facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MARO Auto's

MARO Auto's

Info

MARO Auto's is opgericht in 2014 als zusterbedrijf van MARO Automotive Diensten (MARO Taxaties).

Gespecialiseerd in Japanse auto's.

Geschiedenis

MARO Auto's is als zusterbedrijf van MARO Automotive Diensten/MARO Taxaties enkele jaren onder de paraplu van de bestaande onderneming actief met de aankoop van grotere partijen youngtimer en klassieker auto onderdelen en, na selectie, de stuksverkoop hiervan.

Sinds medio 2014 komt daar ook nog de inkoop en verkoop van kwalitatief goede gebruikte auto's bij alsmede bemiddeling bij verkoop of het in consignatie nemen van uw auto.

We nemen onze activiteiten zeer serieus! We kopen alleen een auto die we zelf graag willen hebben, die willen klanten vaak ook hebben en met een hoge kwaliteitsstandaard zit het met de kwaliteit ook goed dan! We zoeken echte auto's tegen eerlijke en scherpe prijzen.

Omdat we geen hoge overheadkosten qua personeel en huisvesting (dure showroom!) hebben, kunnen we de kosten beperken en ook leuke prijzen hanteren!

Volg ons gerust en bekijk onze (toekomstige) website.

Adres: Burg. Jansstraat 22, 7926 VB Kerkenveld, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: 0622374655
Stad: Kerkenveld
Route: Burg. Jansstraat 22
Postcode: 7926 VB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MARO Japanese Car Parts MARO Japanese Car Parts 368 meter Vriendelijk , en goed geholpen.
Diso cars Diso cars 2 km Goedkoop 1e autootje gekocht voor zoon met nieuwe 2 dagen oude APK…geen aandachtspunt...
Recensies
Vriendelijk , en goed geholpen.
Daihatsu Cuore's bij Marco gekocht. Altijd goed, Nu is Macro ook onze taxateur van onze oldtimers en een kundig en uiterst serieuze persoon. Dus zonder enige schroom 2 Cuore's van Marco gekocht.
Heel goede ervaring gehad. Een Daihatsu Trevis gekocht, de auto is geheel naar verwachting opgeleverd en de service is buitengewoon. Eén heel klein onderdeel sluiting dashbord kastje was stuk en dat is netjes nageleverd. Een volgende keer zou ik absoluut zeker weer een auto kopen bij Marco
Maroauto's is een zeer prettig adres om een auto te kopen. transparant en eerlijk. doet wat hij beloofd en komt zijn afspraken na. heel fijn adres voor je volgende auto
Super geholpen , leuke Kia gekocht . Nog nooit een probleem gehad. Super auto
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid