facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Markten Maasdam

Markten Maasdam

Info

Deze pagina geeft u informatie over de welbekende rommelmarkten van de kerk van Maasdam en over de boekenmarkt.

Geschiedenis

Wat leuk dat u op onze pagina komt kijken!
Deze pagina gaat over de rommelmarkten en de Boekenmarkt in Maasdam.

Elk jaar zijn er vier rommelmomenten in Maasdam. In het voorjaar en in het najaar zijn er grote rommelmarkten op het Kerkplein en in het Ontmoetingscentrum compleet met Rad van Avontuur.

In november is er de Wintermarkt in het Ontmoetingscentrum, een kleine rommelmarkt met vooral spullen die handig zijn in de winter, aangevuld met jammetjes, stoofperen, compote, chutney etc en leuke cadeautjes.

In december is er de Kerstmarkt, ook lekker warm in het Ontmoetingscentrum. Hier worden kerstspullen verkocht, zoals kerststukken, kerstdecoratiemateriaal, kerstverlichting en andere feestelijke voorwerpen.

Elke eerste zaterdagmorgen van de maand is er Boekenmarkt aan de Dorpsstraat 37 in Maasdam. Hier kunt u boeken kopen vanaf € 0,50 voor een kinderboek en € 1,- voor volwassenenboeken. Er zijn een heleboel verschillende soorten boeken zoals strips, jeugdboeken, prentenboeken, thrillers, romans, historische boeken, Engelstalige boeken, boeken over religie, gezondheid, scheepvaart, luchtvaart, kookboeken en nog veel meer!

We hopen u op een van onze markten te zien!

Tot dan!

De Rommelmarkt Commissie.

Adres:
Stad: Maasdam


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
2019 pupillen team blue hitters 2019 pupillen team blue hitters 847 meter Volg het pupillen team van Honkbalvereniging de Blue Hitters
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Markten Maasdam met het openbaar vervoer


Maasdam, Lageweg 270 meter
166
167
177
668
Maasdam, 's-Gravendeelseweg 280 meter
166
167
177
668
Maasdam, 's-Gravendeelseweg 310 meter
166
167
177
668
Maasdam, Lageweg 350 meter
166
167
177
668

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid