facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MARIS PIPER

MARIS PIPER

Info

Maris Piper is a high end brasserie in the south center of Amsterdam. For lunch and dinner we serve the same à la carte menu. During the day we welcome you for drinks and bites from our all-day menu



"Maris Piper is a luxurious contemporary brasserie set on a beautiful corner of Frans Halsstraat in the vibrant De Pijp district, South Amsterdam.Indulge in distinguished dishes from the brasserie menu in a relaxed but classy ambiance, with cosy private booths, an elegant open space, fireplace seating and a luminous conservatory with romantic tables for two."
Adres: Frans Halsstraat 76, 1072BV Amsterdam
Telefoonnummer: 020 737 24 79
Stad: Amsterdam
Route: Frans Halsstraat 76
Postcode: 1072BV


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 23:00
Dinsdag: 12:00 - 23:00
Woensdag: 12:00 - 23:00
Donderdag: 12:00 - 23:00
Vrijdag: 12:00 - 23:00
Zaterdag: 12:00 - 23:00
Zondag: 12:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: maris piper aardappel, maris piper menukaart, maris piper amsterdam, maris piper betekenis, maris piper recensie, maris piper parool, maris piper iens, maris piper reserveren
Recensies
Goed gegeten. De bediening die overigens erg vriendelijk zijn had het nog over de “pulled beef”op de Ribeye. Mijn partner en ik dachten dat we hem niet goed verstaan hadden. Maar bleek dat het er niet op zat. Zie ik nu als ik foto’s zie van andere gasten. Oeps. Foutje van de keuken. Al met al prima avond. Maar voor zulke prijzen had ik “meer” verwacht.
Het voorgerecht met gerookte paling en foie gras was heerlijk, goed gedaan! Mijn tafelgenoten hadden de kabbeljauw en waren ook erg tevreden. Ikzelf had de lion's mane steak - ook lekker, maar bij de laatste paar happen werd de hoeveelheid boter waarin het was klaargemaakt wel wat ongemakkelijk het mondgevoel dat de boter achterlaat met een vega steak is toch anders dan met een steak van rood vlees. Service was netjes en volgens het boekje: glazen werden netjes bijgevuld en er werd tijdig gevraagd of alles naar wens was. Prijs kwaliteit was ok, maar memorabel is Maris Piper niet. Alhoewel het wellicht niet bovenaan onze lijst zou staan, zouden we er best terug gaan.. want we hebben er al met al wel een leuke avond gehad en prima gegeten.
Met een groep van 6 bij Maris piper gegeten. Erg mooi restaurant met warme kleuren en prettige ambiance. Eten incl. Beef Wellington was erg goed bevallen. Service liet het echter erg afweten. Bestellingen waren niet goed doorgekomen, waardoor we als tafel niet tegelijkertijd aan het hoofdgerecht konden beginnen. Daarnaast was de bediening tamelijk ongemakkelijk bijv. 5 min spenderen om een fles wijn open te krijgen - niet weten wat Merlot is en of ze dat hebben. Dit was voor ons als tafel dan wel erg grappig, maar past niet bij een restaurant als Maris Piper
Voor die prijs en een rekening van ontelbaar verwacht je toch dat in ieder geval uitgelegd wordt wát je voorgeschoteld krijgt? Gelukkig checkten we de rekening want er stonden 15 flessen water teveel op en ook nog 2 gehele menu’s teveel. De wijn van wineparing menu zou goedkoper zijn om per fles af te nemen maar was toch 30-40€ de neus duurder achterafEten was ok, wel echt te duur voor wat je krijgt.
Prachtig restaurant. Klassiek doch modern interieur met geweldige ambiance. Een echte brasserie maar met een kaart om u tegen te zeggen. Beef Wellington. Need I say more? Perfect voorbereid. Hoewel vlees geen deeg nodig heeft moest ik het een keer proberen. Bijgerechten ook allemaal simpel gepresenteerd, maar zeer smaakvol en daar gaat het hier om.
Wij hebben gister erg genoten van de valentijnsbox van Maris Piper. Heerlijke gerechten, mooie ingredienten en een duidelijke instructie voor het maken van de gerechten. Alleen de cocktail vonden we niet zo goed er bij passen. Dankzij Maris Piper toch een mooi valentijnsdiner gehad ondanks deze *** situatie.
Héérlijk, gezellig restaurant midden in de pijp. Prima, vriendelijke, Engelstalige bediening. Uitstekende wijnkaart, prima gerechten. Goede prijs/kwaliteit. Kortom een aanrader.
Veel te hoge rekening gekregen waar van alles opstond wat we niet hadden gehad waaronder 2 complete menus en een fooi van €300 zonder overleg. Let op je rekening!
Wat een mooie tent. Alles ziet er super gaaf uit. En tot aan de kleinste details is gedacht. Steak tataar en garnalen met avocado voorgerecht waren erg smaakvol. Je leest vaak dat het behoorlijk aan de prijs is, dat klopt, maar kwaliteit is ook erg goed. Porties voor ons vonden we aan de kleine kant. We komen zeker nog eens terug!
Slechte bediening. Italiaanse ober was niet vriendelijk. Cocktail was met 3 slokken op. Erg prijzig voor wat je krijgt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid