facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mariska.O

Mariska.O
Adres: Hollandsch Diep 1D, 2904 EP Capelle aan den IJssel, Nederland
Telefoonnummer: 010 450 3971
Staat: Zuid-Holland
District: Capelle aan Den IJssel
Stad: Capelle aan den IJssel
Route: Hollandsch Diep
Huisnummer: 1D
Postcode: 2904 EP


Openingstijden

maandag: 10:00–20:00
dinsdag: 09:00–20:00
woensdag: 09:00–20:00
donderdag: 09:00–20:00
vrijdag: 09:00–20:00
zaterdag: 09:00–17:00
zondag: 11:00–17:00

Recensies
Super blij ik heb een mooie behandeling gedaan bij deze salon.. De Hifu en al voor de 2de keer en het resultaat is zo mooi dat ik besloten heb deze review te schrijven . Ik ben 45 jaar en mijn huidje werd steeds slapper na deze 2 behandelingen is mijn huid echt weer een stuk strakker, steviger en dus weer wat jeugdiger.. de behandeling zelf is niet super aangenaam maar heel goed te doen zeker met de goede zorg en lieve service van de meiden die daar werken.. Ik heb altijd een moeilijke acne huid gehad en nu ik van de pukkeltjes af ben al een tijdje heb ik helaas nog wel wat littekens maar ook deze zijn zo verminderd door de hifu echt een aanrader..
Eerste indruk van de zaak was eerst prima, goede prijzen en ze bieden een breed scala aan behandelingen. Het meisje achter de balie hing er echter maar wat verloren en ongemotiveerd bij.nVandaag kwam ik vol goede moed voor mijn 2e behandeling voor het opvullen vd wimper extensions. Toen ik me bij de balie meldde werd me doodleuk verteld dat de afspraak niet doorging en ze hadden geprobeerd mij te bellen. Ik had geen gemist gesprek, ook al was het telnr juist, en ze hebben geen email of app over annulering gestuurd. Ik was dus voor niks naar de salon gereden. Zeer slechte aanpak! Ik zal deze salon niet aanraden!
Oprecht de slechtste zaak ooit geworden.toen Mariska er nog was leefde het er nog. Het lijkt alsof je in een ander land bent beland. De medewerkers spreken nieteens fatsoenlijk Nederlands mee, tijdens de intake krijg je geen antwoord op je vragen je merkt aan alle informatie die je krijgt dat het ongediplomeerde medewerkers zijn. De slechte reviews liegen er niet om. De zaak ziet er armoedig uit bij binnenkomst en het ruikt er naar sigaret.
Slechte ervaringnIk moest ondanks een afspraak lang wachten. De medewerker luisterde niet naar mijn wensen en de hygiëne was slecht. Het personeel was onvriendelijk. Ik kom niet terug. Daarnaast zien de medewerkers er onverzorgd uit. Bah!Geenaanrader
Vandaag hier geweest en een afspraak met Britt gehad. Wat een fijne nagelstyliste! Zeker een aanrader, erg kundig en professioneel! Ik kom zeker terug bij haar :
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid