facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Marijke mode & meer

Marijke mode & meer

Info

Het adres voor aparte mode. Kleding, tassen en hoeden. Ook voor sieraden kun je bij ons terecht van o.a. Speechless. En...kaarten van Teatalk en zeepjes.



"Marijke Mode biedt een uitgebreid assortiment damesmode. We stellen voor ieder voor- en najaar een collectie samen die volledig op elkaar is afgestemd. Een combinatie van bekende merken, zoals Sensia Fashion, Setter Fashion, Marinello, Gabriella K. en M.X.O.Zo is er voor iedereen een mooie combinatie te vinden die past bij uw uitstraling.Wij zijn gespecialiseerd in vlotte, moderne senioren damesmode.Groot assortiment pantalons in verschillende lengtematen in meest trendy kleuren.Maat 38 t/m 56Bestel eenvoudig online bij Marijke Mode of kom langs in onze winkel en laat u deskundig adviseren door onze verkoopsters.MarijkeMode Online. Veilig Online betalen. Snelle levering. Snelle Levering. Grote Dames Collectie Sensia fashion"
Adres: Hoofdstraat 41A, 9431HG Westerbork
Telefoonnummer: 0593332699
Stad: Westerbork
Route: Hoofdstraat 41A
Postcode: 9431HG


Recensies
Fijne winkel, al jaren kom ik hier voor mijn tante, samen met haar gezellig winkelen, kopje koffie en dan samen met verkoopster iets moois uitzoeken, een heerlijk uitje voor haar. Nu het wat moeilijker is geworden om te winkelen, neem ik de zogenaamde paszak mee, ik zoek wat mooie stelletjes uit en neem dat mee naar haar huis, we passen samen en kijken wat we kunnen houden, daarna krijg ik de rekening en is mijn tante weer helemaal trots op haar nieuwe kleding! Ze krijgt altijd leuke complimentjes! Aanrader!!
Heel leuke en betaalbare mode, kom al jaren hier voor kleding, neem vaak ook iets op zicht mee voor mijn zus, passen het thuis en betalen als zij het leuk vindt. Ik word altijd gezellig geholpen, gewoon fijne zaak!
Geweldige winkel. Personeel is erg behulpzaam en doen net even dat stapje extra voor de klant. Breed assortiment en prijs-kwaliteit is erg goed. De dames nemen veel tijd voor je en hebben aandacht voor de klant. Ga vooral zo door!
Geweldige winkel. Heel leuk en groot sortiment en de klantenservice is echt uitstekend! Heb nog nooit zo zorgzaam, vriendelijk en lief personeel meegemaakt. Wij komen zeker terug! Nieuwe locatie op de Badhuisstraat is heel leuk, schone en nette winkel.
Leuke betaalbare damesmode. De vriendelijke dames weten precies wat flateerd zonder te passen, na jaren lange ervaring! Plus ik ben zeer tevreden over de service niets is te gek!
Na jaren sappelen enkele jaren geleden Marijke Mode ontdekt. Een heerlijke winkel. Gezellige, kundige en attente mensen om te adviseren en te helpen. Elke keer ga ik met een tevreden blik en redelijk volle tas de deur uit.
Fijne winkel waar senioren met liefde en aandacht door de dames Marijke in een mooie outfit gestoken worden. Complimenten!
Altijd up to date! Zeer betaalbare senioren mode. Ook mijn tante is zeer tevreden over de vriendelijke hulp en service!
Fijn bedrijf mooie kleding breed assortiment en goede service een aanrader dus
Wat een leuke fijne winkel en leuke vriendelijke service top zeer aan te raden zeker ook voor ouderen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid