 19. Op dat moment vind u het blijkbaar vreemd dat de toon iets veranderd als je continue wordt voorgelogen. Daarna bent u gaan dreigen om de bank helemaal niet meer te leveren dit past wel bij uw bedrijfsvoering die we inmiddels gewend waren en ligt in lijn met andere reviews die ik over uw bedrijf lees. Dus eerst niet leveren en de leverdatum steeds vooruitschuiven en de verantwoordelijkheid zelf niet willen nemen om daarna te dreigen met helemaal niet meer te leveren. Eerst was het de schuld van de fabrikant, toen van de transporteur en toen van de klant zelf. Als jullie ook spiegels verkopen, kijk er eens in zou ik zeggen! Overigens heeft mevrouw het contact allerminst als prettig ervaren en is nog enigszins vriendelijk gebleven omdat jullie anders niet meer wilde leveren.
Meest waardeloze stoelen ooit gekocht. Service 0! Echt waardeloos. Stoelen waren €199,- per stuk dus geen koopje. 1x gebruikt en zittingen zitten vol plooien. Volgens hen is dit heel normaal dat een stoel na 1x gebruik plooien kan krijgen. Stoel gaat zich zetten. Ongelofelijk. Tip: Koop hier nooit iets! Dekken zich op alles in. Wij wisten welke stoel wij kochten wordt gezegd. Ja dachten wij ook. Je krijgt 6 dozen en zet de stoelen thuis pas in elkaar. En ze zien eruit als in de winkel. Maar je mag er dus niet op gaan zitten want dat kan het stof niet hebben. Als de zittingen na 1x al zo uitzien wat dan over een paar weken/maanden?
Leuk ingericht, met verschillende voorbeelden van kamers. Toen we wat wilde vragen was er niemand te bekennen. Na 20 minuten bij de kassa gewacht te hebben toch weer terug de winkel ingegaan en toen kwamen we eindelijk iemand tegen. Een uur in de winkel geweest en niemand gezien. Nu geslaagd in nijmegen.
Erg slechte communicatie over de levering van een eettafel. Moet er constant zelf achteraan, er worden dingen gemaild welke achteraf niet nagekomen worden. Ik bestel hier niet nog een keer..
Na al veel meubels daar gekocht te hebben dit keer niet zo'n goede ervaring. Ik wilde 4 nieuwe eetkamerstoelen kopen. Stond bij uit voorraad leverbaar, dus ik gevraagd om en verkoper. Komt er een man die zichzelf wel grappig vind en verteld dat ze direct leverbaar zijn. Pakt hij zijn laptop en daar stond dus dat ze er niet meer zijn. Dus wij vragen wanneer zijn ze er, dat zou over een dikke maand zijn. Ik vraag kun je mij een bericht geven als ze binnen zijn. Begon hij een bon te maken en of ik het even kon aanbetale. Ik zei nee betaal niet aan, is voorraad product. Ik wil alleen weten wanneer ze er weer zijn. Toen ooh u wil niet aanbetalen, dan moet u maar even de bon tekenen. Pfff ik zei weer wil alleen bericht als ze binnen zijn. Nou dat kon dus niet. Volgende dag de stoelen bij concurrent gekocht . Dus Maron, volgende keer kijk ik eerst daar.
Prachtige goed zittende eetkamerstoelen gekocht! Fijn dat we eerst een stoel mee konden nemen of het in onze kamer stond. Super!!
Hier hebben wij onze bank besteld, vriendelijk en behulpzaam personeel. En heel veel keuze
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid