facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Marique, de ontwerpstudio

Marique, de ontwerpstudio
Adres: Garnizoenstraat 6, 5363 VX Velp, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0630708078
Stad: Velp
Route: Garnizoenstraat 6
Postcode: 5363 VX


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Studio Eigenzin Studio Eigenzin 32 km Hele leuke winkel met vriendelijk en behulpzaam personeel.
Joas de Wit webdesign Joas de Wit webdesign 33 km Goede en behulpzame samenwerking. Komt met goede ideeën. Een aanrader!
Recensies
Marique is voor mij echt de fijnste fotograaf in Grave en omstreken die er is! Ze heeft prachtige bedrijfs foto's gemaakt. Ze liet me op m'n gemak voelen en heeft mij als persoon echt gevangen. Van iedereen om me heen krijg ik dan ook complimenten over de foto's!
Marieke is heel professioneel en persoonlijk betrokken bij haar werk. Ik ben zeer tevreden over het logo en de huisstijl die ze ontwerpen heeft voor mijn massagepraktijk Rust en Ruimte te Deurne.
Ik heb al verschillende keren samengewerkt met Marieke en elke keer ben ik heel enthousiast! Ze luitert goed naar de wensen en vertaalt deze in haar ontwerp. Daarnaast maakt zo ook prachtige foto's. Mijn huisstijl is van haar hand en daar ben ik heel trots op!
Heel blij met de prachtige schrijfblokken die Marique speciaal ontworpen heeft voor de Sirius Mysterieschool.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid