facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Marketing Spectrum

Marketing Spectrum

Info

Marketing Spectrum is een full-service marketingbureau in het zuiden van Brabant. Marketing spectrum heeft een sterke focus op het wonder dat leven heet.



"Meer business via het internet, dat is waar wij jou aan gaan helpen.We bouwen websites waarbij het resultaat op de eerste plaats komt. En zijn gespecialiseerd in online marketing & SEO. Daardoor ben je vanaf de start beter af.We houden van een directe, persoonlijke en eerlijke benadering.Je kunt ons zien als jouw marketing afdeling, maar dan alleen wanneer jij het nodig hebt.We helpen je met;- Professionele website laten maken- Online marketing- SEO- Marketing advies- Verbeteren bestaande websites- Online adverteren- Online data analyse"
Adres:
Stad: Mierlo



op zoek naar gerelateerd: Michael Maximus
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
E-Expansion E-Expansion 473 meter Werk al een tijdje samen met E-Expansion en ben zeer tevreden. Het zijn kundige mense...
Loverbos Communicatie Loverbos Communicatie 1 km Loverbos Communicatie heeft een kloppend hart voor jouw verhaal. Copywriting: krachti...
Recensies
Sinds dat wij onze website door Marketing Spectrum hebben laten maken zijn wij aanzienlijk gegroeid in de ranking op Google. potentiele klanten weten ons beter te vinden. Michael verstaat niet alleen zijn vak, maar weet ook goed te luisteren naar zijn klant om zo een website op te zetten die past bij de verwachtingen. Hij denkt vooruit, en komt met valide en eerlijke argumenten om iets wel of niet te doen. Wij zijn enorm tevreden en adviseren iedereen dan ook om een keer met Michael aan tafel te zitten.
Na een eerste gesprek met Michael merkte ik al meteen hoe goed hij aanvoelde wat ik voor ogen had. Tijdens het bouwen van de site werd ik keer op keer verrast door hem. Prachtig wat hij allemaal kan maken. De samenwerking met Marketing Spectrum was zeer prettig. Snel antwoord op vragen, meedenkend, wijzigingen kunnen makkelijk doorgevoerd worden, enz… Kortom, we zijn erg blij met de samenwerking met Marketing Spectrum en onze nieuwe website!!
Met mijn idee ging ik naar Marketing Spectrum, omdat de eigenaar lang geleden ook mijn normale website had gebouwd was dat eigenlijk vanzelfsprekend. De grootste uitdaging was om het gebeuren achter de schermen goed te laten verlopen, en dan bedoel ik vindbaarheid etc.. Dat is buitengewoon goed gegaan en er wordt nog steeds hard aan gewerkt met resultaat. Tijdens het bouwproces van de online winkel was er veel snelle communicatie. Elke keer werden we verrast met de dingen die Marketing Spectrum maakte. Vooral de betrokkenheid en de passie van Marketing Spectrum maken onze webwinkel nu een goed succes.
Michaël voelt zeer goed aan wat je wil en wat je niet wil. Het was super om met Michaël samen te werken. Altijd netjes op tijd en zijn communicatie is top ! We zijn trots op de nieuwe website van ExtraPersoneel.eu.
Zeer prettig en professioneel traject doorlopen met Marketing Spectrum, met als eind resultaat een sprankelende nieuwe website! Zeer verrassende en aansprekende ideeën voorgeschoteld gekregen en hiermee out of the box kunnen denken; precies wat we nodig hadden. Vooral het verdiepen in onze toch wel wat complexe materie en het kunnen vertalen van onze 'hersenspinsels' in concrete voorbeelden in de website was voor mij iets unieks waar ik graag mijn complimenten voor geef. Michaël, super bedankt!
Super bedankt voor de goede uitleg , en de professionaliteit . Alles is bespreekbaar en wordt goed en duidelijk uitgelegd zowel telefonisch / app / mail. Goede inzet en ook tijd voor persoonlijke aandacht , Je harde werk heeft geleid tot een super mooie site ! Aanrader ? JAZEKER !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid