facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Marlies Dekker grafische communicatie

Marlies Dekker grafische communicatie

Info

Marlies Dekker grafische communicatie & webdesign

Geschiedenis

Marlies Dekker grafische communicatie & webdesign



"Award winnenden Vakfotograaf. Genomineerd tot beste fotograaf van Nederland in 2021. Gespecialiseerd in het maken van Journalistieke bruidsfotografie om de mooiste momenten voor altijd te vereeuwigen. Pakkende bedrijfsreportages om uw bedrijf extra te belichten.Marlies Dekker is in 2014 cumlaude afgestudeerd als vakfotograaf aan de fotovakschool in Rotterdam en beoordeeld tot een van de beste fotografen van Nederland."
Adres: Gemeenlandsedijk Zuid 7, 3216AH Abbenbroek
Telefoonnummer: 0624319912
Stad: Abbenbroek
Route: Gemeenlandsedijk Zuid 7
Postcode: 3216AH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
StudioBernisse StudioBernisse 0 meter www.studiobernisse.nl
Recensies
Voor onze vernieuwde website van de makelaardij, wilde graag nieuwe foto's, die ons team en onze uitstraling zou weergegeven. We kwamen al snel bij Marlies terecht, waar we meteen een goede klik mee hadden. Op aanraden van Marlies is zelfs de fotoshoot een keer verplaatst omdat het regenachtig weer was en we wilden graag het witte stand van Terschelling en het liefs een zonnetje. De locatie was bij het Drenkelingenhuisje, waar we met de standbus naartoe zijn gereden. Marlies had ook nog tips over gelijkkleurige kleding en we hadden TE Koop en Verkocht bordjes mee en andere attributen. Het was een fijne ongedwongen fotoshoot, dat was precies wat we wilden uitstralen. We krijgen veel complimenten over de foto's op de website. We kijken terug op een mooie geslaagde samenwerking met Marlies!
We hebben Marlies uitgekozen om onze bruiloft vast te leggen omdat haar foto's minder standaard zijn dan je vaak ziet en dat was precies waar wij naar op zoek waren. Bij het kennismakingsgesprek voelden wij zowel qua werkwijze als persoon meteen een klik met Marlies. Ze helpt je net de stapjes verder bij de voorbereiding door allerlei tips te geven die wij bij anderen niet gekregen hebben. Hieraan kun je duidelijk merken dat ze haar werk goed verstaat. Ondanks dat er veelal gezegd wordt dat je de fotograaf niet opmerkt gedurende de bruiloft, kon ik dat moeilijk geloven en maakte ik me zorgen of ik me wel op mijn gemak zou voelen. Niets was minder waar, ze was bijna onzichtbaar! Des te verrassender was het om achteraf de foto's terug te zien en te bedenken hoe ze die gemaakt had gekregen. Alsof ze met drie personen tegelijk daar was. Haar foto's stralen professionaliteit, warmte en oog voor detail uit en wij zijn ontzettend blij met het resultaat. Los van dit alles hebben wij Marlies ervaren als een lief en gezellig persoon waardoor het fijn was dit avontuur samen met haar te beleven. Marlies, heel veel dank! Liefs Mark en Julie
Na wat speurwerk op internet maakte haar foto's enorm veel indruk. Tijdens ons 1e gesprek was er meteen een klik. Marlies is zo'n lieve vrouw en zorgt dat je van elk moment geniet. Ze heeft passie voor haar vak, is zeer deskundig en heeft oog voor elk detail en dat zie je terug in haar werk. Het eindresultaat is overtreffend en zal ons deze dag telkens doen herbeleven. Wij hebben er een nieuwe vriendin bij en raden iedereen aan zeker de overweging te nemen om met Marlies in zee te gaan. Nogmaals dank voor jouw prachtige foto's en we hopen nog veel van jouw werk te mogen blijven bewonderen. Veel liefs Jan, Gertrude en Levi Groeneveld
We zijn heel blij dat we Marlies hebben gekozen voor het vastleggen van onze bruiloft. Marlies heeft oog voor detail en is in staat de sfeer van de dag op een mooie en unieke manier vast te leggen. Marlies is een fijn persoon om voor, tijdens en na de bruiloft mee samen te werken.
Weekend van 10 t/m 14 november vertoefd op het mooie Terschelling met onze vriendengroep. Paar daagjes ter ere van het 25-jarige huwelijk van onze vrienden Peter en Karin. Het weer was niet al te best, maar de sfeer zat er goed in! Mede doordat Marlies allerlei leuke ideeën ten toon spreidde en zeer enthousiast en vriendelijk ons heeft meegenomen op een klein reisje door de duinen naar de zee. Het eindresultaat mag er wezen. Prachtige foto's en zeer professioneel geholpen door Marlies. Complimenten, aanrader!
Super fijne fotograaf! We hebben Marlies onze bruiloft laten vastleggen, met heel mooi resultaat. We hebben super mooie foto’s mogen ontvangen en op de dag zelf een hele gezellige dag met haar gehad.
We hebben in de kerstvakantie een wandel fotoschoot gedaan met onze familie. Het was een fijne ochtend. Marlies heeft duidelijke ideeën en neemt regie, maar heeft tegelijkertijd de flexibiliteit en openheid om op eigen wensen in te gaan. we zijn erg blij met de resultaten.
Vorige week hebben wij een super leuke fotoshoot gehad met onze familie 9 personen op Terschelling. Helaas zat het weer ons niet mee. Het was koud, bewolkt, het waaide hard en af en toe regende het ook nog. Toch zijn het stuk voor stuk prachtige foto's geworden! Marlies is een professionele fotograaf en weet tijdens de fotoshoot iedereen op zijn gemak te stellen. Ook voor de kinderen was het echt een feestje, ondanks de kou en de regen. We zijn Marlies zeer dankbaar voor deze unieke ervaring en de prachtige foto's!
Wij hebben met de hele familie 8 personen een hele leuke fotoshoot gehad. Ondanks de warmte ging Marlies met veel enthousiasme te werk en wist ze dat enthousiasme ook op ons over te brengen. Het resulteerde in een heus waterballet. Daarnaast heeft Marlies oog voor detail. Nu hebben we een mooie set foto's met de zee, het strand en de duinen als achtergrond! We zijn er erg blij mee. Bedankt Marlies.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid