facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Marloes Maat Fotografie

Info

Kijk voor de mogelijkheden op www.mmaatfotografie.nl

Geschiedenis

Voor de mooiste foto's van uzelf, uw kind(eren) of uw dierbare huisdier of familie kunt u bij Fotostudio Marloes Maat Fotografie terecht! Ook hebben wij regelmatig Model in 1 dag - actiedagen! Je haar en visagie wordt dan door ons verzorgd, en je ervaart even hoe het is om een model te zijn! Voor al uw fotowerk kunt u in onze gezellige en knusse fotostudio terecht!



"Mijn passie is om liefdevolle en pure momenten vast te leggen. Een fotoshoot vol interactie, leuke momenten en emotie. Geen stijve 'say cheese' foto's maar foto's die beleving laten zien, precies zoals jullie echt zijn.Bang zijn dat je niet goed op de foto staat is niet nodig want poseren hoeft niet. Ik daag jullie uit met vragen en kleine opdrachtjes zodat jullie de camera vergeten en het tijd samen is. Zodat ik alle momenten kan vast leggen zoals ze zijn, als herinnering voor later!"
Adres: 3295VK 's-Gravendeel
Stad: 's-Gravendeel
Postcode: 3295VK


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Arie Pieters Publiciteit en fotografie Arie Pieters Publiciteit en fotografie 250 meter Facebook-pagina voor mijn media & fotografische werkzaamheden.
Frans Lamping fotografie Frans Lamping fotografie 858 meter Fotografie voor elke gelegenheid.
Recensies
3,5 jaar geleden al eens een shoot bij Marloes geboekt en nu stonden we eind april weer bij haar voor de lens tijdens een minishoot. Net als vorige keer een leuke, gezellige en ontspannen ervaring. Onze meiden hadden er ook ontzettend veel zin in en waren helemaal enthousiast op de terugweg over hoe leuk het was geweest. En dan het moment dat je de foto’s binnen krijgt, vol spanning kijken hoe ze geworden zijn en zo mega blij zijn met het resultaat. Marloes dankjewel!
De fotoboekenbaas cursus was voor mij perfect. Ik vond de opstelling heel fijn en alles was kort maar heel duidelijk, zo raak je de concentratie ook niet kwijt. Ik kreeg zo de drive om telkens de “opdrachtjes” uit te voeren en vond het steeds leuker worden. Zo is nu alles weer overzichtelijk en kun je op de goede weg verder. Wat ik ook super fijn vond was het bonus filmpje! Zo heb ik zelf het aller eerste jaarfotoboek perfect weten te maken voor mijn dochter! De volgende word NOG mooier door de mooie gekochte presets van Marloes! SUPER bedankt.
Marloes is een hele fijne fotograaf. Ze stelt je op je gemak en doet erg haar best om mooie foto’s te maken. Zeker met kleine kinderen. Tijdens de minishoot van 20 minuten heeft ze prachtige beelden van ons gezin geschoten absoluut een aanrader!
Marloes heeft onze newborn shoot gedaan. Ik ben zo enorm dankbaar voor deze fotos! Wat je terug ziet op de fotos is precies zoals we zijn. Puur, liefdevol, veel lachen... Zo enorm trots op ons gezin als ik de foto's terug kijk. Marloes is een hele lieve, leuke, spontane, relaxte en losse fotograaf waar je je direct bij op je gemak voelt. Ook met kinderen is ze geweldig leuk. Deze fotos zijn een aandenken voor het leven, dank je wel Marloes!
Hele leuke ontspannen gezinsshoot gehad bij Marloes. Met twee kinderen onder de 2 is het altijd spannend of ze er zin in hebben. Marloes was heel relaxed en de kids daardoor ook. De shoot was ongedwongen en gezellig en het eindresultaat prachtig! Foto’s van ons gezin precies zoals we zijn met de kleine momentjes en interactie tussen ons mooi vastgelegd. Ik ben ontzettend blij met het resultaat
Yes! Alle foto's op 1 plek! Gestructureerd per maand en ready voor het fotoboek. Nooit meer foto's kwijt. Wat een fantastisch gevoel. Na een aantal avonden buffelen gaat het creëeren nu beginnen voor mij. Een fotoboekenbaas is geboren!
Marloes is zo zichzelf en laat je meteen op je gemak voelen! Super gezellige, spontane, lieverd die oog heeft voor positie en vooral waar jij je prettig bij voelt!! Super blij met onze shoot!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid