facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Marina Rijnsburg

Marina Rijnsburg

Info

Sloep varen, Paintballen of een ligplaats voor je boot in onze jachthaven? Het kan allemaal bij Marina Rijnsburg!

Geschiedenis

Genieten en ontspannen op het water. Dat gevoel willen we graag met je delen!

Bij Marina Rijnsburg kun je comfortabele, luxe sloepen huren. De sloepen zijn eenvoudig te bedienen en je hebt geen vaarbewijs nodig. Geniet met vrienden en familie van de mooie natuur bij de Kagerplassen of vaar door de gezellige grachten van Leiden.

Kom ook eens Paintballen op een uniek terrein met scheepswrakken, aangespoelde tonnen en meer obstakels. En speciaal voor de kinderen organiseren we kinderfeestjes Quad Rijden.

Ook voor een bedrijfsuitje, een feestje of vrijgezellenfeest zit je goed bij Marina Rijnsburg. Wij kunnen een geheel verzorgde en onvergetelijke dag organiseren. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Kijk voor meer informatie eens op onze website via www.marinarijnsburg.nl of neem contact op via
(071) 407 96 82

Graag tot snel!

Crew Marina Rijnsburg

Adres: Kanaalpad NW 4, 2231 NX Rijnsburg
Telefoonnummer: (071) 407 96 82
Stad: Rijnsburg
Route: Kanaalpad NW 4
Postcode: 2231 NX


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Sloep huren Marina Rijnsburg, Sloep huren Katwijk, Ligplaats Rijnsburg, Marina jachthaven, Paintball Rijnsburg, Winterstalling boot rijnsburg, Sloep huren Warmond, Lasergamen Rijnsburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Brevar Vakantie Brevar Vakantie 932 meter 1x en nooit weer! We verbleven in stacaravan Lugano 101 van Brevar vakanties en Viola...
Tweeling vakanties Tweeling vakanties 956 meter Afgelopen December een weekje naar Lanzarote geweest en geboekt via Tweeling Vakantie...
The Travel Club Rijnsburg - Esther van Kampen The Travel Club Rijnsburg - Esther van Kampe... 1 km Goed en vertrouwd. Contact per mail en telefoon.
Recensies
Vandaag heerlijk gevaren met 1 van de sloepen van Marina Rijnsburg. Vriendelijk ontvangen, mooie vaarroutes, goede service. Echt een aanrader!
Leuk klein haventje, wij hebben er een kop koffie gedronken. Aardig meisje dat ons hielp.
Heel gezellig voor feestjes en lekker eten met mooi uitzicht
Vriendelijk personeel. Prima service en goed geholpen. Mooie sloep. 1 ster minder omdat men vergeten was de kaart met vaarroutes mee te geven met lichtinval op telefoon was dat via de website niet altijd goed te zien. Afgezien daarvan heerlijke middag op het water gehad.
Vaartocht gemaakt met personeel. Prachtig onderhouden sloep. Boot voor 8 personen was met 5 personen eigenlijk precies goed. Goede uitleg gehad en de kaart met vaarroutes bleek halverwege erg handig. Zeer vriendelijke en kundig personeel. Aanrader!
Mooie boot voor 15 personen, waar we met 8 personen in gevaren hebben. Lekker de ruimte. Met de boegschroeven goed manouvreerbaar en zelfs onder bruggen door van 1,20 m Geweldige tocht over de Kager plassen en twee keer door Leiden. Het geheel startte met een tocht door de weilanden. Echt een aanrader die lekker een dag eruit wil zijn.
Super genoten van ons personeelsuitje op deze mooie sloep voor 15 personen! Goede uitleg van het personeel over het besturen van de sloep en de vaarroutes. We komen zeker terug om het nog eens dik over te doen.
Goede service. We twijfelde of het weer goed zou blijven en we kregen te horen dat we tot het laatste moment ons geld terug konden krijgen. We zijn toch gegaan en hebben genoten van de prima boot, goede service en vriendelijkheid. En de omgeving was top! Heel tevreden.
Wij hebben wederom weer een heerlijk dag gevaren met de grootste sloep van Marina jachthaven ,elk jaar weer gezellig ,lekkere ruime sloep met goede zitplaatsen ,zeker een aanbeveling . Wij zijn er volgend jaar weer bij
Vandaag de 15 persoons sloep gehuurd met 8 personen. Daardoor heerlijk de ruimte ! Door leiden heen gevaren. Aangemeerd op het Joppe.. al met al een top dag!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid