facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Markus Techniek

Markus Techniek

Info

Met 30 jaar ervaring in meerdere facetten van de techniek ontzorgen en leveren wij diensten voor particuliere markt en industriële sector. www.markustechniek.nl

Geschiedenis

Klusbedrijf, elektrotechnisch installateur en freelance service- en storingsmonteur.

Na de afgelopen 22 jaar werkzaam geweest te zijn als monteur, servicemonteur en productspecialist voor de uiteenlopende branches telecom, automatisering, document management, medical equipment en industrie en ervaring op te hebben gedaan met een verscheidenheid aan producten als pin-automaten, kopieermachines, medical grade LCD-monitoren, industriele printers, lasers e.a. markeeroplossingen in de automotive en voedingsmiddelen industrie heb ik in 2014 de keuze gemaakt om voor mijzelf te gaan beginnen als technisch (klus)bedrijf en freelance technical service engineer.

Mijn gedrevenheid, passie voor techniek en oog voor perfectie is mijn motivatie om uw klus tot in de puntjes van A tot Z voor u uit te voeren. Volledig naar uw wens uiteraard, want uiteindelijk ben ik pas tevreden wanneer U dat bent.

Momenteel heb ik een netwerk opgebouwd met installateurs, tegelzetters, stucadoors en klusbedrijven waardoor ik flexibel ben in de indeling van mijn klussen en u als klant een volledig pakket van diensten aan kan bieden. Voor u betekent dat, één contactpersoon voor uw gehele klus, wel zo fijn.

Overigens ben ik VCA gecertificeerd. Een VCA-diploma toont u aan dat men beschikt over voldoende kennis om veilig en milieubewust te kunnen werken in risicovolle omgevingen.

Mijn naam is Jos Markus, mijn bedrijf Markus Techniek, aangenaam kennis te maken!



"Met 30+ jaar ervaring in meerdere facetten van de techniek leveren wij diensten voor particuliere markt en industriële sector. Wij geven ondersteuning bij het inrichten en in stand houden van technische installaties in gebouwen en industriële omgeving. Dit gebeurd volgens onze hoge kwaliteitsstandaard en uiteraard veilig, duurzaam en volgens de huidige daarvoor geldende normen. Service gaat bij ons nét een stapje verder.Markus Techniek is allround en multidisciplinair. Uitvoering van de gevraagde werkzaamheden is vaak op korte termijn al mogelijk. Neem vrijblijvend contact op voor prijsopgave of advies. Wij staan u graag te [email protected]"
Adres: Zevenhuizen, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0611801818
Stad: Zevenhuizen


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 16:00
Dinsdag: 09:00 - 16:00
Woensdag: 09:00 - 16:00
Donderdag: 09:00 - 16:00
Vrijdag: 09:00 - 16:00

Recensies
De volgende in een rijtje snelle hulp bij CV-problemen. En opnieuw vlug uitstekende service verleend en bruikbaar advies ter voorkoming van toekomstig mogelijke storing in onze meer dan 25 jaar oude vloerverwarming. Grondig en professioneel gewerkt en opnieuw in het voordeel van de klant berekend. Een uiterst betrouwbaar adres dat ik met genoegen van harte aan iedereen aanbeveel!!
Ik had een aantal spoed klussen. Jos heeft deze uiterst professioneel en vakkundig uitgevoerd. Het verlagen van stopcontacten, aansluiten van de Ring Floodlight en het vervangen van de hemelwater pijpen van de dakgoot. Super blij met het resultaat, de snelheid en netheid!
Jos werkt zeer precies en met kennis van zaken. Enige weken terug heeft hij tot volle tevredenheid onze badkamer afgebouwd en vandaag "draafde" hij na één telefoontje direct op om een lekkage te verhelpen. Wij zullen hem bij onze familie en kennissen zeker aanbevelen.
Markus Techniek heeft onze zeer luxe beauty salon van a tot z gebouwd. Alles is top afgewerkt, een hele grote klus met een prachtig eindresultaat. Een echt aanrader voor al uw klussen.
Jos heeft ons super geholpen tijdens de verbouwing van ons aangekochte huis. Hij werkt netjes en adviseert waar nodig.
Goed werk geleverd tegen een redelijke prijs. Zeer vriendelijk en denken met je mee.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Markus Techniek.

Zevenhuizen elektricien

openingstijden, locatie, vervoer. Markus Techniek adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Markus Techniek. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Markus Techniek delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
P. Visser & Zn P. Visser & Zn 331 meter Prima, onderhoud wordt altijd prima uitgevoerd. Vriendelijke en service gerichte mont...
J.P. Service Installatietechniek J.P. Service Installatietechniek 171 km www.janpijpkerservice.nl
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid