facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Marik kunststoftechniek

Marik kunststoftechniek

Geschiedenis

Marik Kunststoftechniek is een gespecialiseerd bedrijf in kozijnen. Niet alleen gemaakt van kunststof, maar ook kozijnen van hout en aluminium. Gevestigd in Hoogezand bieden wij passende oplossingen voor niet alleen raamwerk, maar ook deuren en dakkapellen.

Daarnaast plaatsen wij ook glaswerk en maken wij zonweringen op maat.
Voor een kwaliteitsproduct bent u hier aan het juiste adres.

Adres: Meint Veningastraat 40, 9601 KG Hoogezand
Telefoonnummer: 0598-39 58 68
Stad: Hoogezand
Route: Meint Veningastraat 40
Postcode: 9601 KG



op zoek naar gerelateerd: Openingstijden Marik Hoogezand, Marik Kunststoftechniek review, Marik deuren, Super kozijnen Hoogezand, Deuren Hoogezand, Kunststof kozijnen Sappemeer, HEPRO Zuidbroek, Porta Design Deuren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Marik Kunststoftechniek Marik Kunststoftechniek 0 meter Bij Marik kunststof kozijnen tot 3x toe een afspraak gepland voor een oriënterend ges...
Brondijk Multiklus Brondijk Multiklus 959 meter Voor al u klussen in en om het huis
Klusjesman Stein Klusjesman Stein 1 km Klusjesman"Stein"voor al uw klusjes in-en aan het huis. Laminaat leggen, tegels zette...
Kranenburg Kozijnen Kranenburg Kozijnen 2 km Goed bedrijf. Kwaliteit en goede service. Prijs kwaliteitsverhouding is goed.
Klussenbedrijf Veran Klussenbedrijf Veran 28 km Veran levert al 24 jaar bij ons goed en betrouwbaar werk ,voor ons prive en ook voo...
Recensies
Marik kunststoftechniek, Wij hebben vorig jaar contact gezocht ivm het vervangen van onze houten kozijnen van het gehele huis voor kunststof. De kozijnen, draai-kiepramen horren vensterbanken en deuren zijn geplaatst we zijn erg tevreden met het resultaat. Dit is gedaan door leuke vriendelijke en meedenkende monteurs. En het contact verliep goed. Wij zijn goed te spreken over onze ervaring met Marik. Bedankt fam bosker
Half jaar bezig Ramen te klein Ramen te groot Afwerking slecht De baas niet te bereiken Niet reageren op klachten ++ besteld + gekregen Personeel ontevreden dat werkt door bij de opdracht gever. Personeel loopt al weg Onze binnen muur gesloopt / beschadigd Er zijn genoeg andere bedrijven bespaar je de ellende. Doe hier geen zaken.
Prettig om kennis met u te maken. Alhoewel, dat is niet wederzijds merkte ik vanochtend op de A7 thv Zuidbroek 6:50. Een witte bus vulde mijn binnenspiegel en krabte bijna het lak van mijn bumper tijdens het inhalen van een vrachtwagen. Ik dacht, die zal wel haast hebben. Mijn gebaar om dan even terug te vallen achter de vrachtwagen, zodat meneer met zijn witte bus erlangs kon en op tijd kon zijn, werd met het volgende internationale gebaar gewaardeerd: Dus, witte busmeneer... U mag van mij deze vinger terughebben en ik ga er maar vanuit dat uw werk ook gezien sommige andere recensies net als deze vinger zal zijn. Mij niet gezien, fijne dag!
Zeer slechte bedrijf !! Het aflever werk is om te huilen een kind van 5 kan nog beter het kit werk doen dan dit bedrijf.. 1ste x al aangegeven niet blij te zijn met het aflever werk. Vele mails gestuurd maar geen reactie, tot er een factuur op de mat viel, ik dreigde deze niet te betalen.. toen stonden ze de zelfde dag nog op de stoep.. ze zouden het kit werk overnieuw doen, en ze beloofde overschilbare kit te gebruiken.. Het zag er nog steeds niet uit. Al fijn.. wel betaald.. en nu met het schilderen van de babykamer komen we er dus achter dat er wederom geen overschilbare kit is gebruikt !! En natuurlijk wordt er niet geantwoord op mails ect. Zeer Zeer slecht !!! Muren die beschadigd zijn, het kit werk dat om te huilen is.. en een compleet voorgevel die er uit valt omdat dit bedrijf niet vakkundig te werk ging.. En dan laten ze je zitten. Los het maar op.. en dan komen we terug. ZEEER ZEEER SLECHT !! LIEVE MENSEN.. Geef je geld nog liever weg aan een zwerver dan dat je dit bedrijf het geeft.. !
Medewerker in bus met kenteken VT-877-Z rijd als een bezetene door de Kleinemeersterstraat. Bij het kenbaar maken hiervan direct een agressieve houding. Goede reclame!
Al onze kozijnen en ramen van de gehele woning laten vervangen door team van Marik kunststof kozijnen. Het gesprek verliep soepel en er werd mee gedacht over de mogelijkheden de offerte was zeer uitgebreid de beste van de 3 die we gehad hebben. Ook een aantrekkelijke prijs en daarvoor gekozen voor Marik. Bij ons allemaal keurige fijne vak mensen die meedenken en ter plekken overleggen en evt aanpassen, onze vensterbank zou te groot worden dus hebben ze wat kleiner gemaakt. Er wordt netjes gewerkt, waar gewerkt wordt maakt men soms fouten en deze worden keurig opgelost. Geduld moet je wel hebben mede door de schaarste en drukte en de tussentijdse communicatie kan wat beter. Maar verder zeer naar wens allemaal.
zeer tevreden met het plaatsen van kunstof panelen e.d. Echter zijn vorig jaar in februari nieuwe kunstofpanelen geplaatst en daarna heb ik gelezen dat marik in maart failliet was verklaard, terwijl ik al een aanbetaling had gedaan. van hetzelfde was ik mijn aanbetaling kwijt geweest en had ik kunnen fluiten naar mijn geld. Echter wanneer ik weer een bestelling zou plaatsen bij marik ga ik in ieder geval geen aanbetaling doen. verder leveren ze prima werk.
We wilden onze woning verfraaien en wilden niet voor goedkope kwaliteit gaan, om teleurstellingen te voorkomen. De geleverde kozijnen werden vakkundig geplaatst. Het probleem is meer de verkoper die beloftes doet, vervolgens niet nakomt en dan weer nieuwe beloftes doet, die ook niet worden nagekomen. Levertermijn 6 tot 8 weken is in realiteit 6 maanden en dan nog niet alles geleverd krijgen. Communicatie is waardeloos en de directie reageert niet op terugbel verzoeken. De blijdschap die we na het verstrekken van de opdracht hadden, heeft inmiddels plaats gemaakt voor verbazing dat deze mensen hun klanten het gevoel kunnen bezorgen dat ze opgelicht zijn.
Eind 2019 nieuwe deur besteld, lange wachttijd door productiefout van de deur. Tussentijdse communicatie kan beter. Hebben er voor gekozen om het kozijn aan de binnenkant een andere kleur te geven dan de buitenkant. Hier op gewezen door de adviseur. Zeer tevreden over het eindresultaat. Het was het wachten waard . Problemen zijn positief opgelost.
Meerdere kozijnen laten plaatsen. Zijn na het plaatsen meteen weggegaan zonder het huis verder schoon te maken en zonder goed af te werken. Hele woonkamer lag onder dikke laag stof, er was ook niets afgedekt/afgeplakt en overal vieze voetstappen. Afwerking was nog maar voor de helft gedaan zonder melding hiervan of nieuwe afspraak te maken. Verder scheur in een van de ramen. Dit is later hersteld en afwerking is alsnog gedaan, maar het duurde paar maanden na meerdere belletjes en paar keer langs te zijn gegaan. Werd verder niets gedaan met klachten over niet nette werken en afwerking.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid