facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Marlinea

Marlinea

Info

Marlinea is een praktijk voor orthomoleculaire therapie. Natuurlijke voeding en leefstijl advies op jou afgestemd ter ondersteuning van je gezondheid.



"Marlinea is een praktijk voor klassieke homeopathie.Gezondheid, balans en vitaliteit vinden op een natuurlijke manier.Ook voeding en leefstijl spelen hier een belangrijke rol in. Voor o.a. klachten met eczeem, astma, long-Covid, ongelukken, maag-darm, bevallingen, opgroeien, puberteit, overgang, hoofdpijn en rugpijn kun je contact met mij opnemen. Maar ook voor mentaal- emotionele, verdriet, paniek, faalangst, burn-out en stress klachten.Ben je opzoek naar een homeopaat in de Hoeksche Waard? Maak dan nu een afspraak voor een consult in mijn praktijk in Numansdorp. Ook voor orthomoleculair advies, voeding en leefstijl"
Adres:
Stad: Numansdorp


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Laat je voeten verzorgen Laat je voeten verzorgen 344 meter Professionele voetverzorging door Medisch pedicure
Recensies
Al tijdens ons eerste gesprek kwam er veel bij mij los. Door al de vragen werd ik met mijn neus op de feiten gedrukt. Ook kwamen we er achter dat een zwaar magnesium tekort de oorzaak was van mijn fysieke klachten. Samen met andere supplementen en een homeopathisch middel voel ik me nu ruim een half jaar later veel beter. Moet wel oppassen om niet in m’n oude gewoontes terug te vallen maar dat merk ik snel genoeg. Heel erg bedankt Marjolijn voor je goede begeleiding!!
Na een periode van negativiteit en mijzelf erg somber te voelen wilde ik hier maar al te graag verandering in brengen. Zodoende via via bij Marjolijn terecht gekomen. Na een uitgebreide intake zijn we nu 1 jaar verder en ik voel me super. De werkwijze van Marjolijn heeft mij super geholpen en ik voel mij een totaal anders mens. De donkere wolken maken plaats voor een verhelderende blauwe hemel en felle zon. De rit naar de praktijk is al een verheldering op zich, zo ook de ruimte als de persoon Marjolijn zelf. Erg fijn en vertrouwd vanaf het eerste moment.
Na eerdere succesvolle berichten van mijn vrouw en onze therapeute ben ik ook bij Marlinea terecht gekomen voor mijn klachten, waar ik daarvoor niet naar mijn tevredenheid terecht kon bij mijn huisarts. De aandacht en de tijd die voor de intake, het behandelplan en opvolging genomen werd, vond ik zeer fijn, alsmede de uitleg van diverse problemen en oorzaken daarvan. Inmiddels zijn de lichamelijke klachten opgelost en worden de oorzaken aangepakt, hetgeen naar mijn idee logisch is, maar wat niet overal de juiste aandacht krijgt. Kortom, ik ben zeer tevreden en ik kan Marlinea van harte aanbevelen!
Marjolijn heeft ons met onze zoon zo ontzettend goed geholpen en begeleid ons nog steeds! Ze verteld in “mensentaal” hoe zij en de middelen werken. Ze stemt heel goed af met wat jezelf fijn vind of wat goed voelt. Kortom voor ons een heel fijn persoon die met beide benen op de grond staat!!
De homeopatische EHBO cursus gedaan bij Marjolijn van Marlinea. Interessante avond en veel geleerd. Was ik me eerder bewust geweest dat zoveel kleine en minder kleine ongemakken, zoals reisziekte en stoot- en schaafwonden, hiermee te verlichten zijn, dan had ik deze al gedaan toen mijn kinderen nog klein waren. Met de speciale EHBO -kit een mooie uitbreiding op homeopatische eerste hulpmiddelen die de meeste ouders al in hun badkamerkastje hebben staan, zoals arnica en calendula zalf. Ook fijn om mee te nemen op vakantie
Marlinea neemt de tijd, luistert en observeert grondig. De vertaling naar homeopathie met de link naar de natuur wordt heel duidelijk uitgelegd. Marjolijn haar inzicht en behandeling hebben bij mij een heel goed resultaat geleverd. Ik ben er erg blij mee!
Marjolijn is heel empathisch, snap wat je nodig hebt en ik heb echt baat bij de homeopathische geneesmiddelen. Ze reageert heel snel op haar berichten en staat snel voor je klaar! Top
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid