facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Markooij Uitzendbureau

Markooij Uitzendbureau

Info

Bent u benieuwd wat Markooij Uitzendbureau te Utrecht voor uw organisatie kan betekenen?
Neem dan nu contact op!

Geschiedenis

Bent u benieuwd wat Markooij Uitzendbureau te Utrecht voor uw organisatie kan betekenen?
Neem dan nu contact op!

Adres: 3607 MS Maarssenbroek
Telefoonnummer: +31346831787
Stad: Maarssenbroek
Postcode: 3607 MS


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Scouting Marsua Scouting Marsua 2 km Een gezellige groep op een mooie locatie. Veel speltakken.
Recensies
Wij kennen Markooij als een zeer betrouwbare partij. Onze samenwerking gaat niet voor niks alweer 5 jaar terug. Zelf werken wij volgens het credo “of je doet het goed, of je doet het niet.” Markooij sluit hier naadloos op aan. Marc en collega’s zijn te omschrijven een enthousiast team welk gekenmerkt wordt door hun eerlijkheid en transparantie. Zij hebben het beste voor met zowel hun opdrachtgevers als medewerkers. Warm aanbevolen! Christiaan van Hasselt Schoonmaakbedrijf C.A. van Hasselt B.V.
Markooij Uitzendbureau toont een hoge mate van professionaliteit in de omgang met klanten. De vertegenwoordigers zijn altijd beleefd, behulpzaam en competent in het verlenen van assistentie. Ik heb gemerkt dat Markooij Uitzendbureau uiterst betrouwbaar is in het nakomen van deadlines en afspraken. Ze hebben persoonlijke onderzoeksprojecten tijdig afgerond, waardoor ik snel verder kon met mijn zakelijke activiteiten.
Diverse opdrachten via Markooij mogen uitvoeren. Betrouwbaar, efficiënt, wekelijks betaling en vooral een prettige werkgever. Een bedrijf waar je op kan bouwen. We gaan voor nog vele jaren samen werken.
Wij werken veel samen met Mark en ik kan niet anders zeggen de samenwerking is super !! Mark staat altijd voor je klaar en komt ze afspraken na !! Na meerdere keren met andere uitzendbureaus in zee te zijn te gaan wat niks werd hebben wij eindelijk de juiste gevonden die het doet zoals het hoort en beloofd wat die zegt . Wij zullen hier zeker nog jaren mee werken !
Maakt goede afspraken met je en komt zijn afspraken ook na . Op naar een goede en lange samenwerking
Vriendelijke mensen, nemen de tijd voor je en luisteren naar je wensen. Een goed uitzendbureau!
Markooij Uitzendbureau is een eerlijk en betrouwbaar uitzendbureau. Werk er nu een paar maanden en krijg iedere week mij salaris. Nooit problemen en altijd goed en direct contact.
Markooij Uitzendbureau een heerlijke plek om te mogen werken. verstandshouding tussen de bedrijven werknemers en collega's top, korte lijnen, gaan overal voor je achter aan.
Vriendelijk, snel en super betrouwbaar
Fijn uitzendbureau. Word iedere week betaald. Leuk team om bij te horen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid