facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor mark-fietsreparatie.nl

mark-fietsreparatie.nl

Info

Onderhoud reparatie van Atb Race en Derailleur fietsen stadsfietsen en aanpassen en opbouw Atb / Racefietsen /onderdelen / Sensa fietsen / Rivel fietsen.

Geschiedenis

Ik heb een bedrijf voor onderhoud en reparatie en aanpassing voor uw fiets. Ik bouw ook frames op.

ATB,Race,Toer,Stadsfiets.ik heb meer dan 15 jaar ervaring met dit vak.
Dus uw fiets is in goede handen en een goede prijs kwaliteit verhouding.

Voor meer info: mark-fietsreparatie.nl



"Mark Nijmeijer Fietsreparatie. Is een bedrijf voor reparatie van Atb, Race, derailleurfiets, en stadsfietsen. Maar ook voor opbouw en aanpassen en onderhouden van fietsen.Verkoop Vyber fietsen."
Adres: Fahrenheitstraat 20, 7461JA Rijssen
Telefoonnummer: 0628488968
Stad: Rijssen
Route: Fahrenheitstraat 20
Postcode: 7461JA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Fietsenmaker, Fietsenwinkel Rijssen
Recensies
Kom hier al een aantal jaar, maar wat een vakman. Altijd transparant over onderhoud en kosten. MTB fietst weer perfect na een beurt.
Hat een mankement met mijn fiets tijdens mijn vakantie. Werd meteen geholpen en kreeg goed advies over de fiets.super service
Zeer tevreden, goed geholpen Eind resultaat top
Paar jaar geleden een van Dijck fiets gekocht bij een ander welbekende handelaar in Rijssen. Maar service kenden ze daar helaas niet. Mark heeft kleine reparatie maar ook een grote beurt aan mijn fiets gegeven en hij fiets beter dan fabrieks nieuw. Mark heeft enorm veel passie en zeer veel verstand van zaken voor een eerlijke prijs. Kan niet anders dan iedereen aanbevelen om hier heen te gaan. Als ik meer sterren kon geven dan had hij deze ook gekregen.
Super goede zaak, je krijgt je fiets zo goed als nieuw terug, zaak ziet er héél erg netjes en schoon uit, niet wat je van je fiets/ reparatiezaak bent gewend! SUPER blij weer met onze fietsen
Fantastisch bedrijf dat meedenkt en echt verstand van zaken heeft! De prijs is supernetjes en er word ontzettend nauwkeurig gewerkt!
Top bedrijf en een vakman met veel kennis van fietsen. Topservice. Raad hem zeker aan.
Laste keer ik heb gratis light. Herstijker Bedankt
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid