facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Marjan & Annerlie

Marjan & Annerlie

Info

Wanneer u het hectische leven van u in balans wilt brengen, kan een bezoek aan Marjans Kapsalon en Annerlie's Schoonheidssalon u een uitkomst bieden.

Geschiedenis

Bij Marjan's Kapsalon en Annerlie's Schoonheidssalon behandelen we klanten met kwaliteit, service en aandacht en voorzien iedereen van een goed en oprecht advies. In een huiselijke sfeer onder het genot van een lekkere kop koffie of thee behandelen onze stylisten en schoonheidsspecialiste u.

Onze stylisten en schoonheidsspecialiste zijn geheel op de hoogte van de laatste technieken en innovatie. In de Kapsalon werken wij met een zeer gerenomeerd product "Davines". Davines staat voor "Duurzame Schoonheid". In de Schoonheidssalon werken wij met "Hannah". Hannah heeft als voornaamste doel: een zichtbare en vooral duurzame huidverbetering voor iedereen! Geef ook jouw huid een kans!

Voor de kinderen hebben wij een speciale kinderhoek met televisie waar de kinderen rustig en ontspannen geknipt kunnen worden. Zo wordt knippen leuk, ook voor de aller kleinste!

U bent van harte welkom in onze beide salons!


Team Marjan's Kapsalon en Annerlie's Schoonheidssalon

Adres: dorpsstraat 20, 3981EB Bunnik
Telefoonnummer: 0306565022
Stad: Bunnik
Route: dorpsstraat 20
Postcode: 3981EB



op zoek naar gerelateerd: Kapper Bunnik, Kapper Bunnik M&N, Masterpiece Bunnik, Masterpiece bunnik prijzen, Kinderkapper Bunnik
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vanan Kappers Vanan Kappers 4 meter Vriendelijk, snel en zeer goede kappers. De prijs is wat hoger dan bij de concurrente...
Sisters Haarmode Sisters Haarmode 54 meter Fijne kapsters en goede prijs
Artistique haarmode Artistique haarmode 183 meter Word altijd goed geknipt, zeer tevreden over deze zaak. Aardige kapster.
Jade Kapsalon & Hairspa Jade Kapsalon & Hairspa 435 meter Goeie kapper, vriendelijk en goede service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid