facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mark's Automotive

Mark's Automotive

Info

Mark's Automotive staat voor een goede service voor jou en je auto! Goede duidelijke eerlijke én betaalbare service staan bij mij voorop!

Adres: Landstraat 87, 1404JH Bussum
Telefoonnummer: 0649723992
Stad: Bussum
Route: Landstraat 87
Postcode: 1404JH


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Nonnekens Automotive AutoCrew Nonnekens Automotive AutoCrew 851 meter Goede garage. Je voelt de deskundigheid en betrouwbaarheid. Komen afspraak na. Het is...
Passion 4 Classics Passion 4 Classics 975 meter Mijn Jaguar hier laten restaureren en erg ontevreden. In het kort: restauratie zou on...
Recensies
Bedrijf heeft trekhaak op mijn auto gezet. Duidelijke communicatie en een mooie prijs. Thanks!
Aankoopkeuring laten doen bij Mark. Vriendelijk geholpen tegen een prima prijs en een goed beeld van de auto gekregen. Zeker een aanrader.
Vandaag een mooie auto gekocht bij Mark. Scherp geprijsd en van goede kwaliteit. Toen bij de testrit een probleem naar voren kwam heeft Mark dit snel en vakkundig gerepareerd. Uitstekende en vriendelijke service en een eerlijke en betrouwbare behandeling. Bedankt Mark!
Met 2e hands auto's gaat het niet altijd als gepland. Maar door de super service van Mark ben ik als auto leek erg gerust gesteld dat alles goed komt. Je kan hier veilig een goede auto kopen, ook al heb je minder verstand van mechanica.
Snelle en onderscheidende service. De beheerders zijn erg aardig. Heel erg bedankt voor jullie inspanningen
Ik heb twee auto’s bij Mark in onderhoud. Mark levert uitstekende service,denkt met je mee en doet dat kleine beetje extra. Echte vakman en natuurlijk een top kerel!
Onlangs weer bij mark geweest dit keer voor een onderhouds beurt en APK keuring, tijdens de APK kwam mark een paar puntjes tegen En belde op om dit te overleggen zo wist ik meteen wat de extra kosten werden. Puntjes opgrlost en Geen verrassingen achteraf super!! Veelzijdige monteur met verstand van zaken. Fijne en goede service, goede beschrijving van zijn werkzaamheden. Zeker aan te raden!
Mark gaf ons advies bij de aankoop van onze Suzuki, sindsdien heeft hij deze in onderhoud en worden we super geholpen. Tevens hielp hij me uit de brand toen de auto van mijn moeder in Bussum stond zonder werkende ruitenwissers. Mark’s communicatie is duidelijk, hij komt zijn afspraken na en zijn prijzen zijn eerlijk. Ik kan Mark’s Automotive zeker aanraden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid