facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Markant NVM Makelaars & Taxateurs voor een eerlijk advies

Markant NVM Makelaars & Taxateurs voor een eerlijk advies

Info

Markant NVM-Makelaars, de succesvolle makelaar van Barendrecht e.o., houdt zich bezig met het verkopen, aankopen en taxeren van onroerend goed voor particulieren.

Geschiedenis

Markant NVM-Makelaars

De meest gewaardeerde makelaar van Barendrecht e.o.

Over ons:

Of u nu starter of doorstromer bent, een huis kopen doet u waarschijnlijk maar een paar keer in uw leven. Daarom zorgen wij voor advies en begeleiding gedurende het hele proces, zodat u zeker weet dat alles goed en ook snel geregeld wordt.
Wij helpen u bij de voorbereidingen voor de bank, de afspraken en bezichtigingen met kopers of verkopers, het uitvoeren van een taxatie, de onderhandelingen en het opstellen van de overeenkomsten, begeleiding bij de notaris wanneer de akte passeert en we zijn er bij wanneer u de woning oplevert aan de nieuwe eigenaar!

Kortom, Markant Makelaars ontzorgt iedereen die op zoek is naar een nieuw thuis, zijn huidige woning wil verkopen of alleen een taxatie nodig heeft.

Dat doen wij al ruim 20 jaar met een hecht en stabiel team en dat doen wij goed. Zo goed dat onze activiteiten al jarenlang ruim een 9 scoren.

Bent u op zoek naar een woning in Barendrecht, Albrandswaard, Hoogvliet, Heerjansdam, Hoekse Waard of Rotterdam-Zuid? Of wilt u juist vanuit deze regio naar een geheel andere locatie in Nederland verhuizen? Vanuit ons kantoor in het winkelcentrum van Barendrecht zijn wij standaard 6 dagen per week geopend en horen we graag van u!

Onze specialismen: starterswoningen, vrijstaande woningen, eensgezinswoningen, twee onder één kap en appartementen

Wat we doen:
Taxeren: Heeft u een betrouwbaar taxatierapport nodig voor de bank? Onze makelaars voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van het Nederlands Woning Waarde Instituut.

Verkoop van uw huis: Met ruim 20 jaar ervaring en alle communicatiemiddelen van nu, ontzorgen we u bij alles wat bij de verkoop van uw huis komt kijken.

Aankoop van uw nieuwe huis: Dankzij ons uitgebreide netwerk en ervaring vinden we ook voor u uw nieuwe thuis.

Website: www.markantmakelaardij.nl

Beoordelingen: Consistent hoog (ruim 250 beoordelingen) Verkoop; 9.1 Aankoop 9.3

Werkgebied: Barendrecht, Albrandswaard, Hoogvliet, Numansdorp,
Heerjansdam, Hoekse Waard en Rotterdam-Zuid

Werkgebied aankoop: heel Nederland



"Markant NVM Makelaars zet zich in voor iedereen die op zoek is naar een nieuw thuis, de huidige woning wil verkopen of alleen een taxatie nodig heeft. Dat doet zij al ruim 20 jaar met een hecht en stabiel team en met veel succes. Zo succesvol dat de geboden diensten al jarenlang een ruime 9 scoren.Markant is dé Makelaar in Barendrecht, Albrandswaard en Hoeksche Waard. NVM, Verkoopmakelaar, Aankoopmakelaar, Taxatie, Gratis eerlijk advies."
Adres: Middenbaan 94, 2991 CT Barendrecht
Telefoonnummer: 0180 62 00 99
Stad: Barendrecht
Route: Middenbaan 94
Postcode: 2991 CT


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 11:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Makelaar Barendrecht huur, Binnenkort te koop Barendrecht, Markant huizen te koop, Remax Barendrecht, Bedrijfsmakelaar Barendrecht, Funda Barendrecht, Delta Makelaars funda, ooms barendrecht (funda)
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
JS Vastgoed Makelaars JS Vastgoed Makelaars 30 meter De meest flexibele verhuur en verkoop makelaar van Barendrecht en omstreken! No Cure ...
Huijgen Makelaardij Huijgen Makelaardij 171 meter Onlangs moest het appartement van mijn vader verkocht worden en daarvoor heb ik Huijg...
Makelaar - Marco Bos Makelaar - Marco Bos 190 meter Uitstekend geholpen met de koop én verkoop van ons huis in Rhoon en Poortugaal. Marco...
Makelaar Erik Vos Makelaar Erik Vos 195 meter Een onbezorgde begeleiding met een optimaal resultaat en bemiddelen in een woonomgevi...
Makelaar Jan-Jaap de Vin Makelaar Jan-Jaap de Vin 195 meter Jan-Jaap is laagdrempelig benaderbaar en geeft duidelijk advies. Afspraken zijn snel ...
RE/MAX Makelaarsgroep RE/MAX Makelaarsgroep 732 meter Er stonden veel dure huizen op maar ook vele huizen die verkocht zijn. Mijn inziens g...
Villex Wonen Villex Wonen 1 km Ik heb 3 jaar gehuurd bij Villex/ Gapph en dit doe ik nooit meer. Eerste pand waar ik...
Makelaar en Taxateur Jan Hein Schilderman Makelaar en Taxateur Jan Hein Schilderman 1 km Jan-Jaap is laagdrempelig benaderbaar en geeft duidelijk advies. Afspraken zijn snel ...
Kuijt Makelaardij o.g. Kuijt Makelaardij o.g. 1 km Kuijt Makelaardij o.g.
Moerkerken Van der Mark Makelaars Moerkerken Van der Mark Makelaars 2 km Uw persoonlijke makelaar voor aankoop, verkoop, taxaties van woningen en bedrijfsmati...
Ooms Makelaars Barendrecht Ooms Makelaars Barendrecht 2 km Door die verschillende Ooms vestigingen staan we altijd dicht bij onze klanten.
Toussaint + van Wijk Makelaardij Barendrecht Toussaint + van Wijk Makelaardij Barendrecht 3 km Bij ieder bedrijf kan iets mis gaan, het gaat erom of je dit netjes oplost. Maar deze...
Pharos Vuurtoren Woning Barendrecht Pharos Vuurtoren Woning Barendrecht 3 km Een unieke kans om in een exclusief vrijstaand object te wonen in Carnisselande Baren...
Recensies
Wij hebben Markant Makelaars als aankoop makelaar gehad bij de aankoop van ons huis. Wij zijn enorm tevreden. Frits Markus is een uiterst correcte man die met zijn medewerkers op kantoor de aankoop perfect van begin tot einde heeft begeleid voor ons. Hij of een van zijn medewerkers waren altijd bereikbaar en hebben ons echt perfect geholpen. Echt een aanrader om dit kantoor te benaderen bij aan- of verkoop van uw huis!
We zijn heel goed geïnformeerd en begeleid. Markant NVM Makelaars maakt de beloften echt waar. Korte lijnen, goede bereikbaarheid. Geheel volgens verwachting top begeleid bij de verkoop van onze woning. Een persoonlijke benadering zonder flauwekul ondersteund door een top team. Bij een volgende koop of verkoop komen we zeker te weten weer terug. Bedankt Frits, Esther en Miranda.
Niet aan te raden. Ik heb een huis gekocht via hem. Nadat alle papieren getekend waren, kwam deze makelaar veel afspraken niet na. Op de dag van overdracht zag ik een lekkage met schade aan de muur waar daarvoor een kast stond, zegt ie doodleuk maar het is toch hersteld???????? Ik heb de schade toch nog verhaald maar nee doe geen zaken met deze man!
Het verkopen van mijn huis was voor mij een enorme rollercoaster . Maar dankzij Frits , Esther en Miranda veranderde dit in de loop van de verkoop in een comfortabel verlopende rit zonder noemenswaardige hobbels en bobbels. Op uiterst professionele , maar ook empathische voor mij zéér belangrijk wijze werd het hele verkooptraject begeleid. Echt TOP !!! Absoluut 5 sterren.
Deze week is onze woning officieel overgedragen aan de nieuwe eigenaar. Het verkoopproces is naar onze volle tevredenheid begeleidt en afgehandeld door Frits Markus en zijn fijne team. Vanaf dag1 zijn we geïnformeerd over alle zaken die hiermee gepaard gaan. Deze communicatie was zeer duidelijk en we zijn Frits en zijn team hier heel dankbaar voor!
Prettige begeleiding van een klein deskundig team. Korte lijntjes, betrouwbaar, betaalbaar, Flexibel... vakmanschap! Precies wat we zochten voor de verkoop van ons huis.
Enorm slechte ervaring met deze makelaar. Ik kwam voor een bezichtiging: kreeg een brochure in mijn handen gedrukt en er werd verteld: “Doe maar een rondje, ik hoor het wel als je vragen hebt”. Op de vragen die ik stelde had de makelaar echter geen enkel antwoord, behalve “weet ik niet”. Meneer was enorm ongeïnteresseerd en ik had het gevoel dat hij mij zo snel mogelijk weer weg wilde hebben. Je huis kun je op deze manier zelf verkopen. Het huis was prima maar door de onaangename ervaring met deze makelaar toch besloten geen bod uit te brengen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid