facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MARKdierenarts

MARKdierenarts

Info

MARKdierenarts is de dierenarts met 100% aandacht voor uw huisdier, die in begrijpelijke taal communiceert en de beste zorg biedt. Winnaar Dutch Pet Award - Beste Dierenkliniek 2017.

Geschiedenis

MARKdierenarts is de dierenarts met 100% aandacht voor uw huisdier, die in begrijpelijke taal communiceert en de beste zorg biedt.

Adres: Burchtwal 1, 3452 MG Vleuten
Telefoonnummer: 030-6620025
Stad: Vleuten
Route: Burchtwal 1
Postcode: 3452 MG


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Mark dierenarts app, MARKdierenarts vacature, Mark dierenarts spoed, Week van de glimlach mark dierenarts, Kosten dierenarts hond, Budget dierenarts De Meern, Openingstijden dierenarts Strijkviertel, Dierenarts Maarssen tarieven
Recensies
Warm, betrokken, vriendelijk, geduldig, deskundig, duidelijk en prettige communicatie! Alles in in het belang van onze Louis, een teckel. Wij zijn heel blij met deze dierenarts!
Nadat mijn eigen dierenarts een jaar geleden geen tijd had voor mijn zieke hondje terwijl ik al dagen in consult was adviseerde een collega Mark aan. Gebeld en kon gelijk terecht. Super lieve mensen nemen echt de tijd. Morgen moet Djem weer voor mogelijk een ingreep,spannend mar heb alle vertrouwen in hun. Jullie zijn toppers. Gr. Hettie
Super praktijk!! Kwam hier voor een spoedgeval, heel fijn geholpen.
Wat een geweldige praktijk is Mark Dierenarts! We komen hier al een paar jaar en altijd heel tevreden, mooie praktijk met veel aandacht voor je dier maar ook voor de baasjes. Veel uitleg over waarom iets gebeurt, hoe het gedaan wordt en helder over wat het kost. Maar als er dan echt iets met je hond gebeurt, pech op pech , dan merk je pas echt hoe betrokken dit team is, ze gaan net zo lang door totdat ze "het lek" boven hebben. Dank jullie wel allemaal voor jullie inzet, het gaat weer goed met onze hond Arie!
Wat een vakmensen !! Hart voor de dieren en klanten. Onlangs mijn hondje Bibi laten opereren en dit was zenuwslopend voor mij. De vakkundige uitleg en met het gevoel waar ze Bibi en mij gerust stelde gaven mij alle vertrouwen. De nazorg en betrokkenheid na de operatie is ook geweldig. Deze praktijk is werkelijk fantastisch goed.
Mark dierenarts heeft wederom aangetoond betrokken te zijn met zijn klanten en het welzijn van de dieren. Een eerlijk antwoord helpt je bij het nemen van de juiste beslissingen. Houd je een vertrouwd gevoel aan over.
Doordat onze hond Gijs een auto-immuun ziekte heeft zijn we hier vaste klant aan huis. Er wordt altijd tijd gemaakt voor Gijs als we twijfelen over zijn gezondheid, en altijd alle tijd genomen om alles goed uit te leggen. Mark denkt echt mee, is erg betrokken en probeert je meerdere opties te geven, en laat je als eigenaar zelf beslissen welke optie je wilt proberen. Ondanks dat Gijs vaak flink ziek is als hij hier komt, blijft hij graag komen. Dankjewel iedereen van Mark Dierenarts dat jullie niet zomaar opgeven en je altijd voor de volle 100 procent inzetten! Zonder jullie had ik nu niet meer van Gijs kunnen genieten. Dikke knuffel van Gijs.
Hele fijne dierenarts, neemt de tijd voor je, en is zeer begripvol.
Hele prettige sfeer, fijne en vriendelijke mensen, neem de tijd en zij duidelijk
Moderne kliniek met zeer vriendelijke en betrokken medewerkers. Onze pup was eerst wat verlegen, maar komt er door alle aandacht en geduld en koekjes nu graag
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid