facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Marina Haven Kerkdriel

Adres: Zandstraat 5a, 5331 PG Kerkdriel
Telefoonnummer: 0487561710
Stad: Kerkdriel
Route: Zandstraat 5a
Postcode: 5331 PG



op zoek naar gerelateerd: Jachthaven Kerkdriel Zandmeren, Van Gent Kerkdriel
Recensies
We zouden een nachtje blijven, maar het werden er drie. De haven is goed uitgerust, o.a. met een paar mooie kopsteigers, wat gezien de lengte van ons schip 15 meter wel fijn is. Ook is er water een Euro geeft je 200 liter en een 16 ampere walstroom-aansluiting. De liggelden zijn betaalbaar en de havenmeester doet nergens moeilijk over. Kerkdriel ligt op 7 minuutjes wandelen, net achter de dijk. Leuk dorpje dat een stadje probeert te zijn, met een pleintje, een supermarkt, en wat horeca.
Ontzettend leuk ! Veel te doen fietsen wandelen zwemmen en kerkdriel is erg mooi !! Aardige havenmeester !! Wij komen zeker terug !!!
Gerard is een erg vriendelijke en behulpzame man en de koffie staat er voor je klaar.
Fantastische haven. Aardige havenmeester !
Altijd een fijne tijd hier
Je hebt van die havens waar de havenmeester al veel te lang rondloopt en de haven als zijn prive eigendom is gaan beschouwen. Dit is er eentje in het kwadraat. Deze havenmeester is ergens in de 70 en loopt met ontbloot bovenlijf inclusief bezweet rughaar rond. Hierbij kijkt ie alsof de hele wereld zijn vijand is. Zo is ook de manier van communiceren. Er komt werkelijk geen enkel vriendelijk woord uit. Meneer werkt er al 40 jaar en dat is te merken ook. Misschien is ie aardig voor de vaste ligplaatshouders die hem kennen maar voor een passant is het zeker niet een havenmeester die de gastheer en het visitekaartje van de haven zou moeten zijn. Erger hebben wij ze nog niet ontmoet. Jammer want de haven zelf ziet er keurig verzorgd uit.
Mooie haven. Fijne havenmeester.
Met dit prachtig weer, even bijJachthaven Marina wezen kijken.....
Toen ik mijn boot kocht lag hij in de marina en dat beviel zo goed dat ik er nog altijd lig met mijn boot. Super haven en actieve havenmeester
Een heel gezellige en nette haven
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid