facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Marktplein Fastfood

Adres: 12A Van Heeckeren Straat, 9163 GZ Nes, Netherlands
Telefoonnummer: +31519543956
Stad: Nes
Route: 12A Van Heeckeren Straat
Postcode: 9163 GZ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Marktplein Fastfood Marktplein Fastfood 0 meter Had beter 10 euro in de fik kunnen steken i.p.v. betalen voor een droge "kapsalo...
Recensies
Zeer onsympathiek eigenaar. Met aantal een ijsje gekocht en een van de kinder luste geen soft ijs. Dus tegen over een horentje met aardbeien ijs gekocht. Stuurde hij ons allemaal van het terras af.
Tijd om het vet eens te vervangen. Patat en kibbeling waren niet te eten. Alles weggegooid.
Leuke plek in centrum Nes. Patatje speciaal gehad en was prima gefrituurd. Frikandel speciaal ook prima, al kun je over smaak curry in de speciaal verschillen. Was niet mijn smaak maar wel te happen.
Heb patat meegenomen om thuis op te eten maar het meeste was bij aankomst na 5 minuten slap en sommige patatjes waren gewoon nat. Vond het ook niet lekker smaken. Misschien de bestellingen in papieren zakken meegeven in plaats van plastic.
Het was snel klaar, maar helaas niet zoals verwacht. Zowel de vega loempia’s als de vega burger roken en smaakten naar vis in zelfde vet gebakken?. Bij patat warmvlees zaten 2,5 stukjes vlees. Verder was de “pindasaus” satésaus. De patat was “oké”.
Gisteren heel goed gegeten pizza top. Maar vandaag shoarma schotel gehad heel slecht weinig shoarma en verbrande stukjes en teveel patat ten aanzien van de shoarma heen 9,50 euro waard .
Vreselijk fastfood..mijn moeder leerde me langzaam te eten ...maar dat kan niet bij fastfood..staat er een serveerster te schreeuwen dooreten dooreten dooreten!!! snel snel snel fast fast rapide rapide in 3 talen
Ik had een CD speler gekocht en die was binnen week kapot. Geen aanrader dit.
Prima eten, snelle hap niet duur
De pulled pork is een aanraderen het eten is snel klaar
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid