facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Marleen Kookt

Marleen Kookt
"Ik kook graag voor je!Elke dag werk ik met verse ingrediënten en recepten uit alle soorten keukens. Die afwisseling maakt dat ik ook na meer dan 10 jaar nog elke dag met plezier in de keuken sta.Verse maaltijdenElke dag bereid ik met liefde, tijd en vakmanschap mijn maaltijden. Zo kun jij makkelijk, gezond en lekker eten zonder zelf uren in de keuken te staan en houd je meer tijd over voor andere dingen!Veel verse groentenGezond eten bestellen betekent natuurlijk véél groenten. Zo kun je rekenen op minimaal 250 gram groenten per gerecht.In de keuken werken we elke dag met andere ingrediënten om zo de dagelijkse wisselende maaltijden te bereiden. We werken schoon en alles wordt na gebruik meteen door de vaatwasser gereinigd."
Adres: Gerard Schaepstraat 6 , Amsterdam 1052 GL, NL
Telefoonnummer: 020 700 6602
Stad: Amsterdam
Route: Gerard Schaepstraat 6
Postcode: 1052 GL



op zoek naar gerelateerd: Marleen kookt kerst, MarleenKookt vacatures, Verse maaltijden thuisbezorgd, Maaltijden thuisbezorgd ouderen, Thuis koken en verkopen, Dagverse maaltijden, Marleen kookt reviews, Maaltijden bestellen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Eat Meet's Eat Meet's 409 meter
Brunchclub Brunchclub 2 km Super de luxe ontbijt besteld met zalm en flesje champagne in een mooie rieten mand l...
Recensies
Inmiddels al regelmatig besteld bij MarleenKookt en super enthousiast! De maaltijden zijn zeer goed op smaak, ze gebruiken heerlijke kruiden. Alles is vers, gezond en van kwaliteit en dat proef je. We hebben slechts een enkele keer gehad dat we de portie aan de krappe kant vonden, maar verder is dit ook altijd goed. Bestellen/aanpassen/eventueel annuleren gaat gemakkelijk. De bezorgers zijn er binnen de tijd zoals aangegeven. Er zijn regelmatig leuke kortingen of extra'tjes. Ze vragen om feedback en doen er ook daadwerkelijk wat mee. Een stuk goedkoper, gezonder en lekkerder dan Thuisbezorgd!
Dit is meer dan top deli-kwaliteit en dan ook nog thuisbezorgd. De maaltijden zijn met zorg bereid, duidelijke overzichten van de ingrediënten en heerlijk. Wij hebben deze week uiteindelijk bijna het hele menu geprobeerd. Ik was zelf erg onder de indruk van de Thaise curry van vandaag maar ook de lasagne gisteren was een smaaksensatie! De persoonlijke benadering vind ik ook erg bijzonder. Wat een cadeautje voor Amsterdam!
“Marleen kookt” wat een geweldig concept. De eerste bezorgservice die ook iets gezonds en ook iets heerlijks in je huis brengt. Het is iedere dag wat anders, keuze genoeg en het bevat veel groenten. Je kan kiezen met of zonder vlees/vis. Porties zijn niet gering. En goed op smaak met verse kruiden. Een ECHTE aanrader!
Niet alleen héérlijk eten voor het hele gezin, ook geweldige service. Een vergeten onderdeel van mijn bestelling, werd binnen 20 minuten nageleverd! Ongelofelijk. Mijn dreumes smult ook enorm van de kinder gerechten. Heel erg blij dat jullie er zijn! Zoveel fijner dan welke bezorgdienst ook! Dank!!
We hebben Marleen ontdekt toen ik een paar weken ziek was mijn man kan beslist niet koken. Nu ik weer beter ben, bestel ik nog steeds graag de heerlijke maaltijden van Marleen. Erg gemakkelijk, maar bovenal erg lekker! Vanavond bijna mijn vingers opgegeten bij de heerlijke moussaka!
Een heel mooi en lekker concept! De website en manier van communiceren zijn heel persoonlijk zodat je het idee hebt rechtstreeks contact te hebben met Marleen. De bezorgers zijn altijd vriendelijk en op tijd. En dan het eten: super lekker en gezond eten met grote variëteit aan ingrediënten. Verpakt in mooie schalen. We kijken er altijd naar uit als Marleen kookt bij ons!!
top service en uitstekende prijs/kwaliteit verhouding! kan ook de dag vooraf nog besteld worden, superhandig als vrienden/collega's komen mee eten en je hebt geen tijd om zelf in de keuken te staan. de gerechten zijn eerlijk en smaakvol. geen haute cuisine, maar dat is voor dit prijspeil ook helemaal niet de bedoeling. een tip: wijnadvies voor bij het eten?
Weer ontzettend genoten van de pom. Als de pom op het menu staat, moet ik het bestellen. De pom en de bijgerechten doen me denken aan mijn oma. Een groter compliment kan ik niet geven.
Marleen is geweldig! Ik kan niet meer zonder de geweldige kookkunsten van Marleen en haar team. Uit de kunst echt. Gezond en heerlijk deze maaltijden.
Als je op zoek bent naar zeer goede bezorgmaaltijden gemaakt met verse ingrediënten en veel zorg, aan huis bezorgd op het door jou gekozen tijdstip in schalen die in de magnetron of oven kunnen, dan is dit de plek om eens te kijken. Perfect voor een stressvolle levensstijl. Keuzes uit groente, vis, vlees en elke dag een soep voor twee en een kindermaaltijd. Marleen heeft ook lunchsalades toegevoegd die je kunt bestellen en de volgende dag mee naar kantoor kunt nemen. Wij zijn echte fans!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid