facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Marlène's Hairstyle Centre

Marlène's Hairstyle Centre

Info

Voor een compleet advies met passie voor haar en hoofdhuid

Geschiedenis

Wij staan voor een compleet advies op gebied van coupe , kleur en hoofdhuid . Wij kijken voor de coupe naar de gezichtsvorm en de valling van het haar en tesamen met de wens van de klant komen wij tot een model wat makkelijk te stylen is thuis en perfect bij de klant past . Wij maken voor het kleuren eerst een kleurdiagnose dmv kleurdoeken , dit om te bepalen of de klant een warm of koel type is . Dit nemen we mee in een persoonlijk kleuradvies om de klant nog mooier te maken . Ook hebben wij in de salon een scope staan om goed te kunnen kijken in het geval er hoofdhuidproblemen zijn . De klant krijgt een persoonlijk advies en stappenplan mee om de hoofdhuidproblemen op te lossen met Mediceuticals . Een gezonde hoofdhuid is tenslotte de basis voor gezond en mooi vallend haar . Oplossingen en verlichting zijn er o.a. Psoriasis , alopecia en bij chemokuren , ook voor eczeem en droge hoofdhuid zijn er oplossingen . Bij haaruitval door hormoonschommelingen ( zwangerschap , overgang enz ) kunnen wij de klant ook helpen en adviseren .
Wij werken met gerenommeerde merken zoals ,SEBASTIAN , GOLDWELL, KERASILK EN MEDICEUTICALS .



"Bij Marlène's Hairstyle Centre ervaart u een luxe haarbehandeling voor een betaalbare prijs . Ons team neemt de tijd voor u en zorgt voor een goede sfeer .Onze visie : Marlène's Hairstyle Centre staat voor een compleet advies op coupe , kleur en hoofdhuid problemen . Waar persoonlijke aandacht voorop staat en aan vakmanschap niet getwijfeld hoeft te worden .Onze missie : Om er voor te zorgen dat onder het genot van een kopje koffie diverse soorten u een compleet advies krijgt over de coupe , de kleur en de hoofdhuid ."
Adres: De tuin 11, 1611KR Bovenkarspel
Telefoonnummer: 0228512423
Stad: Bovenkarspel
Route: De tuin 11
Postcode: 1611KR


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 21:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Marlene's Hairstyle Centre, New Wave Bovenkarspel, Kappers Hoogkarspel, Turkse kapper Haarlem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kapsalon Henry Swart Kapsalon Henry Swart 175 meter Leuke sfeer en altijd een lekker fris koppie als je weer naar buiten gaat! Ook met ki...
Haarsalon 58 Haarsalon 58 765 meter Buiten mijn werkgebied (Bovenkarspel, Enkhuizen, Grootebroek, Hoogkarspel, Lutjebroek...
Different Beauty Different Beauty 847 meter Gewoon heerlijk laten verwennen. Of het nu mijn voeten of mijn gezicht is, altijd hee...
Esther's Hairstyling Esther's Hairstyling 950 meter Aardige meiden, goede service. Alleen.. Het duurde even voordat mijn haar weer iets v...
Mobiele Kapster Suzanne Mobiele Kapster Suzanne 1 km Zeer flexibel en weet wat ze doet.
New Wave New Wave 1 km Geweldige kapsalon, lieve mensen en zeer vakkundig. Gewoon een feestje om er weer hee...
HairbyFlorien HairbyFlorien 2 km Geweldige kapster.
Recensies
Nu ze aan deze idioterie meedoen waardoor ik net zoveel ga betalen als een vrouw waaraan ze meer werk hebben, ga ik liever naar een kapper die in zijn tuinhuis hetzelfde doet alleen een stuk goedkoper.
Fijne kapper, parkeerplaats genoeg. Afspraak maken online gaat makkelijk, en wachten is dus ook nooit nodig. Volgens mij werken hier alleen maar mensen die het écht kunnen.
Prima kapper, was nog plek, even een uurtje wat anders doen en daarna was ik aan de buurt, kopje koffie erbij en knippen! Prima dus, zoals een kapper moet zijn.
Vanmorgen naar de kapper geweest. Sorry van dat ik iets te laat was.maar de sfeer was niet echt leuke helaas. Ik begrijp iest niet ze was zo geïrriteerde op mij! Ging wel met plezier heen.
Zeer goed maar veel duurder dan de rest. Jammer. Ik was meer dan 20 jaar een trouwe klant maar nu helaas door de nieuwe prijzen ga ik niet meer naar toe.
Hele goede kapper! Er wordt goed naar je geluisterd en meegedacht.
Zeer leuke kapper die naar je wensen luisterd en zeer netjes knipt ben zeer te vreden
Goede kapper, aardige bediening.
Laten we zeggen dat de ene kapster beter is dan de andere. Mijn laatste haarkleuring was super gedaan. Maar mijn laatste knipbeurt was niet best. Hele plukken die niet geknipt waren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid