facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Maron Meubels & Keukens Terborg (Pronto Wonen)

Maron Meubels & Keukens Terborg (Pronto Wonen)
Adres: Stationsweg 18, 7061 CT Terborg, Nederland
Telefoonnummer: 0315 328 141
Staat: Gelderland
District: Oude IJsselstreek
Stad: Terborg
Route: Stationsweg
Huisnummer: 18
Postcode: 7061 CT


Openingstijden

maandag: 10:00–18:00
dinsdag: 10:00–18:00
woensdag: 10:00–18:00
donderdag: 10:00–18:00
vrijdag: 10:00–21:00
zaterdag: 10:00–17:00
zondag: 12:00–17:00

Recensies
Vriendelijk geholpen en geadviseerd door Jos. Deze winkel heeft veel keus. Wij kopen hier al decennia en zijn wederom geslaagd in het uitkiezen van een nieuwe bank in de door ons gewenste opstelling, materiaal en kleur. Foto's volgen na levering, vermoedelijk in augustus.
Weer leuk geslaagd voor salontafels, bijzettafels, kleed en eettafelstoelen. Leuk personeel!!
De hanglampen waren uit collectie dus één lamp zou uit de showroom komen, maar omdat we die niet mooi vonden heeft de verkoopster ervoor gezorgd dat we konden kiezen uit twee exact dezelfde lampen van een ander filiaal, uiteraard voor dezelfde prijs. Heel blij mee!
Hele mooie winkel. Met een kop koffie en hulp van verkoper Richard hebben we onze droom bank tegen. En op een ander moment hebben we een eethoek gekocht met de hulp van verkoper Jos. Beide heren hebben ons fijn geholpen. Qua opslag en levering zijn er ook geen problemen. Zelfs niet als je nog 5,5 maand moet wachten voordat wij gaan verhuizen. Top zaak, top service. Dikke aanrader! 10-10
Wij zijn al heel lang klant bij Maron, zowel voor de meubels als voor de keuken. Inmiddels is onze keuken van Maron al 21 jaar oud, maar nog steeds in prima staat. Maar je wil eens wat anders, dus wederom heel fijn geholpen met nieuw aanrechtblad. En toen we er toch waren, ook nieuwe eetkamerstoelen en eetbankje gekocht. En ook weer van prima kwaliteit, en erg fijn geholpen door top medewerkers.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid