facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mariska's Corner

Mariska's Corner

Info

Mariska's Corner, is een cafetaria/lunchroom. U kunt hier heerlijk genieten van koffie tot verse smoothie's en van vers belegde broodjes tot menu's!

Adres: Middenweg 57, 1619 BN Andijk
Telefoonnummer: 0228593790
Stad: Andijk
Route: Middenweg 57
Postcode: 1619 BN


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 20:00
Dinsdag: 12:00 - 20:00
Woensdag: 12:00 - 20:00
Donderdag: 12:00 - 20:00
Vrijdag: 12:00 - 20:00
Zaterdag: 12:00 - 20:00
Zondag: 12:00 - 20:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
T Skaffie T Skaffie 3 km Wij hebben er vaker gegeten. Altijd goed en zeer tevreden . Alleen van avond mochten ...
Recensies
Ik ging hierheen omdat Het Zonnetje in Wervershoof tijdelijk gesloten is, maar het was geen goed alternatief helaas. De raspatat was slap wel veel en er zat weinig saus bij de patat. De sauzen smaken ook van matige kwaliteit en de kroket was heel plakkerig en niet met een lekker krokant korstje.
Prima eten leuke bediening.Service: 4/5
Wat een heerlijkheid... een frietje eten en dan ook nog meteen haar boek lezen... Wat een geweldige schrijfster.
Volgende x bestel ik wel een zakje saus met een beetje patat en bestel ik dingen en het gwn niet krijg top serves zoveelste x dit echt top
Ik had op internet gezien dat ze zelfgemaakte patat verkopen. Helemaal omgereden voor de verse frieten, helaas thuis aangekomen zaten er 'fabrieksfrieten' in de zak. Behoorlijke teleurstelling en de patat smaakte ook nog eens heel erg naar oud frituurvet. Eerste keer en nooit meer.
Vanavond softijsjes gehaald om mee te nemen, 7 stuks klein voor een prijs van bijna 17 euro... Er wordt totaal niet geluisterd als mijn dochter vertelt welke dip er op moet.... Zelfs bij aangeven dat de verkeerde dip gebruikt wordt, wordt er niet naar aanwijzingen geluisterd.... Erg jammer, negatieve ervaring
Vandaag 24 mei 2018 een tosti gegeten. Tosti smaakte goed. Lag wat augurk en sla bij. Ketchup apart erbij besteld. Toen ik moest af rekenen schrok ik van de prijs. €7.85 voor 2 tosti’s. Dat waren mijn duurste tosti’s ooit. Zelfs midden in Amsterdam betaal je niet zoveel.
Afhaal menu: patat snack fris en ijs. De patat lag waarschijnlijk al een kwartier te wachten ofzo. Wat smerig, zonde van de calorieën. Voor mij niet meer.
Beter dan hier, een snackbar,met heerlijke schnitzels met alles erbij, kan je nergens eten
Bamischijf was heel vet en niet smakelijk. Mocht wel binnen bestellen en betalen maar moest buiten wachten en opeten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid