facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Marielle van Es Personal Training & Coaching

Marielle van Es Personal Training & Coaching

Info

Personal training & Coaching

Geschiedenis

Wil je in shape komen, afvallen, conditie opbouwen, en lekker in je vel zitten? Ben je het zat om te vechten tegen die extra kilo’s? Wil je op gewicht zijn en toch normaal kunnen eten?

Dat kan! Door jezelf bewust te worden van wat je eet, hoe je eet én door genoeg te bewegen. Ik kan jou helpen en wordt jouw personal coach! Het is belangrijk om je lichaam met de juiste voedingsstoffen te voeden en om op de juiste manier te trainen. Ieder lichaam is anders dus zullen wij samen gaan kijken welke voeding en training het beste bij jou en je doel past.



"Bij Marielle van Es Training & coaching kun je terecht voor Personal Training, Duo Training, Small Group Training. Sportmassage, Lifestyle Coaching en hulp bij afvallen. Wij zijn werkzaam in de regio Naarden, Bussum, Eemnes, Blaricum, Huizen en Laren. Dus wil jij weer fit worden en ben je geïnteresseerd in een gezonde leefstijl? Neem dan contact met ons op!"
Adres: Energiestraat 36D, 1411AT Naarden
Telefoonnummer: 0614422545
Stad: Naarden
Route: Energiestraat 36D
Postcode: 1411AT


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:30
Dinsdag: 08:00 - 21:30
Woensdag: 08:00 - 21:30
Donderdag: 08:00 - 21:30
Vrijdag: 08:00 - 15:00
Zaterdag: 09:00 - 13:00
Zondag: 09:00 - 13:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kickboxing Institute Naarden Kickboxing Institute Naarden 71 meter Super strakke gym, goede begeleiding!
Rzv Naarden Rzv Naarden 721 meter Clubhuis Roei en Zeilvereniging Naarden op de Jachthaven Naarden.
GTV Keizer Otto GTV Keizer Otto 848 meter Ik doe hier aan ropeskipping bij de senioren. We hebben een gezellige groep en nieuwe...
WTC Naarden  wielertoerclub WTC Naarden wielertoerclub 931 meter Fietsen over de verharde weg en in de winter op de MTB. Vertrekkende elke zondag ocht...
Roeivereniging Naarden Roeivereniging Naarden 2 km Gezellige club zeg !
Dressuurstal Forêt Dressuurstal Forêt 2 km Sport & Trainingsstal in Naarden, Noord-Holland/ Utrecht, Netherlands
The Studio Personal training The Studio Personal training 2 km Uitstekende en professionele trainingen in een ontspannen maar serieze omgeving
Rugby Club 't Gooi Rugby Club 't Gooi 2 km Hechte familie club met topsport mentaliteit. Mooiste club in de wereld!
TV Naarden TV Naarden 2 km Facebookpagina van Tennisvereniging Naarden - TV Naarden
Sv-NVC trimvoetbal Sv-NVC trimvoetbal 2 km Het was geweldig bij postduiven vereniging PV COLUMBA NAARDEN-BUSSUM.
Sv-NVC Sv-NVC 2 km Fijn personeel en leuke locatie voor in ons geval personeelsfeest..
Rugby Club 't Gooi Rugby Club 't Gooi 2 km Vader van voorzitter maakt heerlijke paella! En deze rugby club wil graag een dameste...
HC Naarden HC Naarden 2 km Beste club vh gooi. Goede begeleiding en velen zijn betrokken!
Recensies
Als duursporter fietsen, schaatsen ben ik na de zomer begonnen met krachttraining bij Mariëlle. Tsja, als je de 50 nadert, wordt spierkracht ook voor een duursporter een aandachtspunt. Ze begeleidt me heel goed en ik merk dat ik echt vooruitga. Ze zag echter ook iets anders wat ik al lang wist: dat ik vrij stijf ben. Mijn spieren zijn relatief kort en door krachttraining worden ze natuurlijk nog korter. Ze suggereerde me om ook Mobility training te gaan doen bij haar collega Monique. Zo gezegd, zo gedaan. De eerste keer was erg confronterend: ik voelde me echt een houten klaas, elke rek- en strekoefening was een beproeving. Na de eerste keer dacht ik serieus: dat nooit weer. Maar toen ik de volgende ochtend uit bed stapte, voelde ik me voor mij doen opvallend soepel. Dat smaakte naar meer, dus vanaf toen doe ik een keer per week Mobility training. Monique is echt een kei, ze laat je elke keer tot het gaatje gaan. Het is elke keer weer een beproeving, maar ik merk dat ik stapje voor stapje wat soepeler wordt. Mijn schaatsbewegingen gaan daardoor ineens veel gemakkelijker, waardoor ik met minder inspanning harder ga. Monique heeft me voorgespiegeld dat ik na drie maanden net zo lenig ben al toen ik 11 was. Dat motiveert natuurlijk, al was ik toen ook al niet de meest soepele :-.
Mariëlle en Erica realiseren zich niet dat ze doordat ze zijn wie ze zijn en hoe ze doen, dat ze zo’n heerlijke positieve en vrolijke energie verspreiden en ook allemaal van die mensen in de gym aantrekken. Wij hebben echt heel wat trainers meegemaakt en ook heel veel sportscholen. Mariëlle en Erica zijn gouden toppers!! We zeggen het zo vaak tegen elkaar. Dat ze zo leuk en lief zijn en hun trainingen zijn goud waard!
Nu 6 maanden trouw en redelijk fanatiek aan de slag. Altijd wel aan sport gedaan maar daar moest ik mezelf heen slepen. Hier altijd zin om te gaan. Marielle en Erica weet je als geen ander te motiveren voor, tijdens en na de trainingsuren. Fanatiek maar altijd met oog voor detail, met als doel om te verbeteren en er alles uit te halen…altijd met humor.
Heb vele abonnementen gehad maar was meer sponsor dan gebruiker. Nu ga ik al ruim 1,5 jaar trouw iedere week, soms zelfs 2 keer ; fijne begeleiding, ze motiveren je en durven je uit te dagen. Kleine groepstrainingen zijn ideaal!
Mariëlle en haar team zijn in staat om mij telkens weer te inspireren om net weer een stapje verder, sneller en hoger te gaan. Ze houden goed in de gaten of ik niet té ver ga zodat ik geen blessures oploop. Precies goed en op een leuke ontspannen wijze. Toppers!
Wat een goede keuze om bij Marielle te gaan trainen! Ze motiveert, laat je iedere keer net weer over die grens heen gaan zodat je toch weer verbaast bent over wat je zelf kunt. PT's zijn goed en afwisselend en de Small Groups zijn bijna een feestje om aan mee te mogen doen. Hard werken maar je ziet het resultaat! Locatie in de Blaricummermeent is super! Hartstikke nieuw, meer dan genoeg ruimte om te trainen en daarna boven te relaxen. Absolute aanrader!!
Ik ben erg tevreden over Marielle. In het begin heeft ze mij goed begeleid in wat ik het beste kan eten en hoe zodat ik genoeg koolhydraten, eiwitten en vetten binnen krijg. Nu kan ik dat dan ook zelfstandig af. Ook met de fitness oefeningen begeleid ze mij heel erg goed. In het begin was het alleen sporten voor mij best wel een dingetje nu gaat het mij steeds beter af wanneer ik alleen aan het trainen ben.
Ben weer helemaal Back on Track dankzij de sterke outdoor trainingen van Marielle en top assistant Erica! helemaal blij en goed in m'n vel! it's a way of life and I love it! De juiste krachttraining onder super begeleiding en vooral gezellig en goed!! Dank meiden en vanaf januari 2022 indoor gym binnen workout!! JustDoIt!
Trainen bij Mariëlle is een feestje. Ik ben nooit een hardcore sporter geweest, maar ik zie mijn progressie en dat werkt verslavend. Ja ze laat je hard werken en wanneer je denkt dat je niet meer kan, zorgt zij ervoor dat je toch je grenzen verlegd en jezelf verbaast. Tijdens de trainingen werken we hard, maar is er ook ruimte voor plezier. Ik merk dat ik sterker word, dat mijn fysiek veranderd en dat ik steeds een beetje meer kan. Die groei is goud waard en dat had ik niet zonder deze kanjers kunnen bereiken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid