facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Marjan 't Lam

Marjan 't Lam

Info

Ik ondersteun mama's met een kinderwens en mama's die tijdens de zwangerschap hun kindje zijn verloren �

Geschiedenis

Mama’s gezocht

De verloren kindjes krijgen een naam
Ze zijn vaak ver bij ons vandaan
Ze zijn op zoek naar hun mama op deze aarde
En zijn voor deze van ongelooflijk veel waarde
Het verzachten van hun verdriet en pijn
Zodat zij hun ware ik kunnen zijn

Vanuit liefde
De verloren kindjes

Mijn naam is Marjan ’t Lam en ik begeleid op zielsniveau mama’s die tijdens de zwangerschap hun kindje zijn verloren door miskraam, abortus of vroeggeboorte.
In mijn praktijk werk ik met verschillende methodes en ga kijken wat voor jou nodig is. Wat goed is voor de een wil niet zeggend dat het goed is voor de ander, het gaat vooral om te luisteren wat jij als mama op dat moment nodig hebt.

Als je, door wat voor een omstandigheden ook, jouw kindje bent verloren of een abortus hebt ondergaan dan kan je terecht komen in een situatie waarin het van jou allemaal niet meer zo hoeft, je levensvreugde is weg en je wereld is op dat moment erg klein. Je wilt hier graag over praten maar je durft het niet uit te spreken naar je omgeving. Vaak weten een of twee vriendinnen het maar dan houdt het ook op. Vanuit schaamte en schuldgevoel durf je het niet verder te vertellen aan bijvoorbeeld je familie of werkgever.

In mijn praktijk breng ik je op een liefdevolle manier in contact met de Ziel van je ongeboren kindje. Vanuit dit Zielscontact kunnen de nare ervaringen en emoties geheeld worden waardoor jij je beter en sterker gaat voelen en je weer leert genieten van het leven en alle mooie dingen om je heen zonder hierbij aan jouw kindje voorbij te gaan.

Hierdoor ontstaat meer zelfvertrouwen waardoor je leert omgaan met je gevoel van schaamte en schuld, deze gevoelens zullen uiteindelijk verdwijnen.

Dit alles geeft rust in jezelf waardoor je meer kunt genieten van jezelf en alle mooie dingen om je heen.


Adres: Kampsestraat 39a, 5443NJ Haps
Telefoonnummer: 0623778631
Stad: Haps
Route: Kampsestraat 39a
Postcode: 5443NJ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Angelien voeding/orthomoleculairdeskundige Hormoontherapeut stresscounselor Angelien voeding/orthomoleculairdeskundige H... 1 km Als hormooncoach, voedingsdeskundige help ik je om in balans te komen. Dit doe ik mid...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid