facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Marlou Minten

Marlou Minten

Info

Als Online Marketing Professional denk ik mee met jouw strategie, voer ik de gemaakte plannen uit en evalueer en optimaliseer ik waar nodig.



"Online marketeers met een missie! Wij zorgen voor meer online zichtbaarheid voor jouw bedrijf op een manier die bij jou past, waardoor nieuwe potentiële klanten je moeiteloos weten te vinden."
Adres: De Weel 22, 5975 XZ Sevenum
Telefoonnummer: +31681843463
Stad: Sevenum
Route: De Weel 22
Postcode: 5975 XZ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Studio ROB Studio ROB 820 meter Studio ROB verzorgt grafisch ontwerp op maat, webdesign, drukwerk, XL-prints en nog v...
Verkoopjehuis10keersneller.nl Verkoopjehuis10keersneller.nl 916 meter Verkoop je Huis 10 Keer Sneller is voor particulieren verkopers alsmede makelaars die...
Wanten Bouw BV Wanten Bouw BV 966 meter Zelfs na een bouwtechnische keuring weigert deze aannemer zijn fouten te herstellen!S...
A.SCHREURS PLANTENKWEKERIJ B.V. A.SCHREURS PLANTENKWEKERIJ B.V. 1 km Altijd vele mooie diensten voor mogen leveren, bedankt!
Logo Products Logo Products 1 km Goed geadviseerd en snel geleverd wij zijn zeer tevreden
Dinnissen Dinnissen 1 km Installaties voor feed, food, pet food en chemie. Wereldwijd geleverd, gemaakt in Sev...
Monbigo Trading Monbigo Trading 3 km Trading company E commerce
Recensies
Werken met Marlou heeft mijn bedrijf zoveel gebracht. Ik was al een tijd aan het ondernemen, maar had nog niet echt een marketingstrategie. Toen ik met Marlou begon te werken heeft zij eerst een strategische marketingplan gemaakt. Ideaal, want haar inzichten, analyses en eerlijke advies zijn goud waard. Door het strategisch plan konden we een goede overweging maken wat zou werken qua marketing voor mijn bedrijf. Echt een aanrader !
Bijna twee jaar heb ik samen mogen werken met Your Marketing Minds en ik kijk terug op een zeer geslaagde samenwerking. Naast de fijne contact momenten, denkt het team goed mee en werkt pro actief mee aan de doelstellingen die gesteld zijn. Mocht je op zoek zijn naar een online marketing bureau die mee kan bouwen aan de zichtbaarheid van jouw business, is Your Marketing Minds de partij waar je moet zijn.
We zijn erg tevreden over onze samenwerking met Your Marketing Minds. Ze hebben mooie resultaten geboekt met social media advertising. Daarnaast reageren ze snel en zijn Marlou en Britta prettige personen om mee samen te werken. Kortom, een aanrader als je op zoek bent naar een partij voor het uitbesteden van social media campagnes!
De online marketing strategie die Marlou voor mij schreef was duidelijk, vrij van open deuren en vol met praktische tips. Zelf heb ik redelijk basis kennis van de mogelijkheden met online marketing, maar het plan van Marlou gaf duidelijk aan waar nog mogelijkheden zaten en gaf me de handvatten die ik nodig heb om ook snel en zelf verbetering te kunnen implementeren. Ook op de vragen die ik nog had gaf ze een helder antwoord of kwam met creatieve oplossingen.
Nadat Marlou en ik elkaar al een tijdje volgden op Instagram en LinkedIn, besloot ik haar in te schakelen voor hulp bij ActiveCampaign. En daar heb ik geen moment spijt van gehad. Marlou is snel, kundig en lost issues geduldig op. Tegen iedere ondernemer die ook met ActiveCampaign loopt te klooien zeg ik: stop ermee en schakel Marlou in. Zij doet het sneller en beter dan jij en zo kun jij je focussen op waar jij goed in bent :
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid