facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Marina Lounge by Fletcher

Marina Lounge by Fletcher

Info

Marina Lounge is het eigentijdse restaurant in Arnemuiden waar je u tegen zegt! Marina Lounge staat voor eerlijk, puur en regionaal eten.



"Klinkt loungen u als muziek in de oren? In Marina Lounge Het Veerse Meer kunt u in luxe genieten van heerlijke, unieke gerechten met een prachtig uitzicht over het Veerse Meer. Er is elke dag een gevarieerd aanbod van verse vis, schaal- en schelpdieren, maar u kunt hier ook terecht voor een smaakvolle salade of goed stuk vlees. Voor een kopje koffie met een lekker stuk gebak of een uitgebreide borrel bent u hier zeker aan het juiste adres! Maak uw bezoek compleet met een hotelovernachting en laat u volledig in de watten leggen."

"Klinkt loungen u als muziek in de oren? In Marina Lounge Het Veerse Meer kunt u in luxe genieten van heerlijke, unieke gerechten met een prachtig uitzicht over het Veerse Meer. Er is elke dag een gevarieerd aanbod van verse vis, schaal- en schelpdieren, maar u kunt hier ook terecht voor een smaakvolle salade of goed stuk vlees. Voor een kopje koffie met een lekker stuk gebak of een uitgebreide borrel bent u hier zeker aan het juiste adres! Maak uw bezoek compleet met een hotelovernachting en laat u volledig in de watten leggen."
Adres: Zeekraal 18, 4341 RZ Arnemuiden
Telefoonnummer: +31118820388
ln.reemesreevtehletoh@ofni
Stad: Arnemuiden
Route: Zeekraal 18
Postcode: 4341 RZ


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 21:00
Dinsdag: 07:00 - 21:00
Woensdag: 07:00 - 21:00
Donderdag: 07:00 - 21:00
Vrijdag: 07:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 21:00
Zondag: 08:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: marina lounge loosdrecht, marina lounge amsterdam, marina lounge veerse meer, fletcher hotel loosdrecht, marina lounge arnemuiden, fletcher hotel loosdrecht menu, fletcher loosdrecht, marina lounge rotterdam
Recensies
Hotel was zeer goed,maar op zaterdag avond ter plaatse gaan eten, indien je geen poging doet om iets te bestellen zal er niemand komen. Geen sturing vh personeel. Eten was lauw toen we het uiteindelijk kregen maar wat er bij mijn biefstuk geserveerd werd kwam niet overeen met de menu kaart,kleine porties.Daarom dessertje besteld met twee koffies, dit was een dessert voor twee personen zie foto. 20€ vind ik erover en de koffie een half uur na dat ons dessertje op was gekregen. Ook twee keer achter de rekening moeten vragen= een half uur wachten?. Dag nadien gaan eten bij midden zeeland airport vlak bij het hotel,dit was een dikke 8/10 daar. Spijtige ervaring bij marina lounge.
Prachtige locatie maar kwaliteit eten laat te wensen over personeel loopt continue achter de feiten aan maar is toch wel vriendelijk. De proeverij van € 45 pp is zeker niet aan te raden echt "overpriced"! Dit restaurant heeft alle potentie maar door de slechte kwaliteit komen wij er niet meer. Jammer!
Jammer. Het eten was wel ok maar de bediening liep niet vlot. Sowieso te weinig personeel maar ook weinig structuur en organisatie. We hebben 45 minuten moeten wachten eer we aperitief konden bestellen en zo ging het hele de avond verder. Vuile glazen en borden bleven staan tot het einde, wijn kregen we pas bij het hoofdgerecht. We waren teleurgesteld...
Wauw... we hadden een menu en konden kiezen uit vele gerechten. Vriendelijke bediening. Mooie inrichting. De wachttijden waren ok voor ons maar we hadden tijd, verbleven in het hotel en de wijn was zeer goed... Maar hoe lekker het eten was.. verrassende combinaties. Zalige smaken. Top chef! We hebben ervan genoten.
Ruim opgezet restaurant bij gelijknamige hotel uit de Fletcherformule. Sfeervolle moderne inrichting, vriendelijk personeel. De menukaart biedt mogelijkheden voor vegetarisch, vlees of - als vanzelfsprekend in deze waterrijke provincie - vis. De keuze in vlees is enigszins beperkt. Daarentegen zijn er ook mogelijkheden voor menu voor 2 en shared dining. Prijs-/kwaliteit is niet in balans; 10% goedkoper is meer in verhouding. Mooi uitzicht over het Veerse Meer. En er zijn genoeg parkeerplaatsen.
Weinig klandizie,wel een prachtig uitzicht, en goed eten.Eten: 4/5
Op zich een mooi hotel met vriendelijk personeel. Het uitzicht op het Veerse meer brengt rust. Zojuist een lunch genuttigd, vers brood met brie, kipkerrie salade en tonijn. Ook de kipknotsjes waren heerlijk! Bij het indekken van de tafel ging het finaal mis. Er werd een bord aan mijn rechterzijde geplaatst en met de hand lees vingers in het bord voor mijn neus geschoven. Dit kan en mag absoluut niet! Vandaar 3 sterren
1 verkeerde oesters geserveerd 2 kinderen krijgen eten maar volwassenen nog niet ??!!! 3 keuken sluit maar volwassenen krijgen nogsteeds geen eten??! 4 Uiteindelijk krijgen ze restjes uit de keuken 5 wanneer ze deze brengen-> arrogant + gerechten niet warm 6 Iemands was jarig, verjaardagsetentje niet ok 7 wel excuses komen aanbieden -> excuses aanvaard
Het eten is hier prima! Mooie gerechten, met verrassende smaken en een speelse opbouw. Ik ben hier inmiddels een aantal keer geweest met veel plezier. Laatste leer echter weinig punten gescoord door het ietwat trage personeel, welke het presteerde om, met maar een paar tafeltjes, pas na 20 minuten de drankjes op te nemen. Daarna zowat aan het lot overgelaten. Aan het einde gelukkig herpakt door een goede bediende sie wel oog voor de zaak had!
Het bezoek voor de lunch viel tegen. De online reservering was niet verwerkt. Keuze gerechten beperkt tot alleen de luchgerechten. De soep was erg lekker. Het brood was aangebrand, zwart geroosterd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid