facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Marike.life

Marike.life

Info

Personal training, voedingsadvies, fysiotherapie, coaching, outdoor training, suppen, vitaliteit.

Omgeving Leiden, Gouda, Den Haag, Reeuwijk, Oegstgeest

Geschiedenis

Wil je sportief en energiek in het leven staan? Heb je advies nodig met betrekking tot voeding? Meer plezier en betekenis aan je leven geven? Dan kunnen wij jou helpen! Wij werken volgens een wetenschappelijke methode, op een verantwoorde en veilige manier.
Ook bij gezondheidsklachten of blessures zorgen wij ervoor dat je bewegen en sporten weer leuk gaat vinden.

Samen behalen we gegarandeerd het beoogde resultaat! Sessies kunnen plaatsvinden bij onze unieke trainingslocaties, in de sportschool, of bij jou thuis.

Wij werken in omgeving Gouda, Reeuwijk, Leiden en Den Haag. Voor meer informatie of een gratis intake, neem dan contact op via [email protected].

Neem ook eens een kijkje op mijn website: http://marike.life
Blijf vooral mijn Facebookpagina volgen voor andere leuke posts, motivatie, tips en ervaringen!

Met een sportieve groet,
Marike.life



"Wij hebben passie voor mensen die hun lifestyle willen verbeteren.Onze klanten hebben weinig tijd en kiezen voor gemak.Wij komen aan huis en ontzorgen de klant volledig.En natuurlijk zetten wij ons volledig in om samen jouw doelen te bereiken.- boek nu een gratis intake & proefsessie op onze website!"
Adres: Oude Rhijnhofweg 7, [email protected] Oegstgeest
Telefoonnummer: 0618747714
Stad: Oegstgeest
Route: Oude Rhijnhofweg 7


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Collette Janssens Coaching Collette Janssens Coaching 2 km Collette is een zeer deskundige homeopaat. Ze heeft mij super goed geholpen en ze wee...
Up to Foodstuff Up to Foodstuff 2 km Informatieve pagina over alles met betrekking tot (plantaardige) voeding. Ook is het ...
Romanaswitzer.nl Romanaswitzer.nl 2 km Als orthomoleculair health en lifestylecoach begeleid ik ambitieuze vrouwen naar een ...
Your Natural Life Your Natural Life 3 km Na een lang medisch traject van een jaar, kwam ik via de fysio met Yvonne in contact....
Expatlifecoaching Expatlifecoaching 3 km Whether you are starting life here in The Netherlands or have lived here already for ...
Femke van Kuijk Bewustzijn & Lichtwerk Femke van Kuijk Bewustzijn & Lichtwerk 3 km Ontdek hier hoe jij je missie op Aarde kunt leven. Lichtwerker kom uit de kast en str...
Body & Performance Body & Performance 4 km Personal training en Performance training in Leiden en Oegstgeest
Fit By Food Fit By Food 4 km Gezonde voedingstips om van te genieten. Ik ben darm- èn orthomoleculair therapeut kP...
Recensies
Ik ben Marike op een borrel van BV Leiden tegen het lijf gelopen. We raakten aan de praat over fitter worden en dat leidde er toe dat we al snel een afspraak maakten. We zijn in februari met ons van der Valk Hotel in Leiden een traject gestart om personeel fitter te maken door coaching, gezondere eten en sporten. Inmiddels hebben de eerste 6 deelnemers- inclusief ik zelf- het eerste traject van 13 weken afgerond en we zijn allemaal superblij met het resultaat. We zijn niet alleen veel kilo's kwijtgeraakt en fitter geworden, maar het is ook de sfeer in het bedrijf ten goede gekomen. Ook andere collega's eten nu gezonder en we letten beter op elkaar....en goed voorbeeld doet volgen, want er is ook een tweede groep begonnen met de smallgroup training en de derde groep staat al in de startblokken. Inmiddels is besloten dat we de samenwerking voortzetten zodat we met elkaar kunnen blijven trainen en elkaar kunnen helpen om deze levensstijl vol te houden. De begeleiding van Marike is professioneel en gedreven. Met een goede dosis humor weet ze je net even verder te pushen dan je zelf zou kunnen. Al met al een topper waar we graag mee blijven samenwerken.
Erg blij met Marike.life! Allereerst heeft ze mij van mijn sportblessures afgeholpen. Middels PT blijf ik sterk en de vele extra's zoals fysio, boksen en bootcamp zijn hele leuke bijkomstigheden waar ik als lid van Marike.life gratis gebruik van kan maken. Echt super, de klant voelt zich echt koning bij haar! Ik zal daarom iedereen Marike.life aanraden!
Via mijn werkgever ben ik een traject ingegaan om fitter en gezonder te gaan leven. In een clubje van 6 mensen kregen we wekelijks een zeer leuke gevarieerde sportles, en tevens een stukje theorie waar Marike elke week een ander onderwerp behandelde. Dit alles doet Marike met veel enthousiasme en een flinke dosis humor. Daarbij kan je gebruik maken van andere activiteiten van Marike.life zoals de wekelijkse bootcamp. Marike weet je zodanig te motiveren zodat je de gestelde doelen kunt behalen. Na het traject van 13 weken klopt de slogan van Marike.life: Let’s get fit and happy wel degelijk voor mij!! Een echte aanrader dus!!
Met heel veel plezier een fijn traject doorlopen bij Marike. Het was erg leuk om kennis te maken met verschillende manieren van sporten. Ook aan de bootcamp heb ik met veel plezier mee gedaan. 1 jaar later en 12 kilo lichter zit ik nog steeds lekker in mijn vel!
Het team van Marike.life heeft mij super geholpen. Doordat de sporttrainers en fysiotherapeuten nauw samenwerken kon er echt een persoonlijk plan worden gemaakt. Hierdoor kon ik tegelijk blijven sporten en van mijn blessure afkomen.
Ik heb Marike enkele jaren geleden leren kennen toen ik haar bedrijfskleding moest drukken en inmiddels sport ik bij haar en haar team! Heeft ze me van een blessure afgeholpen en van de zomer ga ik de sup proberen totaal geen zeebenen . Absoluut een proffesioneel bedrijf met een geweldig team! Ga zo door...
Ik heb fantastische ervaringen opgedaan met dit bedrijf in training gecombineerd met voeding. Na een traject van 5 maanden zit ik weer geweldig in mijn vel zowel lichaamelijk als mentaal . Ik heb er dan ook voor gekozenen om een vervolgtraject te nemen. Zeer professionele organisatie die weten waarover ze praten en handelen.
Marike.life is een super leuk bedrijf met leuke en enthousiaste trainers. Ze zullen altijd de volle 100% geven om het beste uit jezelf te halen!
Niet alleen is Marike ontzettend aardig en motiverend, ook geeft ze geweldige trainingen die sporten echt leuk maken. Echt een aanrader!
Goede begeleiding in training en voeding. Erg leuke en gezellige trainers, heel motiverend en goede variatie in oefeningen! Ook de eigen input in welke oefening leuk zijn en welke vooral niet is erg fijn, oh en erg gezellige trainers!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid