facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Marktplaats (kantoor)

Marktplaats (kantoor)
Adres:
Telefoonnummer: +31527292898
Stad: Amsterdam


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bonsai Roots Bonsai Roots 1 km Bonsai Roots is the marketplace for Bonsai, the best Home Decoration article. Give yo...
Deedmob Deedmob 1 km Het is iedereen aan te raden om eerst de Algemene Voorwaarden van Deedmob eens goed t...
Brenger Brenger 1 km Voor het transport 3 keer gebeld of het goed komt !!! Ze stelden me gerust en dat hun...
Wheelrunner Wheelrunner 1 km Ik heb hier mijn fixed gear cinelli onder gebracht voor wat ik een simpele ingreep da...
RUMAG RUMAG 2 km Op 26 November 2019 een bestelling gedaan, na 2 weken nog niets binnen. Ik heb toen e...
IEX.nl IEX.nl 2 km IEX / van beleggers voor beleggers. Blijf via IEX.nl op de hoogte van alle relevante ...
Uitvaart Uitvaart 2 km Uitvaart.nl is de internetsite waar terminale zorg, uitvaartzorg en nazorg worden gep...
Weeronline Weeronline 2 km Welkom! Op weeronline.nl vind je altijd jouw weer. Weeronline.nl wordt beheerd door M...
Brookz - platform voor bedrijfsovername Brookz - platform voor bedrijfsovername 2 km Mijn bedrijf mee verkocht, platform werkt dus in mijn geval goed. Fijne service ook v...
ෂර්ලොක් ෂර්ලොක් 3 km මිත්‍රයා , හැකි නම් එන්න.. නොහැකි නම්, වහාම එන්න!! එස්.එච්...
Women's Health NL Women's Health NL 3 km De eerste Nederlandse health glossy!
Trippur Trippur 3 km Reunimos as melhores ofertas de viagens, estadias e tours . Encontra , compara, e res...
ThingstodoinAmsterdam.com ThingstodoinAmsterdam.com 3 km No matter what your interest is, you can find a lot of information on this website. D...
Blue Tulip Awards Blue Tulip Awards 3 km A year-round ecosystem-driven program aiming to accelerate innovators, build powerful...
DNA Genetics DNA Genetics 3 km Vertaald door Google Favoriete Amerikaanse fokker en erg dankbaar voor de gemakkelijk...
Free Loops Free Loops 4 km Number 1 source for royalty free videoloops
Babybytes.nl Babybytes.nl 4 km Babybytes is een 'infocommunity' en online magazine voor iedereen die zwanger wil wor...
My Daily Shot of Culture My Daily Shot of Culture 4 km Wij maken vlogs over (te)gekke culturele events in Amsterdam en delen de must sees op...
Recensies
Fix jullie review systeem a.u.b. Persoon 1 reageert op mijn advertentie en hij maakt een extreem laag bod. Persoon 2 reageert daarna en komt het artikel overnemen bij mij thuis. Ik verwijder de advertentie en ik vink aan verkocht. Persoon 1 krijgt hierna de mogelijkheid om een review te plaatsen en zegt “product niet ontvangen”. Mijn hele score is hierdoor verpest. Geef ons de mogelijkheid om bij het verwijderen van de advertentie de koper te selecteren a.u.b!
Wat een tyfus zooi zeg, meer dan 8 jaar legale software’s verkocht en nu na 200 goed reviews mijn account geblokkeerd. Vraag ik aan de klantenservice van waarom? Helaas mogen wij dit niet zeggen. Dit krijgt een staartje! Met een brandbrief.
Oplichters! Betaal je dubbele kosten voor het plaatsen van een advertentie. Ben je uiteindelijk heledag bezig om in contact te komen met deze gasten. Super slechte service. Nu nog maar zien of ik me geld überhaupt terug krijg!
Zeer behulpzame vriendelijke telefonische medewerkers proberen zo goed mogelijk te helpen top , wel een koude douche toen ik onverwachts moest betalen voor enkele items die door hun ongevraagd verlengt werd TEGEN BETALING?? HOE ZO echt zeer onbeschoft.
Altijd groot fan geweest van marktplaats! Al heel lang gebruik gemaakt van dit platform. Echter is de service niet bepaalt best wanneer er iets fout gaat door een vergissing vanuit de kant van Marktplaats. Heel erg jammer.
Oplichters van het nieuwe kopersbescherming profiteren en de verkoper 2 weken laten wachten op z'n geld!!!
Marktplaats verlengd advertenties terwijl de verkoper aangeeft de advertentie te willen stoppen. Bij de chat doen ze alsof er niks aan de hand is. Je krijgt pas na 5 keer vragen een antwoord. De Policy is verkeerd!
Mooi platform dankzij de enorme user base, maar echt waarderen doen ze die niet. Wordt 's tijd voor een goede concurrent, want jemig wat is de customer support toch slecht. Zodra er ook maar iets mis gaat en dan doel ik nog niet eens op fraudeurs, maar ook gewoon met de MP software zelf dan kun je echt stikken. Via enorm veel energie in contact gekomen met CS, maar die hebben echt een houding van "dat is jouw probleem, doei". Lijkt me niet zo moeilijk om hen weg te concurreren door simpelweg betere software en wat marketing budget om 't aan de man te brengen.
Marktplaats schendt je privacy. Na een update staat gerechtvaardigd belang onder privacy-instellingen weer aangevinkt en verzameld weer al je info en koopt dit door. Mensen zijn zich hier niet van bewust.
Marktplaats Zakelijk gebruiken? Kan het u niet aanraden! Omdat; - factuur restituties die zwart op wit worden bevestigd worden niet nagekomen. - afspraken per mail worden niet nagekomen. - er wordt vaak te veel geïncasseerd - verzonden mails zijn ze vaak kwijt - mail adressen die niet werken verzenden ze wel e-mail mee uit, waarop geen mail terug verzonden kan worden - zakelijke verkopers hebben slechte communicatie met de Facturatie afdeling - verkopers verschuilen zich achter protocollen ipv hun zakelijke klanten goed te helpen - er is maar 1 goede verkoopster uit Groningen die telefonisch mensen goed te woord kan staan en ook haar afspraken nakomt! De rest van de mensen .. - Kortom ze hebben nog niks goed op orde en geregeld !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid