facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mario DS

Mario DS

Info

Mario DS, de grootste Nederlandse website over de Nintendo DS. Games kopen, tips & tricks, walkthroughs en nog veel meer!

Geschiedenis

Mario DS bestaat sinds 1 november 2009. Mario DS en Mario Wii zijn de 2 nieuwste websites van Mario 64.

Mario 64 is door Wibert Huberts opgericht in 2005. De websites van Mario 64 bieden gebruikte spellen aan van één Nintendo console. Kenmerkend voor onze activiteiten zijn: hoge kwaliteit games, complete voorraad en zo veel mogelijk informatie over de spellen verzamelen.

De winkel van Mario DS wordt gevuld door bezoekers die aan Mario DS hun GameBoy Advance verkopen. Via het inruil systeem wordt direct en automatisch uitrekend wat de waarde van de spellen zijn. Als de bezoeker de spellen wil verkopen kan hij of zij deze direct naar Mario DS sturen of langsbrengen. Mario DS verkoopt deze spellen dan weer via de online winkel.

Wij zijn in 2005 begonnen met Mario 64 voor de Nintendo 64. Op deze site verkochten we toen der tijd Nintendo 64 spellen. Bezoekers konden toen al per email meningen en tips insturen en werden hiervoor beloond met een gratis verrassingsspel. Mario 64 is nog steeds de grootste informatie website in Nederland voor de Nintendo 64.

In 2007 begonnen we met de verkoop van GameCube spellen via een nieuwe site: MarioCube.nl. MarioCube heeft de grootste voorraad GameCube spellen van heel Nederland.

Tegelijk met Mario DS is ook Mario Wii opgestart. Mario Wii is begonnen met informatie verzamelen. De website heeft nu meer dan 100 professionele reviews en meer dan 6000 info items zoals afbeeldingen, cheats en links. Sinds november 2010 is hier ook een Nintendo Wii winkel bij gekomen.

De Mario Familie heeft de reputatie van eerlijke websites en super service. Reacties van bezoekers door de jaren heen kun je vinden in het gastenboek van Mario64.

Adres: Volmerstraat 14, 1112 AZ Diemen
Telefoonnummer: 0203680529
Stad: Diemen
Route: Volmerstraat 14
Postcode: 1112 AZ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Mario ds game, Super Mario DS, Nintendo DS, Super Mario Bros Nintendo DS, Nintendo DS Lite tweedehands, Waarde DS spellen, Mariogba, Super Mario 64 DS ROM
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mario64.nl Mario64.nl 0 meter Netjes de volgende dag verzonden, niets op aan te merken. Uiteraard zijn de spullen t...
MarioCube.nl MarioCube.nl 0 meter Na vele bestellingen die snel geleverd, goed verpakt en netjes schoon gemaakt waren e...
MarioWii.nl MarioWii.nl 0 meter Eerlijke prijzen voor inruil, duidelijke voorwaarden en een overzichtelijk site. Er w...
Mario Wii-U Mario Wii-U 0 meter Overpriced voor de kwaliteit die je ontvangt. Heb Boomstreet, Pokepark 2 en Dragon Ba...
sadeoyuncak sadeoyuncak 2 km Waldorf ve Montessori ilhamlı, çocuğunuzun yaratıcı dehasını harekete geçirip, bilişs...
Recensies
Geweldig aanbod aan scherpe prijzen; toevallig via Google op dit bedrijf uitgekomen. Game werd in geweldige staat geleverd zoals aangegeven op de site, ik ga hier zeker nog bestellen! Er wordt trouwens een Track & Trace nagestuurd om de bestelling te volgen. Doe zo verder en bedankt! :
Ze hadden een snelle levering en wilde zelfs nadat ik een verkeerde versie van een game had gekocht mij de juist in plaats daarvan opsturen. Service was perfect en het product is in goede staat aangekomen. Ik ben helemaal tevreden
Bestellen en leveren super. Je kan zien dat ze passie voor hun bedrijf hebben. Zeker een aanrader.
Heb hier zelf een 2ds met opbergtas gekocht. Goede service en kwaliteit tweedehands producten. Alles werkt naar behoren en werd in nette staat snel geleverd. Zal hier zeker vaker bestellen!
Niet tevreden over de nintendo dsi die ik heb ontvangen. De L en R knoppen werken helemaal niet, daarnaast aventoe als ik hem neerleg gaat zomaar het scherm uit, dit mag dan wel een refurbished zijn maar dan nog betekend dat dat alles moet werken naast de krassen die er al opzitten, ronduit dus gewoon heel slecht. NIET tevreden. EDIT: Momenteel heb ik contact gehad met mariods en ze geven mij gratis een nieuwe, ook hebben ze betaald voor het opsturen. Super klantenservice!
Goede snelle service. Online de staat van het apparaat aangegeven en binnen enkele dagen kon ik langskomen. Na controle van de console direct geld ontvangen. Kom zeker nog een keer terug.
Top site! Ruim assortiment aan games voor een goede prijs, makkelijke betaling. Ze sturen prima een mailtje dat je betaling is doorgekomen, ze de bestelling hebben ontvangen en wanneer deze onderweg is. Ook zeldzame games hebben ze vaak gewoon in huis. Dankzij MarioDS.nl kan ik nu gewoon gemakkelijk games kopen waar ik echt nostalgie van krijg, waaronder iconische games zoals Mario Kart DS. Heel erg fijn!
3 games gekocht. Prijs was niet de goedkoopste maar het was snel bezorgd en anders dan dan de meeste verkopers was alles volledig compleet ... Van de handleidingen tot de orginele doosjes, alles was in goede conditie. 1 pakje was helaas was beschadigd in de post, maar gezien het alleen het doosje was is dit snel opgelost en heb ik een nieuw doosje toegestuurd gekregen
Gister in de namiddag zeldzaam ds spelletje besteld alleen de cassette voor een mooie prijs, volgende ochtend in tiptop conditie aangekomen. Super bedankt ben er ontzettend blij mee!
In een woord: super! Ik ben zeer vriendelijk en snel geholpen mbt een defect aan mijn DS. Ook werd mijn DS na bestelling dezelfde dag nog bezorgd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid