facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Markant Uden - Podium voor theater & evenementen

Info

Markant Uden

Geschiedenis

Altijd een bijzonder moment in Markant!
Met een theaterzaal met ruim 680 stoelen, een concertzaal voor 1000 gasten, ruime foyers en een sfeervol restaurant is Markant Uden de ontmoetingsplek voor Uden en omgeving. Voor iedereen vanaf 2 tot 102 jaar heeft Markant iets te bieden. Denk hierbij aan een leuke kindervoorstelling, een verjaardagsfeest in de foyer, een lezing, een heerlijk diner in het restaurant, een spannende theatervoorstelling of een spetterend dance event in de zaal. Er is altijd iets te beleven: van glitter tot glamour, van stijlvol tot ingetogen, voor grote gezelschappen tot kleine bijeenkomsten, Markant heet iedereen van harte welkom.
Kijk voor meer informatie en het veelzijdige programma op www.markantuden.nl of bel met 0413 25 61 10.



"Je verwonderen, even opgaan in een andere wereld, bulderen van het lachen of emotioneel geraakt worden. Een avond uit in Markant Theater Maashorst... dat is altijd een bijzonder moment! Een moment om nooit te vergeten én om te delen met je geliefde, gezin, familie en vrienden.Markant Theater Maashorst is al meer dan 20 jaar hét podium voor lokale, nationale én internationale theaterproducties en evenementen. Beleef een onvergetelijke voorstelling in onze mooie theaterzaal of kleine zaal speciaal voor nieuw talent of geniet van snoeiharde gitaren, gevoelige liefdesliedjes en vette beats tijdens de concerten en feesten in onze evenementenzaal."
Adres: Markt 32, 5401 GP Uden (gemeente)
Stad: Uden
Route: Markt 32
Postcode: 5401 GP



op zoek naar gerelateerd: markant uden geplande evenementen, markant uden parkeren, markant uden programma 2017-2018, markant uden vacatures, markant uden programma 2018, markant uden 2018, theater markant uden, markant uden programma 2018-2019
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Theatergroep Trots Theatergroep Trots 2 km 'Theatergroep Trots'
TeugelTheater TeugelTheater 3 km Een beperking is een beperking tot je er een uitdaging of mogelijkheid in ziet
Recensies
Leuke locatie voor een avondje uit bij je entreeprijs kan je o.a. kiezen voor Markant compleet dan word je van drank en hapjes voorzien voor en na de voorstelling. Ook een drankje tijdens de pauze en dit voor een schappelijke prijs. Ook is de mogelijkheid om een parkeerplaats te reserveren.
Mooi theater, heel modern. Ik zat op rij 1. Ziet daardoor niet alles omdat de geluidsboxen hoog vooraan op het podium staan, dus op sommige momenten kon ik de spelers niet zien.
The Beegees Tribute Night Fever in de evenementen hal !Een staconcert !En dat was ook maar goed ook, want hier kon je ook niet stil bij blijven staan !Dak eraf !Erg snel waren we de jas kwijt bij de garderobe en ook drankjes halen tijdens het concert supersnel te doen op meerdere plekken in de zaal !Superavond gehad !
Modern theater, verrassend groot. Vlotte garderobe en bar. Trap naar het balkon is prachtig ontworpen, maar heeft schuine treden; ik was niet de enige die misstapte. Top geluid! Pak daar gerust een evenement mee, leuk in alle opzichten.
Mooi theater. Bij O-gene geweest.
Mooie muziekavond gehad bij the Dutch Eagles. Wat meer personeel bij de bar was wenselijk gewest. Nu geen pauze drankje kunnen bemachtigen.
Mooi theater in mijn geboorteplaats Uden. Was ook een mooi Elvis Kerst Concert van Bouke. Alleen die trappen naar het balkon is wel een dingetje.
Wat een gastvrij gevoel geven ze je daar! Met het Markant compleet arrangement is het helemaal TOP! Dit hebben we nog nooit meegemaakt in een theater.
Hadden een all inclusief, voor het begin koffie, iets lekkers, twee likeurtje. Pauze drankjes, na de pauze ook nog drankjes en hapjes, plus een privé tafeltje.
Gezellig klein theater. Alleen voor de witte en rode wijn mag een andere keuze gemaakt worden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid