facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MARJA. Communication & Design

MARJA. Communication & Design

Info

Hulp nodig bij uw (online) marketing campagne, het ontwerpen van advertenties, brochures en ander drukwerk, de organisatie van uw evenement of het vinden van betaalbare relatiegeschenken? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Adres:
Telefoonnummer: 0646163698
Stad: Nijkerk


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lekker Nijkerk Lekker Nijkerk 266 meter Mooie wandel- en fietsroutes waaronder ook het klompenpad. Bij startpunt NS station i...
Djoppa Djoppa 1 km een echte aanrader!
Recensies
Marja is iemand die jou kan helpen je doelgroep te bereiken. Met haar enthousiasme en creativiteit maakt ze van elke communicatie uiting iets speciaals.
Marja heeft voor mij zeer vlot en professioneel een mooie website gebouwd. Haar manier van communiceren en samenwerken heb ik als zeer prettig ervaren. Er is veel rekening gehouden met mijn wensen en ik ben dan ook zeer tevreden met het eindresultaat.
Ik heb Marja leren kennen als een zeer creatief persoon met alle kunde in huis om alle grafische vormgevingen tot in de puntjes te verzorgen.
Marja is een zeer kundig persoon. Ik kan haar zeker aanraden voor al je content en grafische vormgeving klussen.
Zeer betrouwbaar, zeer prettig persoon om mee samen te werken. Ik zou Marja zeker aanbevelen !!
Professioneel advies. Bedenkt creatieve oplossingen.
Betrouwbaar, accuraat, communicatief sterk en zeer professioneel.
Marja is de persoon voor creatieve grafische vormgeving
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid